Reclamă

Ultimele cuvinte ale Prințesei Diana. Ce declarații au făcut salvatorii din noaptea tragicului accident

Ultimele cuvinte ale Prințesei Diana au fost făcute publice de către unul dintre salvatorii care au ajuns în locul tragicului accident. Au trecut 26 de ani de când Prințesa Inimilor s-a stins din viață. Decesul acesteia a fost anunțat pe data de 31 august 1997.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 5 iunie 2023, 6:36

Un pompier care a ajutat la conducerea echipei care a intervenit în urma accidentului din Paris a rupt tăcerea. Xavier Gourmelon a povestit mai multe amănunte din noaptea accidentului. Acesta a declarat că Prințesa Diana trăia la momentul sosirii echipajului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultimele cuvinte ale Prințesei Diana

Ziua de 31 august 2023 va marca 26 de ani de la moartea Prințesei Diana. Aceasta s-a stins din viață în urma unui accident fatal care a avut loc în Paris. Accidentul s-a întâmplat atunci când Henri Paul, șoferul mașinii Prințesei Diana, a pierdut controlul autovehiculului și a izbit o coloană din mijlocul tunelului Pont de l’Alma.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Portret al Prințesei Diana în timp ce stă într-o mașină verde, după ce a plecat de la ambasada Braziliei, se pare că Prințesa Diana a vrut să se mute în SUA
Dodi Fayed, iubitul Prințesei, ar fi cumpărat cu puțin timp înainte de accidentul de mașină o casă în Malibu / Shutterstock

Șoferul mașinii s-a stins din viață imediat. În mașină se mai aflau Prințesa Diana și Dodi Al Fayed, iubitul Prințesei de la acea vreme. Serviciile de urgență au fost contactate la scurt timp. Xavier Gourmelon a făcut parte din echipa de salvatori. Acesta a declarat că nu a știut inițial pe cine urma să salveze.

Reclamă

„Când am ajuns, ea era conștientă și avea ochii deschiși. Am scos-o cu grijă din mașină și am încercat să-i alin durerea. I-am făcut masaj cardiac și câteva secunde mai târziu a început să respire din nou. A fost o ușurare, desigur.”

„Mi-am dorit să le salvez viața și am crezut că am reușit să fac asta. Îmi amintesc că m-a întrebat ce s-a întâmplat. Să fiu sincer, am crezut mereu că o să trăiască”.

„Din câte știu, ea era încă în viață atunci când a fost urcată în ambulanță. Am aflat mai târziu că s-a stins din viață la spital. Am fost foarte dezamăgit să primesc aceste vești”.

Reclamă

Conform salvatorului, ultimele cuvinte ale Prințesei Diana ar fi fost: „Oh, Dumnezeule! Ce s-a întâmplat?” Lady Di ar fi fost conștientă în timpul în care a fost transportată la spital. Diana s-a stins din viață la spitalul Pitie-Salpetriere. Mama Prințului Harry și a Prințului William avea doar 36 de ani. 

Prințesa Diana ar fi vrut să se mute în SUA cu puțin înainte de accidentul în care și-a pierdut viața

Prințesa Inimilor s-a stins din viață mult prea devreme. Aceasta a ales să se desprindă de Familia Regală Britanică și visa la o viață nouă alături de partenerul pe care îl avea la acea vreme.

Apropiații acesteia au declarat în trecut faptul că Lady Di ar fi avut în plan să se mute în Statele Unite ale Americii. La acel moment, Lady Di avea o relație cu Dodi Fayed.

Fosta soție a Regelui Charles și-ar fi dorit să-și ia copiii cu ea în California. Prințesa ar fi avut pregătite chiar și planurile viitoarei sale case, a declarat unul dintre foștii săi majordomi.

Dodi Fayed ar fi cumpărat o casă în Malibu cu puțin timp înainte de accidentul de mașină în care și-a pierdut viața alături de Prințesa Diana. Prințesa ar fi visat să-și ia copii pentru perioade scurte de timp în California și să împartă custodia acestora cu Prințul Charles.

Prințesa de Wales nu a reușit niciodată să-și trăiască visul. Cu toate acestea, unul dintre copiii săi duce o viață fericită în Statele Unite ale Americii. Prințul Harry a ales să calce pe urmele mamei sale.

Ducele de Sussex a ales să-și creeze o familie alături de Meghan Markle și să-și crească copiii departe de Familia Regală Britanică.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×