Reclamă

Meghan Markle și Regina Camilla au inele de logodnă similare. Ce povești ascund cele două bijuterii regale

Meghan Markle și Regina Camilla au inele de logodnă similare. Experții regali au povestit mai multe despre asemănarea dintre cele două bijuterii regale. Ambele ascund povești surprinzătoare, iar un lucru pare că le unește.

Publicat: 21 februarie 2023, 11:50

Meghan Markle și Regina Camilla au unele dintre cele mai apreciate inele de logodnă din Familia Regală Britanică. Ambele bijuterii au un diamant similar. Jeremy Hand, bijutier expert, a povestit mai multe despre importanța diamantelor care se află pe cele două inele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle și Regina Camilla au inele de logodnă similare

Meghan Markle a fost cerută în căsătorie de Prințul Harry cu un inel de logodnă superb. Ducesa de Sussex poartă pe deget un inel cu un diamant mare ce este încadrat de alte două diamante mai mici. Prințul Harry a urmat tradiția regală britanică și a proiectat chiar el designul bijuterii pe care i-a oferit-o viitoarei sale soții.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Portret cu Meghan Markle de la nunta regală
Vestea logodnei Prințului Charles cu Meghan Markle a fost anunțată pe 27 noiembrie 2017 de Palatul Kensington / Getty Images

Inelele cu trei diamante au o semnificație cu totul aparte. Fiecare diamant are o semnificație specială și face referire la trecut, prezent și viitor.

Reclamă

Inelul Reginei Camilla pare a prima vedere diferit de cel al Ducesei de Sussex, dar ele împărtășesc o poveste similară. Inelul de logodnă al Reginei Consort este unul încrustat cu trei diamante, la fel ca cel al soție Prințului Harry.

Experții regali spun că Regina Camilla poartă unul dintre cele mai masive inele de logodnă din istoria Familiei Regale Britanice.

Inelul, care este fixat în platină, conține un diamant mare tăiat de un smarald cu alte două diamante pe fiecare parte. Cei mai mulți consideră bijuteria un inel art deco.

Reclamă

Ce povești ascund cele două bijuterii regale

Inelul pe care Meghan îl poartă are trei diamante aurii. Durata de pregătire a inelului a fost una de mai bine de șase luni, spun experții regali. Ceea ce îl face unic pe acest inel este faptul că vine cu o trilogie a diamantelor, fiind o bijuterie ce se bucură de un număr impresionant de pietre prețioase.

Prințul Harry a ales trei diamante perfecte pentru inelului soției sale și a decis să le așeze pe o bandă tradițională de aur galben, lucru care face ca diamantele să iasă și mai mult în evidență. Inelul valorează aproximativ 120.000 de lire sterline, potrivit publicației Express.co.uk.

Inelul de logodnă al Reginei Consort ale la rândul său o valoare emoțională. Bijuteria regală i-a aparținut unei persoane de care Regele Charles era foarte apropiat. Inelul superb i-a aparținut în trecut Reginei Mame, bunica Regelui Chelers.

Deși acesta nu a fost inelul de logodnă al Regiei Mame, Regele Charles și-a dorit ca bijuteria să devină una cu totul specială pentru viitoarea sa soție. Bijuteria superbă este estimată la valoarea de 300.000 de lire sterline.

Experții regali susțin că valoarea inelului continuă să crească pe măsură ce trece timpul. Chiar dacă Regele Charles nu a fost cel care a proiectat designul inelului pentru viitoare sa soție, acesta s-a asigurat că bijuteria pe care i-o oferă este unică și are o semnificație specială pentru el și familia sa.

Regina Camilla poartă plină de mândrie inelul pe care l-a primit de la soțul său. Deși mulți compară bijuteria cu cea pe care Regele i-a oferit-o primei sale soții, Prințesa Diana, cele două inele sunt complet diferite ca design, valoare și poveste.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×