Reclamă

Relația Prințului William și a Prințului Harry cu sora lor vitregă. Cum se înțeleg copiii Regelui Charles cu Laura Lopes

Experții regali au analizat relația Prințului William și a Prințului Harry cu sora lor vitregă. Laura Lopez, fiica Reginei Camilla, a fost prezentă la încoronarea Regelui Charles. Alături de ea s—aflat și fratele acesteia, Tom Parker Bowles.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 19 mai 2023, 6:28

Regina Camilla are doi copii din căsnicia anterioară cu Andrew Parker Bowles. Regina și Andrew au fost căsătoriți între 1972 și 1995, iar din relația lor au rezultat doi copii minunați. Majestatea Sa se mândrește cu Laura și Tom, chiar dacă aceștia au ales o viață ferită de ochii curioșilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Relația Prințului William și a Prințului Harry cu sora lor vitregă

Numele complet al surorii vitrege a Prințului William și a Prințului Harry este Laura Parker Bowles. Laura și copiii Regelui Charles se cunosc încă de când erau mici.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Familia Regelui Charles alături de copiii Reginei Consort Camilla
Majestatea Sa a încercat întotdeauna să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor / Getty Images

Experții regali susțin că Prințul William și Prințul Harry au aflat despre Laura și Tom după ce Regele Charles a început să aibă o relație cu Regina Camilla. Se pare că Prințul William și Prințul Harry nu ar fi avut o părere foarte bună despre frații lor vitregi.

Reclamă

De altfel, Harry a declarat în cartea sa, Spare, că a criticat-o mulți ani pe Camilla pentru faptul că ar fi intervenit între mariajul dintre Regele Charles și Prințesa Diana. În ciuda faptului că William și Harry nu s-au înțeles cu Lara Lopes în copilărie, cei doi Prinți au învățat să-și accepte frații vitregi.

Laura și Tom au fost prezenți la căsătorie Regelui Charles cu Camilla, iar anul acesta s-au aflat printre invitații principali de la încoronarea Majestății Sale.

Tensiunile dintre Laura și cei doi Prinți s-ar fi stins cu trecerea anului, scrie publicația Marca. Totuși, frații vitregi nu sunt văzuți deseori împreună.

Reclamă

De altfel, Laura și Tom preferă să nu se afișeze la fel de des în public.

Cu ce se ocupă copiii Reginei Camilla

Regina Camilla este o mamă mândră. Tom Parker Bowles a povestit înainte de încoronare despre meniul ales de Regele Charles.

Tom Parker Bowles este în prezent autor și chef bucătar. Acesta a lansat mai bine de șapte cărți cu rețete și a apărut de-a lungul timpului în mai multe emisiuni televizate cu specific culinar.

Tom adoră să se afle în fața camerelor de filmat, mai ales atunci când poate să gătească. Laura, pe de altă parte, nu apare la fel de des în public.

Aceasta a preferat să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor. Experții regali susțin că Laura Lopes ar avea o părere proastă despre impactul pe care mass-media l-ar putea avea asupra vieții sale. Aceasta ar fi învățat din greșelile mamei sale.

Laura ar fi suferit mult în copilărie în momentele în care s-a aflat despre relația Regelui Charles cu Camilla.

Experții regali susțin că acesta este unul dintre motivele pentru care Laura Lopes preferă să nu se afișeze. Copiii Reginei Camilla sunt nelipsiți de la evenimentele din Familia Regală Britanică.

Deși aceștia încearcă să nu atragă atenția asupra lor, admiratorii  Casei Regale îi zăresc deseori la evenimentele cheie din viața Familiei Regale. Tom și Laura au o relație foarte bună cu mama lor, dar și cu tatăl lor vitreg.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×