Reclamă

Salariul Prințului William a fost dezvăluit. Ce sume încasează după primirea titlului de Prinț de Wales

Salariul Prințului William a fost dezvăluit. Suma pe care o încasează a crescut de când acesta a primit titlul de Prinț de Wales. Fiul Regelui Charles a moștenit Ducatul de Cornwall după moartea Reginei Elisabeta, iar acesta îi aduce venituri considerabile în fiecare an.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 1 iulie 2023, 6:25

Prințul William a primit anul acesta un venit de aproximativ 6 milioane de lire sterline.Averea sa crește în fiecare an, iar Prințul de Wales are doar motive de bucurie. Moștenitorul tronului regal se implică în totalitate în ceea ce privește îndatoririle regale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salariul Prințului William a fost dezvăluit

Prințul William primește un venit privat anual de 6 milioane de lire sterline care ajunge să crească la peste 7.5 milioane de lire sterline, conform raportului anual 2023 al Ducatului de Cornwall.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul William și Kate Middleton, o ședință foto, alături de doi dintre copiii lor
William și Kate au ales patru fete ca domnișoare de onoare pentru petrecerea lor / Profimedia Images

Prințul de Wales a devenit cel de-al 25-lea Duce de Cornwall după ce bunica sa, Regina Elisabeta, a murit. William a moștenit automat titlul de Prinț de Wales, iar averea s-a a crescut din acel moment considerabil.

Reclamă

Ducatul de Cornwall a înregistrat profituri nete de 24.048 de milioane de lire sterline, adică aproximativ 30.34 milioane de dolari, relatează PageSix. Anul trecut, ducatul a strâns aproximativ 29 milioane de dolari, ceea ce a însemnat o creștere de aproape 1.2 milioane de dolari.

Prințul William, în vârstă de 41 de ani, a primit surplusul total. La el în conturi au mai ajuns și alți 30.34 de milioane de dolari. Acești bani au fost împărțiți între Prințul William și Regele Charles.

Regelui i-ar fi revenit 14.225 de milioane de dolari. În ultimele săptămâni, Prințul William a fost văzut tot mai des la evenimentele pe care le susține și la proiectele în care se implică.

Reclamă

Ce a declarat Prințul William după primirea Ducatului de Cornwall

Prințul William s-a bucurat să primească de la tatăl său Ducatul de Cornwall. Regele Charles a fost cel mai longeviv Duce de Cornwall din istorie, după cum scrie un raport anual. William a ținut un moment de mulțumire atunci când a primit și titlul de Prinț de Wales.

„Tatăl meu a lăsat o urmă de neșters asupra acestui Ducat. Aștept cu nerăbdare să-i duc mai departe munca, dar și să explorez noi oportunități prin care pot face o diferență”.

Ducatul a fost evaluat la peste un miliard de dolari. Nu este clar ce vor face William și soția sa cu veniturile suplimentare, dar acestea ar putea ajuta la sprijinirea școlii pentru cei trei copii ai lor, George. Louis și Charlotte. Cel mai recent, William și Kate l-au dus pe George într-un tur la Eton College din Windsor.

Taxa de școlarizare costă aproximativ 58.600 de mii de dolari. Prințul și Prințesa de Wales pun foarte mult accent pe educația copiilor lor. Mai mult, experții regali susțin că averea Prințului William va crește considerabil după primirea Ducatului.

Totodată, fiul Regelui Charles deține și o insulă privată de care se poate bucura în vacanțe alături de familia sa. Prințesa Diana, mama Prințului William. Obișnuia să meargă în vacanțe pe plaje retrase alături de băieții ei: Prințul William și Prințul Harry.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×