Reclamă

Ducii de Sussex trebuie să elibereze Frogmore Cottage. Reședința a fost oferită Ducelui de York

Ducii de Sussex trebuie să elibereze Frogmore Cottage. Reședința în care au locuit a fost oferită Ducelui de York. O sursă apropiată a Prințului Harry a oferit mai multe informații despre modul în care vor decurge lucrurile pe mai departe.

Publicat: 4 martie 2023, 6:53

Proprietatea care se află în apropiere de Castelul Windsor va fi oferită Ducelui de York. Actualul Duce de York este Prințul Andrew, al doilea fiu al Reginei Elisabeta a II-a. Prințul Andrew nu s-a recăsătorit. Fosta sa soție este Sarah Ferguson. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ducii de Sussex trebuie să elibereze Frogmore Cottage

Ducii de Sussex trăiesc în prezent în California alături de cei doi copii ai lor, Archei și Lilibet. Prințul Harry și Meghan Markle au părăsit reședința pe care o aveau în apropiere de Castelul Windsor atunci când au decis să se mute în Statele Unite ale Americii.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Meghan Markle în rochie de miereasă și Prințul Harry în costum dansând după nunta lor
Meghan Markle și Prințul Harry s-au căsătorit în luna mai a anului 2018 / Profimedia Images

Totuși, reședința a rămas în continuare a lor, iar Meghan și-a lăsat mai multe bunuri la Frogmore Cottage.

Reclamă

O sursă apropiată cuplului a confirmat faptul că Meghan și Harry trebuie să elibereze și să părăsească reședința definitiv. Palatul Buckingham nu a făcut niciun comentariu încă.

Conform publicației BBC, Ducilor de Sussex li s-a cerut să părăsească reședința încă din luna ianuarie, la câteva zile după ce Prințul Harry și-a lansat cartea de memorii, Spare. Cartea lansată în luna ianuarie a devenit rapid una dintre cele mai vândute cărți din Marea Britanie din 1998 până în prezent.

Ducele de Sussex a făcut mai multe dezvăluiri despre viața sa din Familia Regală Britanică. Surse apropiate ale Ducelui spun că Meghan Markle ar fi fost deranjată de anumite dezvăluiri făcute de Harry.

Reclamă

Cui îi revine proprietatea

Proprietatea îi revine Prințului Andrew, Ducele de York. Frogmore Cottage este o proprietate ce are 10 dormitoare și se află în apropierea Castelului Windsor din Berkshire. Reședința a fost un cadou pentru Prințul Harry și Meghan Markle atunci când s-au căsătorit.

Cadoul le-a fost oferit de către Regina Elisabeta a II-a. Prințul Harry și Meghan Markle au renovat împreună proprietatea. Proprietatea a fost estimată la 2.4 milioane de lire sterline în 2018 – 2019. Costurile de renovare au fost inițial acoperite de contribuabili prin Grantul Suveran, înainte de a fi rambursat integral de către Ducele de Sussex. Prințul Andrew locuiește în Royal Lodge, în prezent. Proprietatea are 31 de dormitoare.

El a demisionat din funcția regală în 2019. Acesta a fost implicat într-un conflict cu Virginia Giuffre, care l-a acuzat că a agresat-o sexual în trecut.

Prințul a plătit o sumă nedevzăluită în 2022 pentru a soluționa cazul. Un raport sugerează că Regele Charles plănuiește să-i reducă subvenția anuală a Prințului Andrew. Acest lucru l-ar lăsa în imposibilitatea de a-și permite cheltuielile de funcționare ale reședinței actuale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie și reprezintă zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024
Horoscop
Zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Află ce spun astrele în dragoste
Astrologii au dezvăluit zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Acest nativ este puternic, misterios și un adevărat cuceritor. Este vorba despre o femeie care știe cum să se pună în...
2
O femeie care ține în mână un telefon pe care apare un număr de îngeri
Horoscop
Ce înseamnă când vezi numere de îngeri. Află ce mesaje încearcă să-ți transmită Universul
Te-ai întrebat vreodată ce înseamnă când vezi numere de îngeri? Universul încearcă să-ți transmită anumite mesaje în acele momente. Nu este întotdeauna o coincidență atunci când vezi numere de îngeri. Ele pot transmite mesaje...
3
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
4
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
5
Bianca Censori, pe străzile din Paris
Divertisment
Bianca Censori a dus totul la un alt nivel. Soția lui Kanye West a purtat la Paris cea mai îndrăzneață ținută de până acum
Bianca Censori a dus totul la un alt nivel. Soția lui Kanye West a purtat la Paris cea mai îndrăzneață ținută de până acum. Hainele ei sunt minuscule sau lasă la vedere mult din...
PARTENERI
×