Reclamă

Fostul iubit al lui Meghan Markle îi ia apărarea. Totul se întâmplă în urma acuzațiilor care i-au fost aduse Ducesei de Sussex

„Când o femeie de culoare vorbește despre ceea ce simte, se consideră că e lipsă de respect sau opresiune. De cele mai mule ori oamenii tind să calsifice aceste lucruri în mod negativ”, spune Joshua Silverstein. Fostul iubit al lui Meghan Markle îi ia apărarea. Acest lucru se întâmplă după ce au apărut informații că se purta urât cu asistenții ei de la Palatul Buckingham.

Publicat: 5 aprilie 2021, 8:01

Mai mulți prieteni, apropiați și colegi ai Ducesei de Sussex i-au luat apărarea. Publicația The Times a dezvăluit informații în care soția Prințului Harry era acuzată de rele tratamente aplicate împotriva asistenților ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul iubit al lui Meghan Markle îi ia apărarea

De data aceasta, cel care a dorit să îi ia apărarea lui Meghan Markle este chiar Joshua Silverstein. Bărbatul este fostul ei iubit. Acesta nu este de acord cu ceea ce s-a scris despre Ducesa de Sussex. El spune că o femeie de culoare trebuie să facă multe compromisuri pentru a supraviețui în Marea Britanie.

Mai mult decât atât, el crede că lui Meghan i-a fost extrem de greu să fie acceptată în Familia Regală. Un sistem care nu este foarte deschis și care are prejudecăți, a declarat Joshua pentru Elle.com.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Joshua Silverstein, fostul iubit al lui Meghan Markle, la un eveniment monden
Fostul iubit al lui Meghan a declarat pentru Us Weekly că nu „o vede personal” maltratând personalul de la Palat / Getty Images
Reclamă

La vremea respectivă, Palatul Buckingham a anunțat că invetighează cererea de intimidare înaintată de asistenții lui Meghan. Toate aceste declarații au fost făcute de reprezentanții Familie Regale Britanice, cu doar câteva zile înainte ca CBS să difuzeze pe post interviul pe care Ducii de Sussex i l-au acordat Ophrei Winfrey.

Reprezentantul Ducilor de Sussex spune că această declarație a Palatul Buckingham a fost făcută doar ca să-i intimideze pe Meghan și Harry. El crede că a fost o intimidare ca să aibă grijă ce dezvăluiri fac. Acesta a mai menționat că de fapt la Palatul Buckingham nu există nicio investigație.

Meghan și Harry au acuzat Familia Regală Britanică de rasism și de lipsă de respect față de culoare pielii fiului lor, Archie. Ei au mai declarat că Meghan Markle a cerut ajutor specializat pentru a se integra mai ușor în regulile monarhiei. Nimeni nu a susținut-o însă să facă acest lucru.

Reclamă

După interviul Ducilor de Sussex a fost publicată o declarație oficială în numele Reginei Elisabeta în care se spunea: „Problemele ridicate, în special cea de rasă, sunt îngrijorătoare. Deși unele amintiri pot varia, ele sunt luate foarte în serios. Vor fi abordate de către familie în mod privat.”

Joshua Silverstein, despre alegerile lui Meghan Markle

Fostul iubit al lui Meghan a declarat pentru Us Weekly că nu „o vede personal” maltratând personalul de la Palat.

O văd făcând tot ceea ce simte că ar trebui să facă pentru a fi fericită și a coexista într-un sistem care probabil nu a fost foarte primitor pentru cine este ea și locul de unde vine.

– Joshua Silverstein

„Când găsești femei de culoare care se ridică în picioare și vorbesc despre ceea ce simt este considerat de multe ori lipsă de respect sau opresiune. Oamenii tind să clasifice acest lucru în mod negative, deoarece nimeni nu vrea ca ei să facă acest lucru. Aproape că se așteaptă ca oamenii de culoare să-și cunoască locul. Ori de câte ori nu se încadrează în tiparele impuse de societate, atunci ceilalți spun că sunt o problemă”, a continuat el.

Silverstein a mai declarat publicației menționate mai sus că se așteaptă ca controlul asupra lui Meghan și Harry să continue, chiar dacă ei s-au retras definitiv de la rolurile lor de Familia Regală și s-au mutat în California.

Meghan Markle îl ține strâns de mână pe Harry în timpul interviului cu Oprah Winfrey
Meghan transmite prin gesturi că și-a asumat rolul de mamă și de soție / Profimedia Images

Probabil că trebuie să ia decizii grele și incomode pentru a putea zâmbi a doua zi. Despre asta este viața. Ești nevoit să iei decizii dure, astfel încât să poți trăi și să te dezvolți până la nivelul pe care ți l-ai propus să-l atingi. Atâta timp cât ea este fericită și el fericit, asta este tot ceea ce contează.

– Joshua Silverstein

Ducii de Sussex au dezvăluit sexul celui de-al doilea copil în timpul interviului cu Oprah Winfrey. După ce Meghan Markle a adus pe lume un băiat în mai 2019, cuplul așteaptă acum o fată. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care stă pe un trunchi de copac, într-o rochie albă
Horoscop
4 zodii cărora le place să se joace cu sentimentele partenerilor lor. Nativii care nu sunt statornici în relații
Ai simțit vreodată că cineva se joacă cu sentimentele tale? Ei bine, astrologia ar putea avea un cuvânt de spus în această situație. Ai mai jos lista cu 4 zodii cărora le place să...
2
Gogoși berlineze umplute cu dulceață
Rețete
Gogoși berlineze. Rețetă de gogoși pufoase, umplute cu dulceață
Dacă îți plac gogoșile și obișnuiești să le prepari în modul clasic, încearcă și rețeta de gogoși berlineze. Este o rețetă de gogoși mari și pufoase, aromate cu vanilie și coajă de lămâie și...
3
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023. Balanțele își găsesc sufletul pereche
Astrele aduc surprize pentru toți nativii din zodiac la final de an. Astfel, horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023 clarifică multe situații dificile. Între 4 și 29 decembrie, Venus le aduce Balanțelor sufletul pereche,...
4
Apă de cuișoare pusă într-un pahar elegant
Frumusețe
Beneficii uimitoare ale apei de cuișoare pentru piele. De ce e recomandat să o incluzi în rutina de îngrijire
Apa de cuișoare a fost folosită de secole în medicina tradițională pentru tratarea unei game variate de afecțiuni. Cercetările recente au arătat că are și multiple beneficii pentru piele. Specialiștii au oferit mai multe...
5
O banană verde tăiată pe un blat de bucătărie
Sănătate
Ce se întâmplă dacă mănânci în fiecare zi o banană verde
Dacă ai consumat până acum o banană verde, probabil ai realizat repede că are un gust destul de diferit față de cele coapte și galbene. Și nu neapărat într-un mod bun. În loc de...
PARTENERI
×