Reclamă

Destinațiile preferate ale Prințesei Diana. Unde obișnuia Lady Di să-și petreacă vacanțele

Experții regali au dezvăluit care au fost destinațiile preferate ale Prințesei Diana. Lady Di obișnuia să-și petreacă vacanțele alături de Prințul William și Prințul Harry. Aceasta a vrut să-și includă cât mai mult copiii în activitățile de familie.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 30 iunie 2023, 6:56

De-a lungul timpului Lady Di a fost văzută schiând în Alpii elvețieni sau în timp ce se bucura de soarele tropical din Insulele Virgine Britanice. Soția Prințului Charles a călătorit mult în lume, iar cele mai multe destinații le-a vizitat ca parte a îndatoririlor regale. Însă, au existat și momente în care Lady Di a mers în diferite locații în vacanță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Destinațiile preferate ale Prințesei Diana

Viața Prințesei Diana s-a aflat constan în ochii publicului. Chiar și după moartea sa, ea a rămas o figură emblematică în ceea ce privește istoria Familiei Regale Britanice. Lady Di prețuia mult momentele pe care le petrecea alături de familia sa în vacanțe.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințesa Diana, alături de fii ei, într-un turneu în Canada, în 1991, la o cascadă
Ideea artistei Autumn Ying a plecat de la gândul că Prințesa Diana și-ar fi dorit foarte mult să le cunoască pe soțiile fiilor ei, dar și pe nepoți / Profimedia Images

Era o împătimită a călătoriilor și abia aștepta să plece în vacanțele în care putea să se relaxeze și să aibă parte de intimitate, scrie People. Descoperă care au fost destinațiile preferate ale Prințesei Diana. Iată unde obișnuia să-și petreacă timpul liber.

Reclamă

Insula Nevis

Insula Nevis este o insulă mică situată în Marea Caraibelor. Experții regali susțin că aceasta era una dintre destinațiile sale favorite. Nevis era pentru Prințesă o oază ascunsă și liniștită, cu plaje cu nisip fin și priveliști uimitoare.

Prințesa adora să viziteze această insulă, mai ales după ce participa pentru o perioadă lungă de timp la evenimente cu publicul. În 1993, Prințesa Dana a fost surprinsă la plajă într-un costum de baie portocaliu. Totodată, experții susțin că aceasta era și o împătimită a sporturilor pe apă, scrie Tatler.

Reclamă

Lech

Lech am Arlberg este un sat de munte din cel mai vestic stat austriac. Prințesa Diana a fost văzută constant coborând de pe pârtiile de schi cu fii ei, Prințul Harry și Prințul William. Diana era o mare fană a acestui sătuc pitoresc, datorită pantelor, priveliștilor și a mâncărurilor locale.

Prințul Harry a scris în cartea sa, Spare, despre vacanțele petrecute în Lech alături de mama sa. De-a lungul timpului, diverși monarhi din familiile regale europene au fost văzuți în această stațiune.

Klosters

Satul elvețian era preferatul Prințesei Diana în sezonul de schi. Conform publicațiilor internaționale, Prințesa Diana a terminat în 1978 școala la Institutul Alpin Videmanette din Rougemont, Elveția, înainte de a se muta în Londra.

Lady Di se întorcea în Elveția în fiecare an pentru vacanțele sale. Prințesa Diana mergea la schi cu Prințul Charles, iar după venirea pe lume a celor doi copii, Lady Di a ales să-i aducă și pe Prințul Harry și Prințul William în aceste vacanțe.

Necker

Insula Necker face parte din Insulele Virgine Britanice. Insula privată are o suprafață de peste 30 de hectare și este deținută de Sir Richard Branson. Prințesa Diana obișnuia să meargă aici la plajă alături de copiii ei. Insula a fost vizitată de-a lungul timpului de mai multe personalități.

Printre cei mai de seamă oaspeți se numără: Barack Obama, Prințesa Beatrice și Eugenie, Nelson Mandela și Boris Becker.

Saint Tropez

Cu puțin timp înainte de moartea sa, în 1997, Prințesa Diana a fost văzută petrecând timp în Saint Tropez. Prințesa Diana ar fi fost fotografiată atunci pe iahtul celui care se credea că îi este partener, Dodi al Fayed. Vacanța a avut loc cu puțin înainte de incidentul nefericit din Paris.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×