Reclamă

Cum reacționează Kate Middleton atunci când este întrebată ce vârstă are. Prințesa de Wales a fost pusă într-o situație neplăcută de un grup de copii

Prințesa de Wales a fost pusă într-o situație incomodă. Oamenii au aflat cum reacționează Kate Middleton atunci când este întrebată ce vârstă are. Soția Prințului William s-a întâlnit cu un grup de copii la Young V&A Museum din Londra. Micuții și-au dorit să afle cât mai multe lucruri despre viitoarea Regină a Marii Britanii.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 29 iunie 2023, 11:13 / Actualizat: 7 iunie 2024, 17:40

Sinceritatea copiilor nu poate fi comparată cu nimic în lume. De data aceasta, Prințesa de Wales a fost cea care s-a confruntat cu întrebările celor mici. Soția Prințului William a trebuit să răspundă nenumăratele întrebări care i-au fost puse de cei mici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum reacționează Kate Middleton atunci când este întrebată ce vârstă are

Kate Middleton a avut parte de un moment adorabil la un muzeu din Londra. Prințesa de Wales iubește copiii și se bucură de fiecare dată când se află în preajma acestora. Soția Prințului William a mers în vizită la Young V&A Museum din Londra.

Acesta a trecut recent printr-o renovare, care a costat 16 milioane de dolari. Prințesa a avut ocazia de a sta de vorbă cu un grup de copii care au venit să o cunoască. Micuții au îmbrățișat-o pe Kate și apoi i-au pus întrebările pe care le-au pregătit cu mare atenție.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kate Middleton în timp ce se apleacă pentru a vorbi cu un grup de copii
Kate Middleton a purtat mai multe discuții amuzante cu un grup de copii / Profimedia Images
Reclamă

Kate este pusă de multe ori în situații neașteptate. De data aceasta cei mici au întrebat-o ce vârstă are. Prințesa de Wales nu a știut inițial cum să reacționeze.

Aceasta s-a aplecat l-a micuți și i-a chemat mai aproape de ea apoi le-a spus: „Am 41 de ani, dar nu mai spuneți la nimeni.” Kate Middleton a decis să țină un secret cu grupul de copii pe care l-a întâlnit. În timpul vizitei sale, Kate a putut învăța mai multe despre istoria artei.

Kate patronează muzeul încă dn anul 2018, fiind unu dintre locurile sale preferate din Londra. Fiecare galerie a muzeului este dedicată unei anumite grupe de vârstă.

Reclamă

Prințesa de Wales se implică întotdeauna în activitățile menite să-i dezvolte pe cei mici.

Kate Middleton este preocupată de educația copiilor

Prințesa de Wales nu se îngrijorează doar în privința copiilor săi, ci și a celor din Marea Britanie. Prințesa de Wales și dorește foarte mult să dezvolte cât mai multe proiecte care să sprijine educația copiilor. Prințesa de Wales a lansat anul acesta campania Shaping Us.

Campania este susținută de Royal Foundation Center for Early Childhood. Kate a vorbit despre importanța primilor ani din viața unui copil.

„Campania aceasta este fundamentală și face referire la importanța critică a primilor ai din viața unui copil. Este important modul în care aceștia sunt modelați pentru a deveni adulții de astăzi.”

„Este important să înțelegem unicitatea acestor primi ani, dar și modul în care ne putem ajuta copilul pentru a ajung una dult fericit și sănătos. Cei care își cresc copiii au nevoie de cele mai bune informații și sprijinul necesar pentru a îndeplini această misiune.”

La fel ca Prințesa Diana, Kate are o iubire aparte pentru copii și se implică foarte mult în proiectele dedicate acestora.

Prințesa de Wales este la fel de atentă când vine vorba și de cei trei copiii ai săi. Aceasta încearcă să petreacă mult timp cu Prințesa Charlotte, Prințul George și Prințul Louis.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă, într-o rochie lungă, din voal,într-un cadru feeric
Horoscop
Singurătatea se termină pentru trei zodii pe 10 iulie 2024. Nativii care sunt sfătuiți să-și deschidă inima
Singurătatea se termină pentru trei zodii pe 10 iulie 2024. Astrologii au făcut lista cu nativii care sunt sfătuiți să-și deschidă inima și să primească dragostea care vine către ei. Pentru trei zodii norocoase...
2
fotografie romantică cu doi îndrăgostiți la apus de soare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru săptămâna aceasta. Relațiile se intensifică pentru fiecare zodie
În timp ce nativii trăiesc clipa, astrele le-au pregătit momente intense pentru fiecare zi în parte. Citește despre horoscopul dragostei pentru săptămâna aceasta și vezi care este șansa ta. Este foarte important ca fiecare...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 iulie – 14 iulie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Urmează o perioadă plină de gesturi romantice pentru nativii din zodiac. Citește horoscopul săptămânii 8 iulie – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Iubirea plutește în aer și asta pentru că...
4
Fată fericită care dansează pe un fundal alb îmbrăcată într-un tricou alb
Horoscop
3 zodii norocoase până pe data de 14 iulie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Acești nativi știu cum să jongleze cu cele mai dificile momente ale vieții. Află care sunt cele 3 zodii norocoase până pe data de 14 iulie 2024 și vezi dacă te numeri printre ele....
5
Trei săculeți cu monede din aur
Horoscop
Zodii predestinate să obțină o mare bogăție în timpul vieții lor, potrivit astrologilor
Pe tărâmul câștigurilor monetare, unele semne zodiacale au un avantaj astrologic, scrie yourtango.com. În funcție de aspectele din harta astrală, unele lucruri se pot întâmpla mai ușor decât altele în viața unui om. Ai...
PARTENERI
×