Reclamă

Prințesa Diana și Regele Charles au avut o căsătorie aranjată. Prietena lui Lady Di, Jemima Khan, este cea care a făcut declarațiile

Prințesa Diana și Regele Charles au avut o căsătorie aranjată. Prietena apropiată a iubitei Lady Di, Jemima Khan, în vârstă de 49 de ani, a spus că mariajul dintre cei doi a fost „destul de” organizat de familiile lor.

Publicat: 11 martie 2023, 7:09

Jemima Khan, realizator de documentare, a apărut recent la emisiunea matinală Lorraine, difuzată de ITV. Ea a vorbit despre debutul ei ca regizor cu noul film, "What’s Love Got To Do With It?". Filmul a fost inspirat din propria ei căsătorie cu fostul prim-ministru al Pakistanului, Imran Khan, de care este acum divorțată.

Prințesa Diana și Regele Charles au avut o căsătorie aranjată

Khan a comentat despre căsătoriile aranjate sănătoase și fericite la care a fost martoră în timp ce locuia în Pakistan timp de zece ani. Ea a vorbit și despre uniunile aranjate și despre cum sunt adesea înțelese greșit în multe cazuri, scrie marca.com.

După ce Lorraine Kelly a menționat despre prietena sa dragă Prințesa Diana, Jemima a răspuns: „Vreau să spun că mariajul lor a fost cât se poate de aproape de aranjat. A fost o potrivire aleasă de părinți și un fel de comitet între anumiți membri ai familiei”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințesa Diana în rochie de mireasă în timp ce îl sărută pe Prințul Charles la balcon în 1981
Povestea de iubire dintre Prințesa Diana și Prințul Charles dăinuie și astăzi / Profimedia Images
Reclamă

„Familia regală obișnuia să aibă aproape întotdeauna căsătorii aranjate”, a adăugat ea. „Și acestea sunt încă majoritare în lume…”.

Charles și Diana s-au întâlnit pentru prima dată în noiembrie 1977. Ei s-au văzut într-un weekend în casa ei din Althorp House, Northamptonshire.

După ce Prințesa Diana a acceptat să se căsătorească cu Regele, viața sexuală a miresei regale a devenit un subiect fierbinte de conversație. Faptul că ea era virgină a jucat un rol important în căsătoria celor doi, potrivit autoarei Tina Brown. Brown a citat cerința arhaică a virginității ca un factor cheie atunci când se determină eligibilitatea unei mirese regale.

Reclamă

Povestea de iubire dintre Prințesa Diana și Regele Charles

Căsătoria dintre Prințesa Diana și Prințul Charles a avut loc pe data de 29 iulie 1981. A fost un subiect de presă mult timp după eveniment. Atunci când Lady Di a spus DA în cadrul ceremoniei de la Catedrala St. Paul din Londra, o parte din tradiția Familiei Regale Britanice s-a șters.

Prințul Charles a cerut-o în căsătorie pe Lady Di în ciuda faptului că aceasta nu avea rădăcini regale. Cei doi s-au cunoscut și imediat a apărut o poveste de iubire care a fost pe placul tuturor. Evenimentele dintre ei s-au derulat cu rapiditate. La numai 20 de ani, Lady Di era condusă la altar pentru a schimba complet istoria.

De ce? Conform regulilor existente la Casa Regală, Prințul Charles ar fi trebuit să se căsătorească cu o femeie care provenea dintr-o Familie Regală. Prințesa Diana a devenit astfel prima femeie de rând care se căsătorește cu un membru al Familiei Regale.

Prințesa Diana a fost o deschizătoare de drumuri în multe privințe. Admirată mereu pentru deschiderea ei și pentru curajul de care dădea dovadă, Lady Di a schimbat multe tradiții adânc înrădăcinate în Familia Regală Britanică.  De la căsătoria sa cu Prințul Charles această regulă a continuat să fie încălcată. Prințul Harry, fiul Prințesei Diana s-a căsătorit cu Meghan Markle care nu avea cetățenie britanică.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×