Reclamă

Meghan Markle și Regina Camilla au inele de logodnă similare. Ce povești ascund cele două bijuterii regale

Meghan Markle și Regina Camilla au inele de logodnă similare. Experții regali au povestit mai multe despre asemănarea dintre cele două bijuterii regale. Ambele ascund povești surprinzătoare, iar un lucru pare că le unește.

Publicat: 21 februarie 2023, 11:50

Meghan Markle și Regina Camilla au unele dintre cele mai apreciate inele de logodnă din Familia Regală Britanică. Ambele bijuterii au un diamant similar. Jeremy Hand, bijutier expert, a povestit mai multe despre importanța diamantelor care se află pe cele două inele.

Meghan Markle și Regina Camilla au inele de logodnă similare

Meghan Markle a fost cerută în căsătorie de Prințul Harry cu un inel de logodnă superb. Ducesa de Sussex poartă pe deget un inel cu un diamant mare ce este încadrat de alte două diamante mai mici. Prințul Harry a urmat tradiția regală britanică și a proiectat chiar el designul bijuterii pe care i-a oferit-o viitoarei sale soții.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Portret cu Meghan Markle de la nunta regală
Vestea logodnei Prințului Charles cu Meghan Markle a fost anunțată pe 27 noiembrie 2017 de Palatul Kensington / Getty Images

Inelele cu trei diamante au o semnificație cu totul aparte. Fiecare diamant are o semnificație specială și face referire la trecut, prezent și viitor.

Reclamă

Inelul Reginei Camilla pare a prima vedere diferit de cel al Ducesei de Sussex, dar ele împărtășesc o poveste similară. Inelul de logodnă al Reginei Consort este unul încrustat cu trei diamante, la fel ca cel al soție Prințului Harry.

Experții regali spun că Regina Camilla poartă unul dintre cele mai masive inele de logodnă din istoria Familiei Regale Britanice.

Inelul, care este fixat în platină, conține un diamant mare tăiat de un smarald cu alte două diamante pe fiecare parte. Cei mai mulți consideră bijuteria un inel art deco.

Reclamă

Ce povești ascund cele două bijuterii regale

Inelul pe care Meghan îl poartă are trei diamante aurii. Durata de pregătire a inelului a fost una de mai bine de șase luni, spun experții regali. Ceea ce îl face unic pe acest inel este faptul că vine cu o trilogie a diamantelor, fiind o bijuterie ce se bucură de un număr impresionant de pietre prețioase.

Prințul Harry a ales trei diamante perfecte pentru inelului soției sale și a decis să le așeze pe o bandă tradițională de aur galben, lucru care face ca diamantele să iasă și mai mult în evidență. Inelul valorează aproximativ 120.000 de lire sterline, potrivit publicației Express.co.uk.

Inelul de logodnă al Reginei Consort ale la rândul său o valoare emoțională. Bijuteria regală i-a aparținut unei persoane de care Regele Charles era foarte apropiat. Inelul superb i-a aparținut în trecut Reginei Mame, bunica Regelui Chelers.

Deși acesta nu a fost inelul de logodnă al Regiei Mame, Regele Charles și-a dorit ca bijuteria să devină una cu totul specială pentru viitoarea sa soție. Bijuteria superbă este estimată la valoarea de 300.000 de lire sterline.

Experții regali susțin că valoarea inelului continuă să crească pe măsură ce trece timpul. Chiar dacă Regele Charles nu a fost cel care a proiectat designul inelului pentru viitoare sa soție, acesta s-a asigurat că bijuteria pe care i-o oferă este unică și are o semnificație specială pentru el și familia sa.

Regina Camilla poartă plină de mândrie inelul pe care l-a primit de la soțul său. Deși mulți compară bijuteria cu cea pe care Regele i-a oferit-o primei sale soții, Prințesa Diana, cele două inele sunt complet diferite ca design, valoare și poveste.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Brânză ricotta, într-un bol ceramic, cu o frunză de mentă deasupra
Sănătate
Ce brânză să alegi dacă vrei să slăbești. Costă foarte puțin și e ușor de găsit
Selectarea alimentelor potrivite pentru dieta ta poate fi dificilă, mai ales când nu știi ce brânză să alegi dacă vrei să slăbești. În acest caz, poți să optezi pentru brânza ricotta. Costă puțin și...
2
Fată frumoasă cu părul lung și mâinile întinse stă într-un câmp
Horoscop
Zodiile care se vor despărți vara aceasta. Specialiștii spun că nu vor suferi
Chiar dacă zodiile care se vor despărți vara aceasta vor începe un nou capitol în viața personală, nu vor suferi. Își vor găsi alte scopuri și vor continua să meargă pe drumul lor, indiferent...
3
JLo, fotografiată în timp ce întră cu cei doi copii ai săi într-un magazin
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck au mers cu copiii la cumpărături în Beverly Hills. Cei doi soți au avut momente tandre în public
Jennifer Lopez și Ben Affleck au mers cu copiii la cumpărături în Beverly Hills. Cei doi soți au fost văzuți în timp ce se sărutau după ce și-au bucurat copiii cu o sesiune de...
4
Priscilla Presley, cu părul roșcat, coafat, la un eveniment, într-o rochie vișinie
Divertisment
Priscilla Presley a împlinit 78 de ani. Detalii mai puțin cunoscute despre fosta soție a lui Elvis Presley
Priscilla Presley este renumită pentru că a fost femeia care s-a căsătorit cu Elvis Presley când avea doar 21 de ani. Cu toate acestea, povestea lui Elvis și Priscilla datează cu cel puțin șapte...
5
O femeie care folosește ulei de cocos pe părul ei creț
Frumusețe
Folosește ulei de cocos dacă ai părul creț. De ce e recomandat să îl integrezi în rutina de îngrijire a podoabei capilare
Oamenii cu părul creț știu cât de multă energia și cât de mult efort depun în ziua în care trebuie să-și spele părul. Procesul de a obține bucle sănătoase, strălucitoare și definite poate fi...
PARTENERI
×