Reclamă

Ultimele cuvinte ale Prințesei Diana. Ce declarații au făcut salvatorii din noaptea tragicului accident

Ultimele cuvinte ale Prințesei Diana au fost făcute publice de către unul dintre salvatorii care au ajuns în locul tragicului accident. Au trecut 26 de ani de când Prințesa Inimilor s-a stins din viață. Decesul acesteia a fost anunțat pe data de 31 august 1997.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 5 iunie 2023, 6:36

Un pompier care a ajutat la conducerea echipei care a intervenit în urma accidentului din Paris a rupt tăcerea. Xavier Gourmelon a povestit mai multe amănunte din noaptea accidentului. Acesta a declarat că Prințesa Diana trăia la momentul sosirii echipajului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultimele cuvinte ale Prințesei Diana

Ziua de 31 august 2023 va marca 26 de ani de la moartea Prințesei Diana. Aceasta s-a stins din viață în urma unui accident fatal care a avut loc în Paris. Accidentul s-a întâmplat atunci când Henri Paul, șoferul mașinii Prințesei Diana, a pierdut controlul autovehiculului și a izbit o coloană din mijlocul tunelului Pont de l’Alma.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Portret al Prințesei Diana în timp ce stă într-o mașină verde, după ce a plecat de la ambasada Braziliei, se pare că Prințesa Diana a vrut să se mute în SUA
Dodi Fayed, iubitul Prințesei, ar fi cumpărat cu puțin timp înainte de accidentul de mașină o casă în Malibu / Shutterstock

Șoferul mașinii s-a stins din viață imediat. În mașină se mai aflau Prințesa Diana și Dodi Al Fayed, iubitul Prințesei de la acea vreme. Serviciile de urgență au fost contactate la scurt timp. Xavier Gourmelon a făcut parte din echipa de salvatori. Acesta a declarat că nu a știut inițial pe cine urma să salveze.

Reclamă

„Când am ajuns, ea era conștientă și avea ochii deschiși. Am scos-o cu grijă din mașină și am încercat să-i alin durerea. I-am făcut masaj cardiac și câteva secunde mai târziu a început să respire din nou. A fost o ușurare, desigur.”

„Mi-am dorit să le salvez viața și am crezut că am reușit să fac asta. Îmi amintesc că m-a întrebat ce s-a întâmplat. Să fiu sincer, am crezut mereu că o să trăiască”.

„Din câte știu, ea era încă în viață atunci când a fost urcată în ambulanță. Am aflat mai târziu că s-a stins din viață la spital. Am fost foarte dezamăgit să primesc aceste vești”.

Reclamă

Conform salvatorului, ultimele cuvinte ale Prințesei Diana ar fi fost: „Oh, Dumnezeule! Ce s-a întâmplat?” Lady Di ar fi fost conștientă în timpul în care a fost transportată la spital. Diana s-a stins din viață la spitalul Pitie-Salpetriere. Mama Prințului Harry și a Prințului William avea doar 36 de ani. 

Prințesa Diana ar fi vrut să se mute în SUA cu puțin înainte de accidentul în care și-a pierdut viața

Prințesa Inimilor s-a stins din viață mult prea devreme. Aceasta a ales să se desprindă de Familia Regală Britanică și visa la o viață nouă alături de partenerul pe care îl avea la acea vreme.

Apropiații acesteia au declarat în trecut faptul că Lady Di ar fi avut în plan să se mute în Statele Unite ale Americii. La acel moment, Lady Di avea o relație cu Dodi Fayed.

Fosta soție a Regelui Charles și-ar fi dorit să-și ia copiii cu ea în California. Prințesa ar fi avut pregătite chiar și planurile viitoarei sale case, a declarat unul dintre foștii săi majordomi.

Dodi Fayed ar fi cumpărat o casă în Malibu cu puțin timp înainte de accidentul de mașină în care și-a pierdut viața alături de Prințesa Diana. Prințesa ar fi visat să-și ia copii pentru perioade scurte de timp în California și să împartă custodia acestora cu Prințul Charles.

Prințesa de Wales nu a reușit niciodată să-și trăiască visul. Cu toate acestea, unul dintre copiii săi duce o viață fericită în Statele Unite ale Americii. Prințul Harry a ales să calce pe urmele mamei sale.

Ducele de Sussex a ales să-și creeze o familie alături de Meghan Markle și să-și crească copiii departe de Familia Regală Britanică.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×