Reclamă

Prințesa Diana și Regele Charles au avut o căsătorie aranjată. Prietena lui Lady Di, Jemima Khan, este cea care a făcut declarațiile

Prințesa Diana și Regele Charles au avut o căsătorie aranjată. Prietena apropiată a iubitei Lady Di, Jemima Khan, în vârstă de 49 de ani, a spus că mariajul dintre cei doi a fost „destul de” organizat de familiile lor.

Publicat: 11 martie 2023, 7:09

Jemima Khan, realizator de documentare, a apărut recent la emisiunea matinală Lorraine, difuzată de ITV. Ea a vorbit despre debutul ei ca regizor cu noul film, "What’s Love Got To Do With It?". Filmul a fost inspirat din propria ei căsătorie cu fostul prim-ministru al Pakistanului, Imran Khan, de care este acum divorțată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Diana și Regele Charles au avut o căsătorie aranjată

Khan a comentat despre căsătoriile aranjate sănătoase și fericite la care a fost martoră în timp ce locuia în Pakistan timp de zece ani. Ea a vorbit și despre uniunile aranjate și despre cum sunt adesea înțelese greșit în multe cazuri, scrie marca.com.

După ce Lorraine Kelly a menționat despre prietena sa dragă Prințesa Diana, Jemima a răspuns: „Vreau să spun că mariajul lor a fost cât se poate de aproape de aranjat. A fost o potrivire aleasă de părinți și un fel de comitet între anumiți membri ai familiei”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințesa Diana în rochie de mireasă în timp ce îl sărută pe Prințul Charles la balcon în 1981
Povestea de iubire dintre Prințesa Diana și Prințul Charles dăinuie și astăzi / Profimedia Images
Reclamă

„Familia regală obișnuia să aibă aproape întotdeauna căsătorii aranjate”, a adăugat ea. „Și acestea sunt încă majoritare în lume…”.

Charles și Diana s-au întâlnit pentru prima dată în noiembrie 1977. Ei s-au văzut într-un weekend în casa ei din Althorp House, Northamptonshire.

După ce Prințesa Diana a acceptat să se căsătorească cu Regele, viața sexuală a miresei regale a devenit un subiect fierbinte de conversație. Faptul că ea era virgină a jucat un rol important în căsătoria celor doi, potrivit autoarei Tina Brown. Brown a citat cerința arhaică a virginității ca un factor cheie atunci când se determină eligibilitatea unei mirese regale.

Reclamă

Povestea de iubire dintre Prințesa Diana și Regele Charles

Căsătoria dintre Prințesa Diana și Prințul Charles a avut loc pe data de 29 iulie 1981. A fost un subiect de presă mult timp după eveniment. Atunci când Lady Di a spus DA în cadrul ceremoniei de la Catedrala St. Paul din Londra, o parte din tradiția Familiei Regale Britanice s-a șters.

Prințul Charles a cerut-o în căsătorie pe Lady Di în ciuda faptului că aceasta nu avea rădăcini regale. Cei doi s-au cunoscut și imediat a apărut o poveste de iubire care a fost pe placul tuturor. Evenimentele dintre ei s-au derulat cu rapiditate. La numai 20 de ani, Lady Di era condusă la altar pentru a schimba complet istoria.

De ce? Conform regulilor existente la Casa Regală, Prințul Charles ar fi trebuit să se căsătorească cu o femeie care provenea dintr-o Familie Regală. Prințesa Diana a devenit astfel prima femeie de rând care se căsătorește cu un membru al Familiei Regale.

Prințesa Diana a fost o deschizătoare de drumuri în multe privințe. Admirată mereu pentru deschiderea ei și pentru curajul de care dădea dovadă, Lady Di a schimbat multe tradiții adânc înrădăcinate în Familia Regală Britanică.  De la căsătoria sa cu Prințul Charles această regulă a continuat să fie încălcată. Prințul Harry, fiul Prințesei Diana s-a căsătorit cu Meghan Markle care nu avea cetățenie britanică.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×