Reclamă

Prințul George a vizitat Colegiul Eton unde a studiat Prințul William. Fanii regali cred că băiețelul va călca pe urmele tatălui său

Prințul George a vizitat Colegiul Eton unde a studiat Prințul William. Fanii regali cred că băiețelul va călca pe urmele tatălui său. Prințul George a fost văzut alături de părinții săi la școala unde Prințul de Wales și Prințul Harry au studiat.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 26 iunie 2023, 7:01

Prințul George poate călca pe urmele tatălui și al unchiului. Săptămâna aceasta, George, în vârstă de 9 ani, a fost văzut la Eton împreună cu părinții săi. Internatul pentru băieți, cu 1.350 de elevi, la care au mers atât Prințul William, cât și Prințul Harry în adolescență, se află la o distanță scurtă de casa familiei Adelaide Cottage din Windsor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul George a vizitat Colegiul Eton

Deși studenții de la Eton College au vârste cuprinse între 13 și 18 ani, aceștia trebuie să fie înscriși înainte de data de 30 iunie a anului școlar în care băiatul împlinește 10 ani. Prințul George va împlini 10 ani luna viitoare.

Potrivit site-ului web al școlii, „după aceasta, singura cale de intrare va fi prin burse sau intrarea în forma a șasea”.

Școala costă aproape 20.000 de dolari pe trimestru și există trei trimestre pe an. Există, de asemenea, o taxă de înscriere de 500 de dolari.

Reclamă

Prințul George urmează în prezent școala Lambrook împreună cu frații săi mai mici, Prințesa Charlotte, în vârstă de 8 ani, și Prințul Louis, în vârstă de 5 ani. Școala pregătitoare educă copiii până la vârsta de 13 ani.

După ce a fost înscris anterior la școlile din Londra, cei trei micuți regali au început anul la noua școală în septembrie. Mutarea a venit după ce familia s-a relocat la Windsor.

A fost prima dată când George, Charlotte și Louis au urmat împreună aceeași școală. Prințul George și Prințesa Charlotte au frecventat anterior Thomas’s Battersea. Nu este nici aceasta departe de Palatul Kensington din Londra. Prințul Louis a fost înscris la Willcocks Nursery School.

Reclamă

Cum l-a ajutat Regina Elisabeta pe Prințul William să se acomodeze la Eton

Când Prințul William s-a înscris la Colegiul Eton în 1995, a devenit primul regal senior care a frecventat școala. În timp ce tatăl său, Regele Charles, și bunicul său, Prințul Philip, s-au dus ambii la Gordonstoun în Scoția. Prințul William avea în familie persoane care au absolvit această școală. Atât fratele, cât și tatăl Prințesei Diana au mers la Eton.

Unii dintre verii primari ai Reginei Elisabeta, inclusiv Ducele de Kent, Ducele de Gloucester și Prințul Michael de Kent, au mers și ei la Eton.

Într-o scenă recreată de The Crown, Prințului William i s-au alăturat Prințul Harry, Prințesa Diana și atunci Prințul Charles. Cei trei i-au fost alături pentru prima sa zi la Eton College. În imagini se vede cum a semnat Cartea de intrare în fața fotografilor.

În urma divorțului dintre părinții săi, Regina Elisabeta a început o nouă tradiție. A decis să ia prânzul cu nepotul ei în ziua de duminică.

„Prințul își ia stilul de la bunica sa regală. Ea a intervenit când căsătoria părinților lui William s-a dizolvat în 1995.” Informațiile au fost scrise anterior pentru People de Robert Lacey, un istoric regal veteran. Este de asemenea autor al celei mai bine vândute cărți Battle of the Brothers.

Lacey a spus anterior că prânzurile dintre Regina și Prințul William au fost ideea Prințului Philip.

„Philip a fost crucial în a-l ajuta pe William să se pregătească pentru rolul de viitor rege”, a spus el. „A fost ideea lui Philip să organizeze prânzurile între William și bunica lui. Când a venit timpul ca Regina să discute de afaceri cu William, Philip s-a scuzat în liniște. El nu credea că partea constituțională a slujbei Reginei era ceva în care e indicat să se implice.”

Prințul George are deja roluri active în evenimentele monarhiei

Deși Eton College este un internat, Prințul George își va putea vizita familia din apropiere, în Windsor.

Pe lângă participarea la Trooping the Color și la alte evenimente de familie, Prințul George a intrat recent în lumina reflectoarelor regale la încoronarea bunicului său, pe 6 mai. George, care este al doilea pe linia succesiunii tronulu în spatele tatălui său, a fost unul dintre cei patru Pages of Honor. El l-a asistat pe Regele Charles în timpul ceremoniei de încoronare de la Westminster Abbey.

Participarea la încoronare a Prințului George a marcat pentru prima dată în istoria regală modernă când un viitor monarh este implicat oficial într-un astfel de serviciu. Potrivit The Telegraph, George a devenit cel mai tânăr viitor rege care a jucat un rol oficial într-o ceremonie de încoronare. Bunicul său, Regele Charles și străbunica Regina Elisabeta au participat, în mod similar, la încoronările părinților lor în 1953 și 1937. Cu toate acestea, ei doar au urmărit slujba.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×