Reclamă

Fostul iubit al lui Meghan Markle îi ia apărarea. Totul se întâmplă în urma acuzațiilor care i-au fost aduse Ducesei de Sussex

„Când o femeie de culoare vorbește despre ceea ce simte, se consideră că e lipsă de respect sau opresiune. De cele mai mule ori oamenii tind să calsifice aceste lucruri în mod negativ”, spune Joshua Silverstein. Fostul iubit al lui Meghan Markle îi ia apărarea. Acest lucru se întâmplă după ce au apărut informații că se purta urât cu asistenții ei de la Palatul Buckingham.

Publicat: 5 aprilie 2021, 8:01

Mai mulți prieteni, apropiați și colegi ai Ducesei de Sussex i-au luat apărarea. Publicația The Times a dezvăluit informații în care soția Prințului Harry era acuzată de rele tratamente aplicate împotriva asistenților ei.

Fostul iubit al lui Meghan Markle îi ia apărarea

De data aceasta, cel care a dorit să îi ia apărarea lui Meghan Markle este chiar Joshua Silverstein. Bărbatul este fostul ei iubit. Acesta nu este de acord cu ceea ce s-a scris despre Ducesa de Sussex. El spune că o femeie de culoare trebuie să facă multe compromisuri pentru a supraviețui în Marea Britanie.

Mai mult decât atât, el crede că lui Meghan i-a fost extrem de greu să fie acceptată în Familia Regală. Un sistem care nu este foarte deschis și care are prejudecăți, a declarat Joshua pentru Elle.com.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Joshua Silverstein, fostul iubit al lui Meghan Markle, la un eveniment monden
Fostul iubit al lui Meghan a declarat pentru Us Weekly că nu „o vede personal” maltratând personalul de la Palat / Getty Images
Reclamă

La vremea respectivă, Palatul Buckingham a anunțat că invetighează cererea de intimidare înaintată de asistenții lui Meghan. Toate aceste declarații au fost făcute de reprezentanții Familie Regale Britanice, cu doar câteva zile înainte ca CBS să difuzeze pe post interviul pe care Ducii de Sussex i l-au acordat Ophrei Winfrey.

Reprezentantul Ducilor de Sussex spune că această declarație a Palatul Buckingham a fost făcută doar ca să-i intimideze pe Meghan și Harry. El crede că a fost o intimidare ca să aibă grijă ce dezvăluiri fac. Acesta a mai menționat că de fapt la Palatul Buckingham nu există nicio investigație.

Meghan și Harry au acuzat Familia Regală Britanică de rasism și de lipsă de respect față de culoare pielii fiului lor, Archie. Ei au mai declarat că Meghan Markle a cerut ajutor specializat pentru a se integra mai ușor în regulile monarhiei. Nimeni nu a susținut-o însă să facă acest lucru.

Reclamă

După interviul Ducilor de Sussex a fost publicată o declarație oficială în numele Reginei Elisabeta în care se spunea: „Problemele ridicate, în special cea de rasă, sunt îngrijorătoare. Deși unele amintiri pot varia, ele sunt luate foarte în serios. Vor fi abordate de către familie în mod privat.”

Joshua Silverstein, despre alegerile lui Meghan Markle

Fostul iubit al lui Meghan a declarat pentru Us Weekly că nu „o vede personal” maltratând personalul de la Palat.

O văd făcând tot ceea ce simte că ar trebui să facă pentru a fi fericită și a coexista într-un sistem care probabil nu a fost foarte primitor pentru cine este ea și locul de unde vine.

– Joshua Silverstein

„Când găsești femei de culoare care se ridică în picioare și vorbesc despre ceea ce simt este considerat de multe ori lipsă de respect sau opresiune. Oamenii tind să clasifice acest lucru în mod negative, deoarece nimeni nu vrea ca ei să facă acest lucru. Aproape că se așteaptă ca oamenii de culoare să-și cunoască locul. Ori de câte ori nu se încadrează în tiparele impuse de societate, atunci ceilalți spun că sunt o problemă”, a continuat el.

Silverstein a mai declarat publicației menționate mai sus că se așteaptă ca controlul asupra lui Meghan și Harry să continue, chiar dacă ei s-au retras definitiv de la rolurile lor de Familia Regală și s-au mutat în California.

Meghan Markle îl ține strâns de mână pe Harry în timpul interviului cu Oprah Winfrey
Meghan transmite prin gesturi că și-a asumat rolul de mamă și de soție / Profimedia Images

Probabil că trebuie să ia decizii grele și incomode pentru a putea zâmbi a doua zi. Despre asta este viața. Ești nevoit să iei decizii dure, astfel încât să poți trăi și să te dezvolți până la nivelul pe care ți l-ai propus să-l atingi. Atâta timp cât ea este fericită și el fericit, asta este tot ceea ce contează.

– Joshua Silverstein

Ducii de Sussex au dezvăluit sexul celui de-al doilea copil în timpul interviului cu Oprah Winfrey. După ce Meghan Markle a adus pe lume un băiat în mai 2019, cuplul așteaptă acum o fată. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu ochii căprui pentru a ilustra ce spune despre tine culoarea ochilor
Timp liber
Ce spune despre tine culoarea ochilor. Tipul de personalitate pe care îl poți avea
Te-ai întrebat vreodată ce spune culoarea ochilor despre tine? Se spune că ochii sunt oglinda sufletului, motiv pentru care mulți specialiști sunt de părere că aceștia pot determina anumite aspecte care țin de personalitatea...
2
O tânără care doarme în mai multe poziții într-un colaj animat
Timp liber
Ce spune despre tine poziția în care dormi. Tipul de personalitate pe care îl poți avea
Te-ai întrebat vreodată ce spune despre tine poziția în care dormi? Experții spun că aceste mici detalii ar putea scoate la iveală lucruri mai puțin cunoscute despre personalitatea ta. Te invităm să afli care...
3
O femeie frumoasăc are stă cu o cremă albă pe față la o procedură cosmetică pentru a ilustra de ce apar punctele de grăsime pe față
Frumusețe
De ce apar punctele de grăsime pe față. Sfaturi utile pentru a scăpa de ele
Punctele de grăsime mai sunt cunoscute sub denumirea de milia. Acestea sunt întâlnite la persoanele de toate vârstele și pot apărea din diferite cauze. Hai să aflăm împreună de ce apar punctele de grăsime...
4
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie mov, lungă, stă în pădure
Horoscop
Top 3 zodii de bărbați care știu să iubească cu adevărat o femeie
Nu este ușor să alcătuiești un top 3 zodii de bărbați care știu să iubească cu adevărat o femeie, însă atunci când ai ajutorul specialiștilor, totul devine mai ușor. Dacă te-ai întrebat vreodată ce...
5
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie lungă stă în pădure cu un cal
Horoscop
Ce tunsori ți se potrivesc, în funcție de zodie
Dacă vrei să știi ce tunsori ți se potrivesc în funcție de zodie, acest articol îți vine cu siguranță în ajutor. Alegerea unei noi schimbări de look nu este niciodată ușoară, mai ales atunci...
PARTENERI
×