Reclamă

Cum reacționează Kate Middleton atunci când este întrebată ce vârstă are. Prințesa de Wales a fost pusă într-o situație neplăcută de un grup de copii

Prințesa de Wales a fost pusă într-o situație incomodă. Oamenii au aflat cum reacționează Kate Middleton atunci când este întrebată ce vârstă are. Soția Prințului William s-a întâlnit cu un grup de copii la Young V&A Museum din Londra. Micuții și-au dorit să afle cât mai multe lucruri despre viitoarea Regină a Marii Britanii.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 29 iunie 2023, 11:13

Sinceritatea copiilor nu poate fi comparată cu nimic în lume. De data aceasta, Prințesa de Wales a fost cea care s-a confruntat cu întrebările celor mici. Soția Prințului William a trebuit să răspundă nenumăratele întrebări care i-au fost puse de cei mici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum reacționează Kate Middleton atunci când este întrebată ce vârstă are

Kate Middleton a avut parte de un moment adorabil la un muzeu din Londra. Prințesa de Wales iubește copiii și se bucură de fiecare dată când se află în preajma acestora. Soția Prințului William a mers în vizită la Young V&A Museum din Londra.

Acesta a trecut recent printr-o renovare, care a costat 16 milioane de dolari. Prințesa a avut ocazia de a sta de vorbă cu un grup de copii care au venit să o cunoască. Micuții au îmbrățișat-o pe Kate și apoi i-au pus întrebările pe care le-au pregătit cu mare atenție.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kate Middleton în timp ce se apleacă pentru a vorbi cu un grup de copii
Kate Middleton a purtat mai multe discuții amuzante cu un grup de copii / Profimedia Images
Reclamă

Kate este pusă de multe ori în situații neașteptate. De data aceasta cei mici au întrebat-o ce vârstă are. Prințesa de Wales nu a știut inițial cum să reacționeze.

Aceasta s-a aplecat l-a micuți și i-a chemat mai aproape de ea apoi le-a spus: „Am 41 de ani, dar nu mai spuneți la nimeni.” Kate Middleton a decis să țină un secret cu grupul de copii pe care l-a întâlnit. În timpul vizitei sale, Kate a putut învăța mai multe despre istoria artei.

Kate patronează muzeul încă dn anul 2018, fiind unu dintre locurile sale preferate din Londra. Fiecare galerie a muzeului este dedicată unei anumite grupe de vârstă.

Reclamă

Prințesa de Wales se implică întotdeauna în activitățile menite să-i dezvolte pe cei mici.

Kate Middleton este preocupată de educația copiilor

Prințesa de Wales nu se îngrijorează doar în privința copiilor săi, ci și a celor din Marea Britanie. Prințesa de Wales și dorește foarte mult să dezvolte cât mai multe proiecte care să sprijine educația copiilor. Prințesa de Wales a lansat anul acesta campania Shaping Us.

Campania este susținută de Royal Foundation Center for Early Childhood. Kate a vorbit despre importanța primilor ani din viața unui copil.

„Campania aceasta este fundamentală și face referire la importanța critică a primilor ai din viața unui copil. Este important modul în care aceștia sunt modelați pentru a deveni adulții de astăzi.”

„Este important să înțelegem unicitatea acestor primi ani, dar și modul în care ne putem ajuta copilul pentru a ajung una dult fericit și sănătos. Cei care își cresc copiii au nevoie de cele mai bune informații și sprijinul necesar pentru a îndeplini această misiune.”

La fel ca Prințesa Diana, Kate are o iubire aparte pentru copii și se implică foarte mult în proiectele dedicate acestora.

Prințesa de Wales este la fel de atentă când vine vorba și de cei trei copiii ai săi. Aceasta încearcă să petreacă mult timp cu Prințesa Charlotte, Prințul George și Prințul Louis.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×