Reclamă

Scrisorile secrete ale Prințesei Diana. Detaliile mai puțin știute din perioada divorțului de Prințul Charles

Scrisorile secrete ale Prințesei Diana au dezvăluit noi detalii despre perioada divorțului de Prințul Charles. Lucruri mai puțin cunoscute despre viața cuplului regal au ieșit la iveală. Mariajul tumultos al Prințesei Diana a fost tot timpul în atenția presei internaționale.

Publicat: 12 februarie 2023, 6:04

Prințesa Diana obișnuia să le trimit prietenilor săi scrisori. Aceasta le povestea inclusiv detalii din viața personală. Deși acestea au fost ținute ascunse multă vreme, se pare că 30 dintre scrisorile Prințesei vor ajunge la licitație, relatează publicația Mirror.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scrisorile secrete ale Prințesei Diana

Prințesa Diana obișnuia să vorbească cu cei apropiați săi despre problemele pe care le întâmpina în căsnicia cu Prințul Charles. Puțini se așteptau ca aceste scrisori să ajungă să fie făcute publice la zeci de ani după ce au fost scrise.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Portret cu Prințu Charles în uniformă militară care zâmbește, alături de soția sa, Prinșesa Diana care poartă rochie de mireasă la nunta lor din iulie 1981
Nunta regală a fost vizionată de milioane de oameni din peste 70 de țări / Profimedia Images

Conform publicației New York Post, scrisorile urmează să fie licitate, iar banii vor fi donați către fundațiile pe care Prințesa Diana le-a sprijinit în timpul vieții sale. Se estimează că acestea vor fi vândute pentru suma de 111.000 de dolari.

Reclamă

Licitația urmează să aibă loc pe data de 16 februarie 2023. Una dintre scrisorile care urmează să fie licitată are data de 28 aprilie 1996. Scrisoarea descrie sentimentele Dianei din perioada divorțului de Prințul Charles. Un paragraf al scrisorii a fost făcut public.

”Trec printr-o perioadă foarte dificilă și simt presiune venită din toate direcțiile. Este mult prea dificil pentru mine. Îmi este greu să văd cum într-o zi am ținut capul sus, iar acum sunt în genunchi și îmi doresc ca acest divorț să treacă deoarece costul său este enorm.”

Divorțul dintre Lady Di și Prințul Charles s-a finalizat în luna august a anului 1996. Momentele din acea perioadă nu au fost deloc ușoare pentru Prințesa Inimilor. Lady Di nu ar fi vrut inițial un divorț.

Reclamă

Ce credea Prințesa Diana despre divorțul de Prințul Charles

Prințesa Diana a trecut cu greu peste perioada divorțului de Charles. Aceasta a purtat mai multe conversații cu prietenii săi apropiați. Într-una din scrisorile sale mărturisea că se teme să aibă convorbiri telefonice.

Lady Di credea că telefoanele sale sunt ascultate, motiv pentru care evita să povestească detalii personale la telefon. Prințesa Diana a descris perioada divorțului drept una ”a disperării”. Multe dintre scrisorile Prințesei erau destinate prietenilor săi, Susie și Tarek Kassem.

”Sunt atinsă și impresionată de cât de protectivi sunteți cu mine. Nu sunt obișnuită cu o asemenea prietenie. Nu am experimentat o asemenea dragoste și un asemenea sprijin.”

Deși a fost un moment dificil în viața sa, Lady Di a avut alături oamenii dragi care au sprijinit-o și au incurajat-o în perioadele dificile. Prințesa diana și-a pus încrederea în Susie într-una din cele mai grele perioade.

Susie Kassem și Prințesa Diana s-ar fi cunoscut la Spitalul Royal Brompton. Scrisorile demonstrează că cele două au avut o conexiune puternică imediată. Diana a prețuit prietenia, sprijinul ș sfaturile pe care le-a primit de la prietena sa. Colecția de scrisori care urmează să fie licitată surprinde convorbirile dintre Prințesa Diana și Susie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×