Reclamă

Kate Middleton nu a putut participa la Wimbledon în anul 2013. Prințesa de Wales a avut indicații stricte de la medici

Kate Middleton nu a putut participa la Wimbledon în anul 2013. Prințesa de Wales a avut indicații stricte de la medicii săi. Soția Prințului William este o mare admiratoare a turneului de tenis și a încercat să nu rateze în niciun an marele eveniment.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 14 iulie 2023, 7:50

Kate Middleton a rata un turneu Wimbledon, împotriva dorințelor sale. Deși ar fi vrut să se afle printre cei prezenți la marele eveniment, medicii i-au sugerat acesteia să rămână acasă. Anul acesta a fost prezentă la toate meciurile care s-au ținut în cadrul terenului de tenis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton nu a putut participa la Wimbledon în anul 2013

Prințesa de Wales, în vârstă de 441 de ani, este o mare admiratoare a tenisului. Mai mult, aceasta a fost numită, în mod onorific, patroană All England Lawn Tennis and Croquet Club. Kate a participat în fiecare an la turneul Wimbledon.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kate Middleton, într-un sacou verde Balmain, în timp ce aplaudă
Prințesa de Wales, în vârstă de 41 de ani, s-a numărat printre cei care au aplaudat cu entuziasm / Profimedia Images

De când s-a căsătorit cu Prințul William, acesta s-a asigurat că nu ratează niciun turneu. Totuși, în anul 2013 a primit indicații clare de la medicii săi. Cea mai recentă apariție a lui Kate Middleton la Wimbledon a avut loc chiar anul acesta.

Reclamă

În cadrul documentarului Our Wimbledon, lansat de BBC în 2017, Kate a povestit că medicii s-au opus ca aceasta să participe la turneu în anul 2013. La acel moment, Prințesa de Wales era însărcinată cu Prințul George și ar fi urmat să nască în orice moment.

„Eram însărcinată cu George, iar medicii m-au sfătuit să nu particip la turneu. Mi-a părut rău că nu am putut merge, dar cred că am avut o scuză foarte bună”.

De atunci, Kate Middleton nu a mai ratat niciun turneu. Acesta a fost prezentă în fiecare an și și-a arătat susținerea față de marii jucători.

Reclamă

Kate are o relație foarte bună cu unii dintre cei mai mari jucători, iar acest lucru l-au surprins și fotografii în cadrul turneului Wimbledon de anul acesta.

Kate Middleton este prietenia jucătorului Roger Federer

Kate Middleton are o relație strânsă de prietenie cu jucătorul Roger Federer. Tenismenul a fost onorat ca Prințesa de Wales să participe și anul acesta la Wimbledon. Anul acesta, jucătorul internațional a fost onorat în cadrul unei ceremonii speciale.

La aceasta a participat Kate, dar și soția jucătorului de tenis. Federer a decis să se retragă din tenis anul trecut.

Cariera sa a fost de-a dreptul impresionantă iar sportivul se mândrește cu faptul că a câștigat de opt ori la Wimbledon. În anul 2017, sportivul a fost felicitat în mod personal de către Prințesa de Wales, care l-a sărutat atunci pe obraz.

Jucătorul de tenis are o relație strânsă cu Kate. Cei doi colaborează împreună la mai multe proiecte sportive. De altfel, cei doi au apărut împreună într-un videoclip în care arată munca băieților și fetelor de mingi.

Kate încearcă să înțeleagă cât mai bine cum funcționează un meci de tenis și vrea să știe cât mai multe despre fiecare amănunt. Deși presa internațională a scris despre prietenia sa cu Federer, Kate nu a dat curs zvonurilor. Relația lor este un strict de prietenie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×