Reclamă

Relația Prințului William și a Prințului Harry cu sora lor vitregă. Cum se înțeleg copiii Regelui Charles cu Laura Lopes

Experții regali au analizat relația Prințului William și a Prințului Harry cu sora lor vitregă. Laura Lopez, fiica Reginei Camilla, a fost prezentă la încoronarea Regelui Charles. Alături de ea s—aflat și fratele acesteia, Tom Parker Bowles.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 19 mai 2023, 6:28

Regina Camilla are doi copii din căsnicia anterioară cu Andrew Parker Bowles. Regina și Andrew au fost căsătoriți între 1972 și 1995, iar din relația lor au rezultat doi copii minunați. Majestatea Sa se mândrește cu Laura și Tom, chiar dacă aceștia au ales o viață ferită de ochii curioșilor.

Relația Prințului William și a Prințului Harry cu sora lor vitregă

Numele complet al surorii vitrege a Prințului William și a Prințului Harry este Laura Parker Bowles. Laura și copiii Regelui Charles se cunosc încă de când erau mici.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Familia Regelui Charles alături de copiii Reginei Consort Camilla
Majestatea Sa a încercat întotdeauna să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor / Getty Images

Experții regali susțin că Prințul William și Prințul Harry au aflat despre Laura și Tom după ce Regele Charles a început să aibă o relație cu Regina Camilla. Se pare că Prințul William și Prințul Harry nu ar fi avut o părere foarte bună despre frații lor vitregi.

Reclamă

De altfel, Harry a declarat în cartea sa, Spare, că a criticat-o mulți ani pe Camilla pentru faptul că ar fi intervenit între mariajul dintre Regele Charles și Prințesa Diana. În ciuda faptului că William și Harry nu s-au înțeles cu Lara Lopes în copilărie, cei doi Prinți au învățat să-și accepte frații vitregi.

Laura și Tom au fost prezenți la căsătorie Regelui Charles cu Camilla, iar anul acesta s-au aflat printre invitații principali de la încoronarea Majestății Sale.

Tensiunile dintre Laura și cei doi Prinți s-ar fi stins cu trecerea anului, scrie publicația Marca. Totuși, frații vitregi nu sunt văzuți deseori împreună.

Reclamă

De altfel, Laura și Tom preferă să nu se afișeze la fel de des în public.

Cu ce se ocupă copiii Reginei Camilla

Regina Camilla este o mamă mândră. Tom Parker Bowles a povestit înainte de încoronare despre meniul ales de Regele Charles.

Tom Parker Bowles este în prezent autor și chef bucătar. Acesta a lansat mai bine de șapte cărți cu rețete și a apărut de-a lungul timpului în mai multe emisiuni televizate cu specific culinar.

Tom adoră să se afle în fața camerelor de filmat, mai ales atunci când poate să gătească. Laura, pe de altă parte, nu apare la fel de des în public.

Aceasta a preferat să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor. Experții regali susțin că Laura Lopes ar avea o părere proastă despre impactul pe care mass-media l-ar putea avea asupra vieții sale. Aceasta ar fi învățat din greșelile mamei sale.

Laura ar fi suferit mult în copilărie în momentele în care s-a aflat despre relația Regelui Charles cu Camilla.

Experții regali susțin că acesta este unul dintre motivele pentru care Laura Lopes preferă să nu se afișeze. Copiii Reginei Camilla sunt nelipsiți de la evenimentele din Familia Regală Britanică.

Deși aceștia încearcă să nu atragă atenția asupra lor, admiratorii  Casei Regale îi zăresc deseori la evenimentele cheie din viața Familiei Regale. Tom și Laura au o relație foarte bună cu mama lor, dar și cu tatăl lor vitreg.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat pentru a ilustra una dintre cele patru zodii care sunt atente la curățenie
Horoscop
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată obsesie pentru ordine și disciplină. Pentru ei o locuință dezorganizată devine un adevărat coșmar, mai ales dacă lucrurile nu sunt...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iunie 2023. Berbecii, Leii și Săgetătorii vor fi apreciați la locul de muncă
Horoscopul lunii iunie 2023 aduce noi schimbări pe plan profesional și sentimental pentru majoritatea semnelor zodiacale. Semnele solare și tranziturile planetelor îți vor arăta calea cea bună pentru a ieși din situații dificile și...
3
O femeie îmbrăcată în zână care stă singură într-o pădure
Horoscop
Cel mai nesuferit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Sunt șanse mari să nu primească niciodată o invitație la o petrecere
Unii oameni nu sunt făcuți pentru a-și face prieteni. Ei preferă să se concentreze pe ei înșiși și pe obiectivele lor și nu simt nevoia să fie în centrul atenției. E de înțeles că...
4
Jennifer Lopez a purtat ochelari de soare în timpul sesiunii de cumpărături
Divertisment
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Ce relație are artista cu fosta soție a lui Ben Affleck
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Vedeta latino are o relație bună cu fosta soție a lui Ben Affleck. JLo a dus-o pe Emme acasă la...
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023 aduce noi strategii de evaluare a vieții nativilor din zodiac. Cei mai mulți își doresc liniște și stabilitate și vor încerca să-și cultive aceste planuri. Se...
PARTENERI
×