Reclamă

Membrii regali care au plâns în public. Evenimentele care i-au emoționat până la lacrimi pe cei din Familia Regală Britanică

Familia Regală britanică este cunoscută pentru atitudinea rece și calmă și pentru ideea de rigiditate. Și, în general, sunt o familie care participă la o mulțime de evenimente publice. Pentru că sunt oameni ca și noi, ai mai jos imagini cu membrii regali care au plâns în public.

Publicat: 13 martie 2023, 8:44

Aruncă o privire asupra momentelor emoționante în care membrii regali au arătat că sunt la fel ca noi ceilalți. Sunt momente în care nu s-au putut abține să nu plângă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Membrii regali care au plâns în public

Membrii regali care au plâns în public se numără printre cei mai emblematici din Familia Regală a Marii Britanii. Deși la evenimentele publice sunt mereu cu zâmbetul pe buze și pare că nimic nu-i atinge, emoțiile alor au atins cote maxime la evenimente cheie, scrie hellomagazine.com.

Regele Charles

Regele Charles al III-lea a fost sufocat de emoție când mulțimile uriașe ale Palatului Buckingham l-au copleșit în timpul perioadei oficiale de doliu a Majestății Sale Regina. Lacrimile au apărut în ochii noului monarh în timp ce se uita la miile de oameni care s-au adunat în fața reședinței regale pe data de 11 septembrie. Totul se întâmpla la numai trei zile după moartea mamei sale.

Regele a fost de asemena vizibil mișcat și a plâns când a ieșit pe balconul Palatului Buckingham împreună cu mama sa, Regina, în timpul sărbătorilor Jubileului de Platină din iunie 2022. Familia regală sărbătorea parada oficială organizată de naștere a regretatului monarh, Trooping the Colour. După doi ani de pandemii globale care a dus la anularea multor evenimente de amploare, vederea miilor de oameni l-a copleșit pe Charles. Mama lui suferea și de probleme de mobilitate și sănătate la acea vreme. Din păcate, ea nu a putut participa la toată parada.

Reclamă

Prințul Harry

În octombrie 2019, Ducele de Sussex a participat la un angajament foarte emoționant. El a mers la Premiile WellChild, care celebrează calitățile inspiraționale ale copiilor și tinerilor grav bolnavi.

Harry a plâns în timp ce ținea un discurs. El și-a amintit cum, în acel moment, în anul precedent, el și soția sa, Meghan, au fost singurii oameni care știau că Ducesa este însărcinată.

Reclamă

Demonstrând cât de puternică este dragostea unui părinte, Harry a spus: „Anul trecut, când am participat eu și soția mea, știam că așteptăm primul nostru copil. Nimeni altcineva nu știa în acel moment, dar noi”.

Harry, copleșit de emoție, s-a oprit, și-a aplecat capul în jos și și-a dres glasul înainte de a continua. „Îmi amintesc că am strâns mâna lui Meghan atât de tare în timpul premiilor. Amândoi ne-am gândit cum ar fi să fim părinți într-o zi. Mai mult, cum ar fi să facem tot ce ne stă în putință pentru a ne proteja și ajuta copilul în cazul în care acesta se naște cu probleme”.

„Și acum, în calitate de părinți, fiind aici și vorbind cu voi toți, îmi ascult inima într-un mod pe care nu l-aș fi putut înțelege niciodată până când nu am avut un copil al meu”.

Contesa de Wessex

Contesa de Wessex a fost vizibil emoționată la slujba Remembrance Day din Londra, în noiembrie 2021. Sophie s-a alăturat Ducesei de Cornwall și Ducesei de Cambridge pe balconul clădirii Oficiului pentru Commonwealth și Dezvoltare pentru a urmări ceremonia anuală în timp ce aduceau un omagiu celor care au murit în războaie mondiale și în alte conflicte de amploare.

Ducesa de Sussex

Ducesa de Sussex a fost văzută ștergându-se lacrimile pe 19 septembrie. S-a întâmplat la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a de la Westminster Abbey. În câteva momente de-a lungul emoționantului serviciu, Meghan a fost văzută plângând. Mai târziu, ea a fost fotografiată cu Contesa de Wessex, părând să împartă un șervețel.

Meghan a fost vizibil emoționată și când a făcut o mărturisire în timpul interviului ei și al Prințului Harry cu Oprah Winfrey în martie 2020. Meghan a dezvăluit că a avut gânduri sinucigașe în timpul sarcinii sale cu Archie. Era apogeul crizei ei în monarhie, spunându-i lui Oprah: „Pur și simplu nu voiam să mai fiu în viață”.

Meghan Markle, la înmormântarea Reginei Elisabeta, în negru
Regina Elisabeta a încurajat-o pe Meghan Markle să se impace cu tatăl său, Thomas Markle / Getty Images

Regina Elisabeta a II-a

Remembrance Day este întotdeauna un eveniment emoționant în calendarul regal. În 2002, Regina Elisabeta a fost copleșită de emoție când a vizitat Câmpul Comemorarii de la Westminster Abbey.

Prima dată când Majestatea Sa a plâns în public a fost în decembrie 1997, când HMY Britannia a fost scoasă din funcțiune. A fost o priveliște rară pentru fani să o vadă vărsând lacrimi. Regina își lua rămas bun de la iahtul ei de lux. Costurile lui erau prea mari pentru a fi susținute. Nava a servit cu credință Familia Regală timp de peste 40 de ani.

Regina Elisabeta, în lacrimi, la scoaterea din uz a iahtului Familiei Regale
Prima dată când Majestatea Sa a plâns în public a fost în decembrie 1997, când HMY Britannia a fost scoasă din funcțiune / Getty Images

Zara Tindall

Zara Tindall a fost văzută plângând alături de Prințesa Beatrice și Prințesa Eugenie la Balmoral la doar câteva ore după moartea Majestății Sale Reginei în septembrie. În mod evident, dispariția ei a avut un impact mare asupra nepoților. Ei au fost văzuți în lacrimi în timp ce priveau omagiile adresate Majestății Sale.

Familia Regală s-a oprit să se uite la toate omagiile în timp ce se întorceau de la o slujbă privată de rugăciune care a avut loc la Crathie Kirk. E o biserică care a fost frecventată de Regina ori de câte ori se afla la Balmoral.

Prințesa de Wales

Când Prințesa de Wales a participat la un eveniment de lansare pentru organizația de caritate East Anglia Children’s Hospices, în noiembrie 2014, a fost văzută în plângând. Kate, care era însărcinată în patru luni cu Prințesa Charlotte, vorbise cu o femeie, Leigh Smith. Cele două au corespondat după ce Leigh și-a pierdut, din păcate, bebeluşul Beatrice, în vârstă de trei luni, din cauza unei boli rare la inimă.

Kate a răspuns la scrisoarea ei și a căutat-o pe Leigh în timpul evenimentului de lansare. Fizioterapeutul Leigh a dezvăluit: „Kate m-a îmbrățișat chiar înainte de a pleca. Aveam ochii în lacrimi, avea lacrimi în ochi și mi-a spus: Ești o doamnă foarte curajoasă”.

Prințesa Diana

Cu aproximativ 22 de ani în urmă, Prințesa Diana s-a trezit într-o situație similară. S-a întâmplat când a vizitat Ashworth Hospice din Liverpool. Prințesa, care era cunoscută pentru empatia ei incredibilă, a izbucnit în lacrimi când a plecat de la eveniment.

Regina Consort Camilla

Soția Regelui Charles, Camilla, a apărut în timpul unei vizite la Centrul Safelives din Londra, în ianuarie 2016. Regina Consort a vorbit cu victimele abuzului domestic și a auzit de Diana Parkes. Fiica ei, Joanna Brown, a fost ucisă de soț.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×