Reclamă

Regina Camilla a îmbrăcat o ținută all white. Majestatea Sa a găzduit o petrecere în grădină cu Regele Charles

Regina Camilla a îmbrăcat o ținută all white. Majestatea Sa a găzduit o petrecere în grădină cu Regele Charles. Soția noului suveran al Marii Britanii a atras toate privirile la cel mai recent eveniment regal.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 7 iulie 2023, 6:10

Regina și soțul ei, Regele Charles, au găzduit o petrecere elegantă în grădină în timpul vizitei lor în Scoția pentru Săptămâna Regală. Regina a fost pur și simplu o de o eleganță aparte în ținuta ei de culoare albă. Ea a îmbrăcat o rochie cu mănuși asortate și o pălărie alb-negru, în timp ce Majestatea Sa purta un blazer închis la culoare cu pantaloni gri cu dungi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Camilla a îmbrăcat o ținută all white

Cuplului regal i s-a alăturat nimeni alta decât Prințesa Anne, care a purtat și ea o ținută superbă, asortată cu o pălărie elegantă.

Petrecerea în grădină a avut loc la Palatul Holyroodhouse și face parte dintr-o tradiție îndelungată în care monarhul celebrează cultura, realizările și comunitatea scoțiană, conform site-ului oficial regal.

Pe platforma oficială sunt trecute următoarele detalii: „Regele întâmpină în jur de 8.000 de oameni din toate categoriile sociale scoțiane pentru a petrece o după-amiază relaxată cu el în frumoasele terenuri ale Palatului. Regele și Regina merg pe bulevarde, vorbind cu o selecție de oaspeți. Evenimentul este însoțit de muzică de la trupele regimentale și The Royal Scottish Pipers Society”.

Regele Charles și Regina Camilla, pe treptele palatului din Scoția
Majestatea Sa a găzduit o petrecere în grădină cu Regele Charles / Profimedia Images
Reclamă

Aceste evenimente fac parte din prima Săptămână Regală a domniei Regelui Charles și, de asemenea, coincide cu cea de-a doua sărbătoare a încoronării, care are loc la Edinburgh. Pe lângă Prințesa Anne, Prințul William și Kate Middleton s-au alăturat și ei pentru a sărbători.

În 2017, Palatul a dezvăluit că Regina Victoria a fost cea care a început obiceiul de a organiza Holyrood în fiecare an.

De atunci, fiecare monarh a menținut tradiția, inclusiv regretata Regina Elisabeta, care a întors toate privirile cu aspectul ei monocromatic de-a lungul anilor.

Reclamă

Cum a decurs ceremonia din Scoția pentru Regele Charles

Fanii regali spun că acesta ar fi mândră de noul rege și regina sa. Așa cum s-a întâmplat și după încoronarea din Londra, Regele Charles a avut invitați și după ceremonia încoronării din Scoția.

Guvernul Scoției a anunțat că încoronarea Regelui și a Reginei e sărbătorită în Scoția cu procesiuni regale. S-a organizat de asemenea un Serviciu Național de Ziua Recunoștinței la Catedrala St. Giles din Edinburgh. La ceremonia, noul suveran a primit coroana Regelui James V al Scoției, bijuteria suitei Honors of Scotland.

Regelui Charles a primit și sabia Elisabeta ca parte a Onorurilor Scoției. Ea a fost recent comandată și numită după Regina Elisabeta.

Originalul vechi de 500 de ani a fost considerat prea delicat pentru a fi manipulat. Regele a părut emoționat în timp ce privea Coroana Regelui James V, un simbol istoric al puterii Regatului Unit. Prințul William, fiul său cel mare și viitorul succesor, urmărea cu emoții tot ce se întâmplă.

Kate Middleton și Prințul William au fost activi în timpul evenimentelor și au zâmbit destul de mult. Ei sunt numiți Ducele și Ducesa de Rothesay în timp ce se află în Scoția.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×