Reclamă

Kate Middleton a purtat o broșă specială atunci când a pozat pentru portretul oficial. Ce semnificație are bijuteria pentru Regina Elisabeta

Kate Middleton a purtat o broșă specială atunci când a pozat pentru portretul oficial. Fotografia Ducilor de Cambridge a fost deja expusă în orașul omonim. Tabloul superb a fost dezvăluit la Muzeul Fitzwilliam de la Universitatea din Cambridge.

Publicat: 4 iulie 2022, 7:12

Pentru imaginea imortalizată, Kate a purtat o rochie verde smarald semnată de Vampire’s Wife. Soțul acesteia a optat pentru un costum albastru care a fost comandat de la Cambridgeshire Royal Portrait Found. Tabloul care va rămâne în istoria Marii Britanii a fost pictat de către artistul Jamie Coreth. Acesta a fost și el prezent la dezvelirea tabloului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton a purtat o broșă specială atunci când a pozat pentru portretul oficial

Ducesa de Cambridge a purtat o broșă specială atunci când a pozat pentru portretul oficial. Admiratorii Casei Regale nu au putut trece cu vederea acest aspect, mai ales că borșa a fost pictată în așa fel încât să iasă în evidență. Bijuteria superbă are o însemnătate aparte pentru Majestatea Sa.

Vezi mai multe iamgini cu Ducii de Cambridge în Galeria Foto!

Conform publicației Express.co.uk, bijuteria superbă este estimată la valoarea de 80.000 Lire Sterline. Kate Middleton a purtat ”broșa Ducesei de Cambridge” în semn de respect față de oamenii din Cambridgeshire. Aceasta a pozat alături de soțul său, Prințul William într-o imagine care va rămâne în istoria Marii Britanii.

Reclamă

Broșa a aparținut de-a lungul timpului mai multor generații și este o bijuterie de suflet pentru Regina Elisabeta. Broșa are o perlă în centrul acesteia și este înconjurată de o mulțime de diamante.

Aceasta i-a aparținut Reginei Mary, bunica Reginei Elisabeta și a trecut din generație în generație înainte de a ajunge la Kate Middleton.

De-a lungul timpului Regina Elisabeta a impresionat oamenii cu accesoriile superbe pe care le poartă. Regina Elisabeta are o colecție impresionantă de broșe pe care obișnuiește să i le împrumute și soției Prințului William.

Reclamă

Care este povestea ”broșei Ducesei de Cambridge”

Ducesa de Cambridge a purtat o broșă specială atunci când a pozat pentru portretul oficial. Bijuteria este una din cele mai vechi  din colecția Reginei Elisabeta. Aceasta i-a aparținut Prințesei Augusta de Hesse-Cassel, soția Prințului Adolphus, care a fost Duce de Cambridge în anii 1800.

Atunci când broșa a ajuns în posesia Reginei Mary, aceasta a fost prețuită și purtată deseori de bunica Reginei Elisabeta. Regina Mary a purtat această broșă inclusiv în ziua în care Regina Elisabeta a fost creștinată. Broșa are o vechime de mai bine de 200 de ani și este păstrată cu grijă în Colecția Familiei Regale Britanice.

Se crede că aceasta ar fi fost creată de un bijutier regal foarte îndrăgit la acea vreme pe nume Garrard. Broșa a fost purtată de Regina Mary atunci când i-a fost realizat portretul aniversar la împlinirea vârstei de 50 de ani.

Totodată, bunica Reginei Elisabeta ar fi purtat această broșă și la înmormântarea Lordului Mountbatten în anul 1979. În mod cert este o bijuterie care are o semnificație aparte pentru Majestatea Sa. Broșa este cu atât mai specială cu cât se află în prezent în posesia Ducesei de Cambridge care are o legătură deosebită cu bunica soțului său.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×