Reclamă

Kate Middleton a participat la Wimbledon. Cum au surprins-o camerele de filmat pe Ducesa de Cambridge

Kate Middleton a participat la Wimbledon alături de Prințul William. Ducii de Cambridge au fost însoțiți de părinții Ducesei, Carole și Michael Middleton. Întreaga familie și-a făcut prezența pentru a doua oară la turneul de tenis.

Beatrice Ioana
Publicat: 6 iulie 2022, 11:53

Familia Regală Britanică a fost în centrul atenției pe tot parcursul meciului. Kate a fost cea care a ținut primele pagini după ce camerele de filmat au surprins-o entuziasmată de ceea ce vede. Se pare că nu doar Prințul Louis este extrem de expresiv, ci și mama sa. Imaginile cu Ducesa de Cambridge fac acum înconjurul lumii.

Kate Middleton a participat la Wimbledon

Kate Middleton a dat dovadă de eleganță atunci când și-a făcut apariția la Wimbledon. Aceasta a ales o rochie albastră cu buline albe și a încercat să adopte o coafură cât mai simplă. Ținuta acesteia a fost creată de Alessandra Rich și a mai fost purtată de Ducesă în trecut.

Vezi mai multe imagini cu Ducesa de Cambridge în Galeria Foto!

Soția Prințului William s-a așezat lângă aceasta. În dreapta Ducesei a stat tatăl acesteia, în timp ce în stânga Ducelui de Cambridge a stat mama lui Kate Middleton. Înainte de a începe meciul, Kate i-a trimis mamei sale un pupic prin aer.

Reclamă

Gestul a fost surprins imediat de camerele de filmat și a ajuns să facă înconjurul lumii. Ducii de Cambridge au o relație foarte apropiată cu părinții lui Kate Middleton. Întreaga familie s-a bucurat să privească meciul din loja regală.

Kate Middleton a fost întotdeauna o împătimită a sportului, iar tenisul s-a aflat printre sporturile sale preferate. De-a lungul timpului aceasta a mai fost surprinsă la Wimbledon, chiar și înainte să aibă o relație cu Prințul William.

Entuziasmul Ducesei s-a citit din primele momente pe chipul acesteia. Extrem de expresivă, Kate Middleton a participat la Wimbledon și a trăit fiecare moment la fel de intens ca jucătorii de pe teren.

Reclamă

Ce relație are Ducesa de Cambridge cu părinții săi

Kate Middleton a participat la Wimbledon alături de părinții săi și a demonstrat că are o relație foarte apropiată cu aceștia. Familia Middleton participă la Wimbledon ori de câte ori are ocazia. Carol și Michael au fost zăriți la meciurile de tenis inclusiv alături de James Middleton și soția acestuia Alizee.

Sora Ducesei de Cambridge a luat și ea parte la Wimbledon în anul 2019. Conform publicației People, Kate și Prințul William plănuiesc să-și schimbe reședința. Aceștia vor fi mult mai aproape de Castelul Windsor, dar și de casa părinților Ducesei de Cambridge.

Kate Middleton păstrează în continuare o relație foarte strânsă cu părinții săi. Prințul William o susține în totalitate și îi este alături. În anul 2016, William și Kate nu au participat la Crăciunul celebrat în Familia Regală Britanică. Aceștia au mers la slujba de Crăciun care s-a ținut într-o loc aproape de casa din copilărie a Ducesei. Acolo Kate s-a întâlnit cu părinții săi.

Ducesa are o relație apropiată atât cu părinții săi, cât și cu fratele și sora sa. Ducesa a primit cadou de nuntă de la fratele său, James, un cățeluș. De-a lungul timpului aceasta a fost văzută deseori alături de părinții săi la diferite evenimente publice. Ducesa pune foarte mult accent pe familie, motiv pentru care încearcă să aibă alături de Prințul William o familie la fel de strânsă și unită.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ben Affleck de mână cu Jennifer Lopez în timp ce fac cumpărături din Paris
Divertisment
Ce cadou de nuntă au primit Ben Affleck și Jennifer Lopez de la Jennifer Garner. Fosta soție a actorului a făcut un gest neașteptat
Nunta artistei Jennifer Lopez a ținut zile la rând primele pagini ale presei internaționale. Vedeta s-a bucurat de o ceremonie restrânsă pe care a organizat-o în mare secret alături de soțul său, Ben Affleck....
2
Ducii de Cambridge, la Wimbledon, în haine elegante
Divertisment
Videoclipul viral cu Prințul William și Kate Middleton. Imaginile în care se distrează la petreceri au strâns peste 4 milioane de vizualizări
Videoclipul viral cu Prințul William și Kate Middleton a fost comentat de multe persoane. Imaginile cu cei doi, în timp ce se distrează, cel mai probabil în facultate, au fost vizionate de milioane de...
3
Vlad Gherman, îmbrăcat casual, la Roata Vedetelor
Divertisment
Vlad Gherman a spus totul despre el. Detaliile pe care puțini le știu despre celebrul actor
Vlad Gherman a intrat în lumina reflectoarelor încă din adolescență și s-a făcut remarcat în serialele produse de Ruxandra Ion. În paralel a cucerit inimile tinerilor din România atunci când a cântat în trupa...
4
Un cristal pe masa unei ghicitoare în cărți
Horoscop
Bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață. Ce cristale trebuie să porți
Purtarea acestor bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață îți poate schimba cu adevărat planurile de viitor. De la inele care îți iau ochii la brățări fine ce pot fi purtate doar în...
5
Ramona Olaru, fotografie lângă roata de la Roata Vedetelor
Divertisment
Ramona Olaru vorbește deschis despre relația cu Cătălin Cazacu. Ce o deranjează cel mai mult la actualul ei partener
Ramona Olaru vorbește deschis despre relația cu Cătălin Cazacu. Ea a filmat a doua ediție a show-ului difuzat în exclusivitate pe Antena PLAY, Roata Vedetelor. Pentru că și-a dorit să răspundă la toate întrebările,...
PARTENERI
×