Reclamă

Michelle Obama îndeamnă la iertare. Ce a declarat despre Meghan Markle și Prințul Harry după interviul cu Oprah

Interviul pe care Meghan Markle și Prințul Harry i l-au acordat Ophrei Winfrey a stârnit controverse în întreaga lume. Michelle Obama îndeamnă la iertare după ce declarațiile Ducilor de Sussex au făcut înconjurul lumii.

Publicat: 17 martie 2021, 10:09 / Actualizat: 5 aprilie 2021, 15:30

Interviul celor doi a avut un impact major în întrega lume. Acuzațiile pe care i le-au adus Casei Regale Britanice au stârnit o mulțime de reacții. Subiectul încă ține primele pagini ale tabloidelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta Primă Doamnă a Statelor Unite a vorbit despre situația prin care ar putea să treacă cei doi. Michelle Obama a cerut iertare pentru Meghan Markle și Prințul Harry și a spus că „nu este nimic mai important decât familia”.

Michelle Obama îndeamnă la iertare

Speranța mea gândindu-mă la situația prin care trec este că trebuie să acorde o importanță maximă familiei. Mă rog să existe iertare, claritate, dragoste și hotărâre. Sper ca la un moment dat să se rezolve totul„, a apus Michelle Obama în declarația ei pentru Access Hollywood.

Nimic pe lumea aceasta nu este mai important decât familia.

– Michelle Obama

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Imagine cu Michelle și Barack Obama pe covorul roșu, îmbrăcați elegant
Michelle și Barack Obama s-au căsătorit în anul 1992 și au împreună două fiice / Profimedia Images

În timpul interviului de două ore, care a fost difuzat în SUA la începutul lunii martie și o zi mai târziu, în Marea Britanie, Meghan și Prințul Harry au vorbit deschis despre dificultățile cu care s-au confruntat atunci când făceau parte din Familia Regală. Cei doi au dat detalii legate de viața lor în California. Ei au vorbit sincer și despre cel de-al doilea copil.

La un moment dat, Meghan Markle a spus că Prințul Harry a avut o conversație cu un membru al familiei și că au existat chiar discuții cu privire la culoare pielii micuțului Archie. Acest lucru care a făcut-o să se simtă și mai singură. Nimic din ce s-a întâmplat nu a ajutat-o să-și găsească locul la Palatul Buckhingham.

Reclamă

La un moment dat, Meghan a recunoscut de asemenea că a avut parte de momente atât de dificile încât „nu a mai vrut să fie în viață”. Ea a mai spus că atunci când a cerut ajutor, Familia Regală nu a luat în seamă starea ei. I-au dat de înțeles că nu ar fi bine să nu ceară ajutor specializat.

Michelle Obama a cerut iertare pentru Meghan Markle și Prințul Harry, iar acest lucru a intrat rapid în atenția presei internaționale.

Declarația Familiei Regale Britanice

Ca răspuns la acuzațiile din cadrul interviului, Palatul Buckingham a făcut publică o declarație scrisă în numele Reginei Elisabeta a II-a, în care se spunea: „Întreaga familie este întristată să afle despre situația în care s-au aflat Harry și Meghan în ultimii ani„.

Problemele ridicate, în special cea referitoare la rasă, sunt îngrijorătoare. Deși unele amintiri pot varia, ele sunt luate în serios și vor fi abordate de către familie în mod privat. Harry, Meghan și Archie vor fi întotdeauna membrii familiei mult iubiți.

– Palatul Buckingham

Regina îmbrăcată cu un costum roșu din satin cu capă și coroană pe cap la un eveniment
Regina a oferit un răspuns pe un ton conciliant, luând în serios problemele cuplului și punând familia pe primul loc / Getty Images

Reacții după interviul lui Meghan Markle și al Prințului Harry

Prințul William a avut și el prima reacție publică la acuzațiile fratelui său. Acesta a spus că nu a vorbit cu Harry, dar că o face curând. Prințul William a mai ținut să menționeze că în ciuda a tot ceea ce s-a spus, Familia Regală Britanică nu este o familie rasistă.

Și Serena Williams o susține pe Meghan Markle. Serena și Meghan sunt prietene, iar mesajul pe care sportiva l-a publicat pe contul de Instagram este unul emoționant. Aceasta a spus că Meghan o învață zilnic ce înseamnă compasiunea. Cuvintele ei din interviu nu fac decât să reflecte durerea pe care a îndurat-o.

Nepoata Kamalei Harris, Meena Harris, a distribuit și ea pe Twitter o declarație puternică și semnificative a lui Meghan din timpul interviului: „Încă rezist„.

Chiar și colegul ei din Suits, Patrick Adams a avut o reacție publică. El a spus că este pur și simplu obsecen ce face Familia Regală a Marii Britanii. Acesta a rugat instituția să găsească pe altcineva pentru amenințări și chinuri pentru că Meghan nu mai face parte din lumea lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×