Reclamă

Motivul trist pentru care Lady Diana își purta părul scurt. Prințesa Inimilor era adepta unei singure coafuri

Richard Dalton a fost stilistul Prințesei Diana și s-a ocupat de coafura acesteia pentru mai bine de zece ani. Acesta a dezvăluit motivul trist pentru care Lady Diana își purta părul scurt. Prințesa Inimilor era adepta unei singure coafuri.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 29 iunie 2023, 6:40 / Actualizat: 29 iunie 2023, 13:41

Hainele Prințesei Diana au fost mereu în atenția presei, mai ales din momentul în care Lady Di s-a logodit cu Prințul Charles. Părul ei a declanșat o adevărată tendință în materie de look-uri printre femeile din lumea întreagă. Prințesa Diana este încă o figură relevantă în rândul regalității britanice. Diana a avut un impact major în Marea Britanie și în lume. Ea a reușit cu ușurință să schimbe perspectivele oamenilor asupra monarhiei britanice. Era o femeie iubită și admirată de oamenii din lumea întreagă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Motivul trist pentru care Lady Diana își purta părul scurt

Richard Dalton a cunoscut-o pentru prima dată pe Prințesă atunci când ea avea 18 ani. El lucra la un salon pe care îl frecventa Diana, dar și mama acesteia. Când a devenit membră a Familiei Regale, Dalton i-a făcut deseori părul Dianei la domiciliu.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințesa Diana a purtat o rochie albastră semnată de Dior la Met Gala 1996
Prințesa Diana a purtat o rochie semnată de Dior la evenimentul Met Gala 1996. Ținuta sa i-a luat prin surprindere pe admiratorii Casei Regale / Profimedia Images

Prințesa se baza pe acesta în materie de sfaturi de modă și frumusețe. În anul 1984, Dalton a creat o coafură care a ținut primele pagini ale presei internaționale și a provocat o mare agitație în interiorul Palatului Buckingham.

Reclamă

Diana și-a purtat părul scurt încă de la începutul relației sale cu Prințul Charles. Se pare că motivul pentru care Lady Di era nevoită să-și țină părul scrut era acela de a nu o eclipsa pe Regina Elisabeta. Diana și-a lăsat părul să crească la nașterea Prințului Harry.

Dalton i-a aranjat coafura pentru deschiderea Parlamentului din luna noiembrie.

Publicațiile internaționale susțin că Prințesa Diana a urcat imediat pe prima pagină a tabloidelor atunci când părul său a crescut, iar Regina Elisabeta a fost pus pe locul doi din nou.

Reclamă

„Am fost foarte surprinși de atenția pe care noua coafură a Dianei o primea. A trebuit să devin mai precaut, părul ei era un lucru foarte important. M-am asigurat atunci că nu-i voi mai schimba stilul în prezența Reginei. Trebuia să fiu mereu atent să aleg aceeași coafură pentru că nu voia să o umbrească pe Regină în viitor.”

Ce spune protocolul regal despre imaginea membrilor din Familia Regală Britanică

Prințesa Inimilor era cunoscută pentru că a purtat aproape aceeași tunsoare toată viața sa. Este o tendință adoptată de multe femei din Familia Regală Britanică.

Milioane de oameni au apreciat tunsoarea Prințesei Diana. Membrii Familiei regale au protocoale stricte, mai ales când vine vorba de modă și comportamentul membrilor săi.

Eleganța și discreția sunt două dintre cele mai valoroase percepte ale lor. Diana era întruchiparea eleganței și a discreției.

Prințesa Diana era considerată de cei mai mulți experți ca fiind o persoană timidă Diana și-ar fi dat seama că având straturi de păr în jurul feței ar putea să-și acopere chipul dacă înclină capul, arătând totodată elegantă și sofisticată.

Mulți experți consideră că Lady Di se folosea de coafura sa pentru a-și ascunde timiditatea. Femeile se exprimă de multe ori prin coafurile pe care le poartă. Diana era una dintre aceste femei. Ea vorbea prin ținutele pe care le purta, prin machiajul și coafura sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×