Reclamă

Kate Middleton a surprins-o pe Camilla Parker Bowles într-o fotografie. Cum arată portretul Ducesei de Cornwall

Kate Middleton a surprins-o pe Camilla Parker Bowles într-o fotografie emoționantă. Ducesa de Cambridge a fost invitată să realizeze portretul aniversar al Ducesei de Cornwall. Imaginea urmează să apară pe coperta revistei Country Life.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 6 iulie 2022, 7:44 / Actualizat: 6 iulie 2022, 10:21

Soția Prințului William și-a asumat în totalitate rolul de fotograf. Aceasta a surprins câteva imagini deosebite din care mai apoi a fost selectată una singură pentru coperta revistei. Portretul soției Prințului Charles marchează aniversarea acesteia de 75 de ani care va avea loc pe data de 17 iulie 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton a surprins-o pe Camilla Parker Bowles într-o fotografie

Admiratorii Casei Regale știu că Ducesa de Cambridge este pasionată de fotografie. Kate Middleton obișnuiește să realizeze fotografii speciale cu ocazia aniversării copiilor săi. De data aceasta, soția Prințului William a fost invitată de Camilla pentru a- realiza un portret aniversar. Ducesa de Cornwall urmează să apară pe coperta revistei Country Life.

Vezi mai multe imagini cu Camilla Parker Bowles în Galeria Foto!

Colecția de fotografii realizată de Kate Middleton s-a mărit oficial cu cel mai recent portret pe care l-a surprins. Camilla Parker Bowles a fost invitată ca editor al revistei Country Life. Publicația aniversează 125 de ani de la înființare, scrie Yahoo!News.

Reclamă

Cu această ocazie specială, soția Prințului Charles va apărea pe prima pagină. Imaginea surprinsă de Kate Middleton a fost realizată în grădina privată a reședinței Ducesei de Cornwall. Casa Ray Mill este una din proprietățile favorite ale soției consort. În caruselul postat pe rețelele sociale putem observa procesul creativ al Ducesei de Cambridge.

În prima imagine, Ducesa de Cornwall apare într-o rochie albastră în grădina sa în timp ce stă lângă un coș cu flori.

În cea de-a doua imagine o putem surprinde pe Ducesa de Cambridge în timp ce o fotografiază pe Ducesa de Cornwall. Compoziția și unghiul fotografiei demonstrează și de această dată talentul lui Kate Middleton și dedicare acesteia față de pasiunea pe care o are pentru fotografie. 

Reclamă

Relația dintre Kate Middleton și soția Prințului Charles

Kate Middleton a surprins-o pe Camilla Parker Bowles într-o fotografie ca urmare a dorinței Ducesei de Cornwall. Soția Prințului Charles și-a dorit ca portretul său să fie realizată de soția Prințului William. Conform surselor regale, cele două femei au o relație foarte apropiată.

Deși la prima vedere pare că cele două nu au foarte multe lucruri în comun, se pare că relația lui Kate este una bună cu Ducesa de Cornwall. Ducesa de Cambridge a fost zărită deseori zâmbind în preajma mamei vitrege a soțului său.

Conform publicației TheList.com, Camilla era cea care obișnuia să o sfătuiască pe Ducesa de Cambridge înainte ca aceasta să se fi căsătorit cu Prințul William. Totodată, publicația mai sus citată spune că Ducesa de Cornwall a fost foarte implicată în organizarea nunții dintre Prințul William și Kate Middleton.

Camilla Parker i-a făcut un cadou deosebit Ducesei de Cambridge în ziua nunții. Kate a primit de la aceasta o brățară de aur pe care a fost gravată litera ”C”.

Cele două au fost văzute deseori împreună, iar cea mai recentă apariție a avut loc la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta. Copiii Ducilor de Cambridge și-au făcut debutul la paradă și s-au aflat în trăsura în care stăteau Ducesa de Cambridge și soția Prințului Charles.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×