Reclamă

Meghan Markle ar fi supărată că Prințesa de Wales a „scăpat fără mustrare”. Ducesa de Sussex nu înțelege de ce nu a fost „trasă la răspundere” după ce i-a făcut

Meghan Markle ar fi supărată că Kate Middleton a „scăpat fără mustrare”. Ducesa de Sussex nu înțelege de ce nu a fost „trasă la răspundere” după ce i-a făcut. Soția Prințului Harry spune că nu a primit scuze pentru felul în care a fost tratată când era membru activ al Familiei Regale.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 14 octombrie 2023, 7:08 / Actualizat: 14 octombrie 2023, 9:13

Fosta actriță consideră că Kate Middleton și soțul ei, Prințul William, "nu au fost niciodată trași la răspundere" pentru acțiunile lor. Aceste informații au fost făcute de o sursă pentru revista Closer. Aceeași persoană a adăugat că perechea "nu și-a cerut niciodată scuze și se pare că au scăpat cu totul".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle ar fi supărată că Kate Middleton a „scăpat fără mustrare”

Sursa a adăugat că Markle era „convinsă” că oamenii o vor simpatiza după lansarea documentarului ei și al soțului său, „Harry & Meghan”.

„Asta nu s-a întâmplat”, a susținut sursa. „Nu așa și-a imaginat că vor decurge lucrurile. Meghan știe adevărul și va spune oricui va asculta că Kate a avut un avantaj față de ea”.

Se pare că a avut loc o ceartă explozivă între Ducii de Sussex, Kate Middleton și Prințul William. Disputa a avut loc înainte de nunta Ducilor de Sussex. Conflictul a pornit de la rochia de domnișoară a Prințesei Charlotte.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Prințul Harry și Meghan Markle la nunta lor, în trăsura neagră. Ea poartă o rochie de mireasă și văl, el poartă uniforma neagră, cu accente roșii. Fundal cu mulțime
Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit în anul 2018 / Profimedia

Ducesa de Sussex a vorbit despre conflictul lor în interviul cu Oprah Winfrey în martie 2021. Ea a dezvăluit atunci că Middleton, în vârstă de 41 de ani, a făcut-o pe Markle să plângă și nu invers, așa cum apăruse în presă.

„Nu spun asta ca să disprețuiesc pe nimeni”, a spus Markle, „pentru că a fost o săptămână foarte grea înainte de nuntă și ea a fost supărată pe ceva. Într-un final a fost de acord și și-a cerut scuze. Mi-a adus flori și un bilețel prin care își cerea scuze”.

Reclamă

Ea a adăugat: „M-a făcut să plâng și mi-a rănit cu adevărat sentimentele. M-am gândit, în contextul a tot ceea ce se petrecea în acele zile, că nu are sens să fac doar ceea ce îmi cereau ceilalți. Trebuia să am parte de susținere, știind ce se întâmplă cu tatăl meu și altele”.

„Nu a existat o confruntare. De fapt, nu cred că este corect pentru ea să intre în detalii. Și-a cerut scuze și am iertat-o.”

Ce detalii a oferit Prințul Harry despre altercația dintre cele două

Harry a intrat în mai multe detalii despre ceea ce s-a întâmplat în cartea sa, „Spare”. El a susținut că Middleton a cerut ca toate rochiile domnișoarelor de onoare să fie refăcute cu doar patru zile înainte de nuntă. Se pare că era nemulțumită de felul în care rochia arăta pe Charlotte.

Ducele de Sussex a scris că, atunci când Markle a îndemnat-o pe Middleton să viziteze croitorul pentru modificări, Middleton a refuzat inițial.

În timp ce Prințesa de Wales a acceptat în cele din urmă să meargă la croitor cu Charlotte, a scris Harry, el a descoperit-o mai târziu pe Markle într-un val de lacrimi „pe podea” în urma altercației. A doua zi, a continuat el, Middleton și-a cerut scuze și a adus flori și o felicitare.

Harry a enumerat alte dezamăgiri. A vorbit inclusiv despre faptul că Kate a fost răutăcioasă chiar și cu un luciu de buze pe care Markle a rugat-o să i-l împrumute.

Autorul „Courtiers” Valentine Low ne-a spus că Middleton este foarte conștientă de faptul că „într-o zi va deveni regină”. S-a spus că ea „se gândește foarte atent la securitatea, puterea și stabilitatea pe termen lung a familiei regale ca instituție”.

El a adăugat: „E bună. Are un ochi bun pe imaginea de ansamblu, jocul lung”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×