Reclamă

Prințul George ar putea juca un rol important la încoronarea Regelui Charles. Ce spun experții regali despre nepotul Majestății Sale

Prințul George ar putea juca un rol important la încoronarea Regelui Charles. Experții Regali spun că acest lucru s-ar putea să-l impacteze pe nepotul Majestății Sale. Prințul și Prințesa de Wales nu au luat încă decizia finală. Părinții micuțului sunt cei care vor decide dacă acesta va fi prezent la marele eveniment.

Publicat: 5 martie 2023, 6:21

Încoronarea Regelui Charles este programată pentru data de 6 mai 2023. Conform celor mai recente informații transmise de publicațiile internaționale, copiii Prințului și Prințesei de Wales sunt așteptați la eveniment. Prezența lui Archie și a lui Lilibet, copiii Ducilor de Sussex, se află sub semnul întrebării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul George ar putea juca un rol important la încoronarea Regelui Charles

Prințul William și Kate Middleton au luat în considerare posibilitatea participării Prințului George la ceremonia de încoronarea a Regelui Charles, scrie publicația People. Prințul George se află în linie directă pentru moștenirea tronului Marii Britanii.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul George a participat la Wimbledon și a purtat un costum negru cu cravată
Primul născut al Ducilor de Cambridge a fost ținta fotografilor / Profimedia Images

Acesta îl va urma pe tatăl său, Prințul William. Astfel, George este al doilea în linia moștenirii tronului după Regele Charles, bunicul său. Prințul William și Kate Middleton au de luat o decizie foarte importantă. Aceștia trebuie să se decidă dacă băiețelul de 9 ani va fi expus festivității de încoronare.

Reclamă

Nepotul Majestății Sale va fi expus direct atenției covârșitoare a publicului care va fi prezent la eveniment. Experții regali susțin că este multă presiune pentru un băiețel. Presiunea unui rol formal s-ar putea să nu fie cel mai bun lucru pentru micul Prinț.

Deși prezența la încoronare nu a fost confirmată în mod direct, se așteaptă ca Prințul George și frații săi, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, să participe ulterior la slujba de la Westminster Abbey.

Copiii Prințului William și a lui Kate Middleton au fost prezenți la Slujba de Crăciun. Inclusiv Prințul Louis a fost invitat alături de frații săi.

Reclamă

Cine va participa la încoronarea Regelui Charles

Copiii Prințului și Prințesei de Wales sunt așteptați cu nerăbdare la încoronarea Regelui Charles. Publicațiile internaționale spun că nepoții Reginei Camill vor fi și el prezent la eveniment. Camilla a avut doi copii cu fostul său soț, pe Tom Parker Bowles și Laura Lopes.

Prin prezența nepoților Camillei, cuplul regal ar arăta lumii faptului că sunt o familie întregită și unită. Charles și Camilla vor fi cei mai în vârstă monarhi britanici care au fost încoronați. Regele Charles a așteptat cu răbdare până ce a preluat tronul de la mama sa.

Prințul Charles avea doar trei ani când Prințesa Elisabeta a devenit Regină. Aceasta s-a aflat pe tronul Marii Britanii pentru 70 de ani.. Charles a fost prezent la încoronarea mamei sale. Atunci au fost invitați peste 8.000 de oameni, iar încoronarea a putut fi văzută live la televizor în întreaga lume.

La încoronarea Regelui Charles sunt așteptați toți membrii apropiați din Familia Regală. Slujba va fi ținută de Arhiepiscopul de Canterbury. Se speculează că Regele Charles ar fi vrut să aleagă o dată din iunie pentru încoronarea sa, ca semn de tribut față de Regina Elisabeta.

Totuși ceremonia a fost mutată mai devreme, pe 6 mai 2023.. Regele Charles va ține și un discurs. Oamenii așteaptă cu nerăbdare evenimentul. Acesta va fi transmis în direct și va putea fi urmărit de admiratorii Casei Regale din întreaga lume.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×