Reclamă

Kate Middleton a participat la Wimbledon. Cum au surprins-o camerele de filmat pe Ducesa de Cambridge

Kate Middleton a participat la Wimbledon alături de Prințul William. Ducii de Cambridge au fost însoțiți de părinții Ducesei, Carole și Michael Middleton. Întreaga familie și-a făcut prezența pentru a doua oară la turneul de tenis.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 6 iulie 2022, 11:53

Familia Regală Britanică a fost în centrul atenției pe tot parcursul meciului. Kate a fost cea care a ținut primele pagini după ce camerele de filmat au surprins-o entuziasmată de ceea ce vede. Se pare că nu doar Prințul Louis este extrem de expresiv, ci și mama sa. Imaginile cu Ducesa de Cambridge fac acum înconjurul lumii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton a participat la Wimbledon

Kate Middleton a dat dovadă de eleganță atunci când și-a făcut apariția la Wimbledon. Aceasta a ales o rochie albastră cu buline albe și a încercat să adopte o coafură cât mai simplă. Ținuta acesteia a fost creată de Alessandra Rich și a mai fost purtată de Ducesă în trecut.

Vezi mai multe imagini cu Ducesa de Cambridge în Galeria Foto!

Soția Prințului William s-a așezat lângă aceasta. În dreapta Ducesei a stat tatăl acesteia, în timp ce în stânga Ducelui de Cambridge a stat mama lui Kate Middleton. Înainte de a începe meciul, Kate i-a trimis mamei sale un pupic prin aer.

Reclamă

Gestul a fost surprins imediat de camerele de filmat și a ajuns să facă înconjurul lumii. Ducii de Cambridge au o relație foarte apropiată cu părinții lui Kate Middleton. Întreaga familie s-a bucurat să privească meciul din loja regală.

Kate Middleton a fost întotdeauna o împătimită a sportului, iar tenisul s-a aflat printre sporturile sale preferate. De-a lungul timpului aceasta a mai fost surprinsă la Wimbledon, chiar și înainte să aibă o relație cu Prințul William.

Entuziasmul Ducesei s-a citit din primele momente pe chipul acesteia. Extrem de expresivă, Kate Middleton a participat la Wimbledon și a trăit fiecare moment la fel de intens ca jucătorii de pe teren.

Reclamă

Ce relație are Ducesa de Cambridge cu părinții săi

Kate Middleton a participat la Wimbledon alături de părinții săi și a demonstrat că are o relație foarte apropiată cu aceștia. Familia Middleton participă la Wimbledon ori de câte ori are ocazia. Carol și Michael au fost zăriți la meciurile de tenis inclusiv alături de James Middleton și soția acestuia Alizee.

Sora Ducesei de Cambridge a luat și ea parte la Wimbledon în anul 2019. Conform publicației People, Kate și Prințul William plănuiesc să-și schimbe reședința. Aceștia vor fi mult mai aproape de Castelul Windsor, dar și de casa părinților Ducesei de Cambridge.

Kate Middleton păstrează în continuare o relație foarte strânsă cu părinții săi. Prințul William o susține în totalitate și îi este alături. În anul 2016, William și Kate nu au participat la Crăciunul celebrat în Familia Regală Britanică. Aceștia au mers la slujba de Crăciun care s-a ținut într-o loc aproape de casa din copilărie a Ducesei. Acolo Kate s-a întâlnit cu părinții săi.

Ducesa are o relație apropiată atât cu părinții săi, cât și cu fratele și sora sa. Ducesa a primit cadou de nuntă de la fratele său, James, un cățeluș. De-a lungul timpului aceasta a fost văzută deseori alături de părinții săi la diferite evenimente publice. Ducesa pune foarte mult accent pe familie, motiv pentru care încearcă să aibă alături de Prințul William o familie la fel de strânsă și unită.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×