Reclamă

Regele Charles va face un compromis pentru locuința Ducilor de Sussex din Marea Britanie. Ce decizie a luat monarhul în privința fiului său

Regele Charles va face un compromis pentru locuința Ducilor de Sussex din Marea Britanie. Monarhul Marii Britanii a luat o nouă decizie în privința fiului său. Sursele apropiate ale Majestății Sale au oferit mai multe informații publicului larg.

Publicat: 7 martie 2023, 6:04

Meghan Markle și Prințul Harry au fost informați că trebuie să predea cheile reședinței pe care o aveau în Marea Britanie. Ducii de Sussex au primit cadou de la Regina Elisabeta a II-a reședința Frogmore Cottage. Aceasta ar urma să se retragă din proprietatea Ducilor și să fie oferită Ducelui de York, Prințul Andrew.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles va face un compromis pentru locuința Ducilor de Sussex din Marea Britanie

Ducii de Sussex s-au mutat în Statele Unite ale Americii atunci când au anunțat că părăsesc Familia Regală Britanică. Cu toate acestea, cuplul regal și-a lăsat o parte din bunuri în Marea Britanie, la reședința pe care o dețineau.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regele Charles al III-lea alături de Prințul Harry în timpul unei plimbări pe un deal
Regele Charles al III-lea ține fotografia Ducilor de Sussex pe biroul său. Experții regali au comentat această decizie / Getty Images

Cei doi locuiau la Frogmore Cottage ori de câte ori se întorceau în Marea Britanie. Mai multe surse de la Palatul Buckingham au declarat faptul că proprietatea Ducilor va fi oferită Prințului Andrew.

Reclamă

Astfel, Meghan și Harry ar urma să predea cheile până la sfârșitul anului 2023, după cum relatează Daily Mail. Noi informații de la Casa Regală spun că Regele Charles a luat câteva decizii în ceea ce-l privește pe fiul său, Prințul Harry.

Se pare că Charles ar vrea să-i ofere fiului său o altă reședință în care să stea atunci când vine în vizită în Marea Britanie. Sursele de la Plat au oferit mai multe informații pentru publicația Daily Mail.

”Regele Charles este foarte furios, la fel cum este și William. Însă Regele nu este un bărbat rău. Acesta nu-și dorește să-l vadă pe fratele său, Prințul Andrew, fără casă.”

Reclamă

”Totodată, Regele nu-și dorește să îi lase pe Duci fără o locuință în Marea Britanie. Palatul Buckingham are o mulțime de apartamente care ar putea fi potrivite pentru Ducii de Sussex, De altfel, aceștia ar putea să folosească chiar apartamentul vechi al Prințului Andrew”.

Prințul Andrew este nevoit să-și părăsească reședința actuală din cauza costurilor prea mari de întreținere. Astfel, acesta a primit de la fratele său reședința Frogmore Cottage care este mult mai mică și mai ușor de administrat.

Ce schimbări își dorește Regele Charles de la Familia Sa

Regele Charles a decis ca membrii familiei regale care au renunțat la îndatoriri să primească o sumă mai mică de bani. Astfel, Prințul Andrew va fi nevoit să-și schimbe stilul de viață.

Regele dorește ca membrii familiei regale care nu mai îndeplinesc funcții să nu mai aibă la fel de multe privilegii și spații impunătoare în proprietate. Meghan Markle, Prințul Harry și Prințul Andrew sunt doar câteva dintre numele care se află pe lista Majestății Sale.

Totodată, se zvonește faptul că Prințul William și Kate Middleton vor părăsi Adelaide Cottage pentru a se muta într-o locație mai mare. Prințesa Beatrice urmează să-și schimbe și ea reședința. Venirea pe lume a celui de-al doilea copil al Prințesei l-a făcut pe Charles să le ofere o casă mai mare.

Regele Charles nu a făcut încă nicio declarație clară cu privire la aceste aspecte. Sursele apropiate Majestății Sale spun că Regele vrea să restructureze lucrurile din Familia Regală Britanică și să oprească o parte din privilegiile pe care membrii inactivi încă le dețin

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×