Reclamă

Membrii regali care au plâns în public. Evenimentele care i-au emoționat până la lacrimi pe cei din Familia Regală Britanică

Familia Regală britanică este cunoscută pentru atitudinea rece și calmă și pentru ideea de rigiditate. Și, în general, sunt o familie care participă la o mulțime de evenimente publice. Pentru că sunt oameni ca și noi, ai mai jos imagini cu membrii regali care au plâns în public.

Publicat: 13 martie 2023, 8:44 / Actualizat: 7 iunie 2024, 17:40

Aruncă o privire asupra momentelor emoționante în care membrii regali au arătat că sunt la fel ca noi ceilalți. Sunt momente în care nu s-au putut abține să nu plângă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Membrii regali care au plâns în public

Membrii regali care au plâns în public se numără printre cei mai emblematici din Familia Regală a Marii Britanii. Deși la evenimentele publice sunt mereu cu zâmbetul pe buze și pare că nimic nu-i atinge, emoțiile alor au atins cote maxime la evenimente cheie, scrie hellomagazine.com.

Regele Charles

Regele Charles al III-lea a fost sufocat de emoție când mulțimile uriașe ale Palatului Buckingham l-au copleșit în timpul perioadei oficiale de doliu a Majestății Sale Regina. Lacrimile au apărut în ochii noului monarh în timp ce se uita la miile de oameni care s-au adunat în fața reședinței regale pe data de 11 septembrie. Totul se întâmpla la numai trei zile după moartea mamei sale.

Regele a fost de asemena vizibil mișcat și a plâns când a ieșit pe balconul Palatului Buckingham împreună cu mama sa, Regina, în timpul sărbătorilor Jubileului de Platină din iunie 2022. Familia regală sărbătorea parada oficială organizată de naștere a regretatului monarh, Trooping the Colour. După doi ani de pandemii globale care a dus la anularea multor evenimente de amploare, vederea miilor de oameni l-a copleșit pe Charles. Mama lui suferea și de probleme de mobilitate și sănătate la acea vreme. Din păcate, ea nu a putut participa la toată parada.

Reclamă

Prințul Harry

În octombrie 2019, Ducele de Sussex a participat la un angajament foarte emoționant. El a mers la Premiile WellChild, care celebrează calitățile inspiraționale ale copiilor și tinerilor grav bolnavi.

Harry a plâns în timp ce ținea un discurs. El și-a amintit cum, în acel moment, în anul precedent, el și soția sa, Meghan, au fost singurii oameni care știau că Ducesa este însărcinată.

Reclamă

Demonstrând cât de puternică este dragostea unui părinte, Harry a spus: „Anul trecut, când am participat eu și soția mea, știam că așteptăm primul nostru copil. Nimeni altcineva nu știa în acel moment, dar noi”.

Harry, copleșit de emoție, s-a oprit, și-a aplecat capul în jos și și-a dres glasul înainte de a continua. „Îmi amintesc că am strâns mâna lui Meghan atât de tare în timpul premiilor. Amândoi ne-am gândit cum ar fi să fim părinți într-o zi. Mai mult, cum ar fi să facem tot ce ne stă în putință pentru a ne proteja și ajuta copilul în cazul în care acesta se naște cu probleme”.

„Și acum, în calitate de părinți, fiind aici și vorbind cu voi toți, îmi ascult inima într-un mod pe care nu l-aș fi putut înțelege niciodată până când nu am avut un copil al meu”.

Contesa de Wessex

Contesa de Wessex a fost vizibil emoționată la slujba Remembrance Day din Londra, în noiembrie 2021. Sophie s-a alăturat Ducesei de Cornwall și Ducesei de Cambridge pe balconul clădirii Oficiului pentru Commonwealth și Dezvoltare pentru a urmări ceremonia anuală în timp ce aduceau un omagiu celor care au murit în războaie mondiale și în alte conflicte de amploare.

Ducesa de Sussex

Ducesa de Sussex a fost văzută ștergându-se lacrimile pe 19 septembrie. S-a întâmplat la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a de la Westminster Abbey. În câteva momente de-a lungul emoționantului serviciu, Meghan a fost văzută plângând. Mai târziu, ea a fost fotografiată cu Contesa de Wessex, părând să împartă un șervețel.

Meghan a fost vizibil emoționată și când a făcut o mărturisire în timpul interviului ei și al Prințului Harry cu Oprah Winfrey în martie 2020. Meghan a dezvăluit că a avut gânduri sinucigașe în timpul sarcinii sale cu Archie. Era apogeul crizei ei în monarhie, spunându-i lui Oprah: „Pur și simplu nu voiam să mai fiu în viață”.

Meghan Markle, la înmormântarea Reginei Elisabeta, în negru
Regina Elisabeta a încurajat-o pe Meghan Markle să se impace cu tatăl său, Thomas Markle / Getty Images

Regina Elisabeta a II-a

Remembrance Day este întotdeauna un eveniment emoționant în calendarul regal. În 2002, Regina Elisabeta a fost copleșită de emoție când a vizitat Câmpul Comemorarii de la Westminster Abbey.

Prima dată când Majestatea Sa a plâns în public a fost în decembrie 1997, când HMY Britannia a fost scoasă din funcțiune. A fost o priveliște rară pentru fani să o vadă vărsând lacrimi. Regina își lua rămas bun de la iahtul ei de lux. Costurile lui erau prea mari pentru a fi susținute. Nava a servit cu credință Familia Regală timp de peste 40 de ani.

Regina Elisabeta, în lacrimi, la scoaterea din uz a iahtului Familiei Regale
Prima dată când Majestatea Sa a plâns în public a fost în decembrie 1997, când HMY Britannia a fost scoasă din funcțiune / Getty Images

Zara Tindall

Zara Tindall a fost văzută plângând alături de Prințesa Beatrice și Prințesa Eugenie la Balmoral la doar câteva ore după moartea Majestății Sale Reginei în septembrie. În mod evident, dispariția ei a avut un impact mare asupra nepoților. Ei au fost văzuți în lacrimi în timp ce priveau omagiile adresate Majestății Sale.

Familia Regală s-a oprit să se uite la toate omagiile în timp ce se întorceau de la o slujbă privată de rugăciune care a avut loc la Crathie Kirk. E o biserică care a fost frecventată de Regina ori de câte ori se afla la Balmoral.

Prințesa de Wales

Când Prințesa de Wales a participat la un eveniment de lansare pentru organizația de caritate East Anglia Children’s Hospices, în noiembrie 2014, a fost văzută în plângând. Kate, care era însărcinată în patru luni cu Prințesa Charlotte, vorbise cu o femeie, Leigh Smith. Cele două au corespondat după ce Leigh și-a pierdut, din păcate, bebeluşul Beatrice, în vârstă de trei luni, din cauza unei boli rare la inimă.

Kate a răspuns la scrisoarea ei și a căutat-o pe Leigh în timpul evenimentului de lansare. Fizioterapeutul Leigh a dezvăluit: „Kate m-a îmbrățișat chiar înainte de a pleca. Aveam ochii în lacrimi, avea lacrimi în ochi și mi-a spus: Ești o doamnă foarte curajoasă”.

Prințesa Diana

Cu aproximativ 22 de ani în urmă, Prințesa Diana s-a trezit într-o situație similară. S-a întâmplat când a vizitat Ashworth Hospice din Liverpool. Prințesa, care era cunoscută pentru empatia ei incredibilă, a izbucnit în lacrimi când a plecat de la eveniment.

Regina Consort Camilla

Soția Regelui Charles, Camilla, a apărut în timpul unei vizite la Centrul Safelives din Londra, în ianuarie 2016. Regina Consort a vorbit cu victimele abuzului domestic și a auzit de Diana Parkes. Fiica ei, Joanna Brown, a fost ucisă de soț.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×