Reclamă

Prințul William se întâlnește cu Rose Hanbury într-un conac luxos. Ce scrie presa internațională despre presupusa infidelitate a fiului Regelui Charles

Prințul William se întâlnește cu Rose Hanbury într-un conac luxos. Acesta este cel mai recent zvon despre presupusa infidelitate a fiului Regelui Charles. Moștenitorul direct al coroanei britanice a fost în ultimul timp victima a numeroase speculații care indică o relație extraconjugală cu fosta sa cea mai bună prietenă, Rose Hanbury.

Publicat: 14 martie 2023, 7:09

Se pare că legătura lui cu nobila engleză nu datează doar din 2019. Acum s-a aflat că cei doi împart un conac luxos în care se întâlnesc. Se pare că se văd mereu singuri, fără ca nimeni să-i vadă.

Prințul William se întâlnește cu Rose Hanbury într-un conac

Potrivit articolelor pe care mai multe instituții de presă britanică și din alte părți ale lumii le-au publicat în ultimele săptămâni, Rose Hanbury ar avea o reședință de lux la periferia Londrei. S-a scris că proprietate ar fi fost locul a numeroase întâlniri cu Prințul William.

În acest conac, nobila engleză a organizat multe petreceri extravagante cu câțiva dintre prietenii ei. Nu există însă dovezi foto sau video de la aceste evenimente. Cel mai frapant lucru la acest loc este că se află la șapte kilometri de Norfolk. Aici au locuit în trecut Prințul de Wales și Kate Middleton împreună cu cei trei copii ai lor.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Rose Hanbury la slujba de Crăciun alături de Familia Regală Britanică
Rose Hanbury este apropiată de Familai Regală Britanică / Profimedia Images
Reclamă

Potrivit celor scrise recent, uriașul conac al lui Rose Hanbury va fi folosit în acest an ca centru turistic, datorită arhitecturii sale și stilului secolului XXI. Cu doar 13 euro, poți vizita acest loc care ascunde secrete întunecate ale aventurilor lui William cu femeia despre care se spune că îi este amantă.

În ultimele ore, s-a scris că Prințul William și Kate Middleton s-ar muta în câteva luni la Palatul Winsor alături de Regele Charles al III-lea și Camilla Parker.

În acest fel se pune capăt locuirii în alte reședințe departe de sediul principal al Familiei Regale.

Reclamă

Ce s-a scris în ultimul timp despre Prințul William și Kate Middleton

Recent, s-a scris chiar că ar exista tensiuni în relația Prințului William cu soția sa, Kate Middleton. Presa britanică a scris că Prințul de Wales și-a petrecut Ziua Îndrăgostiților cu Rose Hanbury. Din păcate, fanii sunt dezamăgiți că Rose face parte din cercul de prietene al Prințesei de Wales.

De asemenea, s-a mai scris că William și presupusă sa amantă au fost fotografiați pentru prima dată împreună la o petrecere, în anul 2019. Se crede că Prințul William i-ar fi fost necredincios soției sale încă din tipul celei de-a treia sarcini.

Deși Kate Middleton i-a cerut Prințului William să rupă legătura cu Rose, acum un chelner de la un restaurant din Londra susține că fiului Regelui Charles chiar i-a dăruit femeii un colier cu perle de Valentine’s Day.

Kate Middleton nu a făcut încă nicio declarație despre căsnicia sa cu Prințul William până în acest moment. Familia Regală Britanică nu a emis încă niciun comunicat, dar apar din ce în ce mai multe articole pe acest subiect în presa internațională.

Despre Kate și Prințul William s-a spus mereu că au o căsnicie fericită. Oamenii din întreaga lume îi admiră pentru familia pe care și-au construit-o împreună. Cu toate acestea, zvonurile negative despre ei au început să țină primele pagini ale tabloidelor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
Rose Hanbury într-o rochie galbenă și cu o mască neagră pe față în timp ce participă la o cursă de cai din 2021
Divertisment
Detalii mai puțin cunoscute despre Rose Hanbury. Presa internațională scrie intens despre ea și aventura avută cu Prințul William
Admiratorii se întreabă cine este și cu ce se ocupă Rose Hanbury. În presa internațională au apărut tot mai multe zvonuri legate de infidelitatea Prințului William. Se crede că femeia în vârstă de 39...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×