Reclamă

Ce a moștenit Kate Middleton de la Regina Elisabeta. Soția Prințului William avea o relație apropiată cu Majestatea Sa

Regina Elisabeta a II-a a murit pe 8 septembrie 2022. Cu toate acestea, fanii sunt încă curioși să afle cine a moștenit și ce după decesul ei. Deși sunt o familie mare, mulți s-au întrebat cel mai des ce a moștenit Kate Middleton de la Regina Elisabeta.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 31 iulie 2023, 7:49

Kate Middleton este căsătorită cu Prințul William din 2011 și se pare că a moștenit bijuterii din colecția personală a Reginei. Colecția de bijuterii moștenite de Kate este compusă din 300 de piese și valorează 110 milioane USD, potrivit Radar Online. Publicația a avut și o sursă care a împărtășit un zvon interesant: ei susțin că Regina Elisabeta și-a schimbat testamentul înainte de a muri. În acest fel, i-a dat lui Kate colecția de bijuterii, fără a lăsa niciuna dintre piese pentru Regina Camilla sau Meghan Markle.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a moștenit Kate Middleton de la Regina Elisabeta

Alții nu sunt de acord cu această informație. Expertul regal Katie Nicholl a spus că Regina consoartă Camilla a primit prima bijuteriile din colecția personală a Reginei Elisabeta. Apoi, Kate a ales piesele pe care și le-a dorit și, după ce alții au obținut câteva piese, Meghan ar putea alege și câteva.

„Deși putem pune o valoare de miliarde pe bijuteriile coroanei”, a spus Nicholl pentru Entertainment Tonight, „a pune o valoare colecției private a reginei este mult mai greu, pur și simplu pentru că nu cunoaștem fiecare piesă din colecția ei. Acestea piese au atât de multă semnificație, semnificație istorică, încât este foarte greu să le pui preț. Pur și simplu sunt neprețuite”.

Alții nu cred că Regina Elisabeta și-a schimbat testamentul

În ceea ce privește bijuteriile Reginei Elisabeta a II-a ca moștenire, unii oameni cred că vor fi împărțite într-un mod diferit. De exemplu, Ingrid Seward, redactorul-șef al revistei Majesty, credea că Regina Elisabeta a II-a știa cine și ce bijuterii primește cu ceva timp în urmă, în loc să facă o schimbare de ultimă oră a testamentului ei.

Reclamă

Seward a mai spus că Kate Middleton, „ca viitoare regina va primi partea leului” din bijuteriile Reginei Elisabet. Se credea că Regina Camilla va moșteni câteva piese importante pentru a le purta la diferite funcții oficiale. Cu toate acestea, nu la fel de mult ca Kate.

Nu este de mirare că Kate ar fi moștenit multe dintre bijuteriile personale ale Reginei Elisabeta. Înainte de moartea ei, Regina Elisabeta a împrumutat sau a dăruit bijuterii lui Kate destul de des. Kate părea să fie singurul membru al familiei regale care a putut să poarte bijuteriile reginei în mod regulat. Acest lucru sugerează că Majestatea Sa o plăcea cel mai mult pe Kate și nu o deranja să se știe asta.

Kate a purtat unul dintre colierele cu diamante ale Reginei Elisabeta

Reclamă

Kate Middleton a purtat multe bijuterii pline de însemnătate, inclusiv cele dăruite de Regina Elisabeta a II-a. De exemplu, la încoronarea Regelui Charles al III-lea în mai 2023, Kate a purtat colierul George VI sub haine. Dăruit Reginei de tatăl ei, Regele George al VI-lea, colierul a fost făcut de Garrard și include 105 diamante. Regina Elisabeta a scurtat colierul la 95 de diamante după ce a devenit regină. Ea a purtat Colierul Festoon de multe ori.

Kate Middleton la încoronarea Regelui Charles
Kate Middleton a avut o apariție radiantă la încoronarea Regelui Charles / Getty Images

De asemenea, Kate a onorat-o pe Prințesa Diana la încoronare cu cerceii aleși. Ea a a purtat cerceii Dianei, o pereche formată din perle și diamante. Meghan Markle a purtat și ea de-a lungul timpului unele dintre bijuteriile Dianei. E vorba despre o pereche de cercei în formă de fluture din diamante. Cu toate acestea, pe lângă faptul că a ajuns să poarte diadema Reginei Maria la nunta ei cu Prințul Harry, lui Meghan nu i s-au oferit niciodată bijuteriile Reginei Elisabeta pentru a le împrumuta sau a le păstra așa cum a fost cazul lui Kate.

O bijuterie dragă lui Kate Middleton

În timpul nunții ei din 2011 cu Prințul William, Kate a uimit milioane de privitori în rochia ei minunată. Rochia din dantelă și satin este încă în memoria fanilor datorită designului său iconic. Din fericire, Regina avea tiara potrivită pentru a se asorta cu rochia superbă a nepoatei ei. Kate a purtat diadema Cartier Halo. E o piesă specială din colecția personală a Reginei Elisabeta pe care monarhul a purtat-o înainte de a deveni regină. Potrivit Marie Claire, Kate a ales diadema cu diamante pentru că, fiind una dintre următoarele femei la titlul de Regină, a simțit că tiara reflectă propria ei poveste.

Există șanse ca Regina să-i fi lăsat diadema Cartier Halo lui Kate, a declarat comentatorul regal Josh Rom pentru New York Post. „A avut lucruri pe care și-a dorit să le dea cadou celor dragi. Era logic să le ofere ceva care le plăcea”, a menționat Rom. Comentatorul regal mai crede că este probabil că Kate să plătească impozitul pe moștenire pe tiara dacă ea este noul proprietar.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×