Reclamă

Popularitatea Ducesei de Sussex a scăzut drastic în ultimii ani. Ce a dus la schimbarea opiniei publice despre Meghan Markle

Popularitatea Ducesei de Sussex a scăzut drastic în ultimii ani. Oamenii și-au schimbat de-a lungul timpului opinia despre Meghan Markle. Se pare că britanicii sunt cu adevărat dezamăgiți de modul în care a evoluat relația Prințului Harry și a soției acestuia cu Familia Regală Britanică.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 25 iunie 2023, 6:05

Popularitatea lui Meghan Markle s-a schimbat complet în Marea Britanie, susțin cele mai recente sondaje de opinie. Ducesa de Sussex s-a mutat alături de soțul său în Statele Unite ale Americii, însă britanicii nu au uitat dezvăluirile pe care cei doi le-au făcut despre Casa Regală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Popularitatea Ducesei de Sussex a scăzut drastic în ultimii ani

Un nou sondaj dezvăluie modul în care Meghan Markle este percepută în Marea Britanie. Popularitatea soției Prințului Harry este în continuă scădere. Popularitatea sa a scăzut la un minimum de -47%.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Meghan Markle într-o rochie aurie alături de Doria Ragland la Gala din New York
Megan Markle a fost însoțită de mama sa, Doria Ragland / Profimedia
Images

Cel mai recent sondaj de opinie marchează și cel mai scăzut rating înregistrat de Meaghan de când YouGov a început să înregistreze popularitatea în Familia Regală în 2017.

Reclamă

Peste 68% dintre persoanele participante la sondaj au o percepție negativă despre Ducesa de Sussex. Doar 21% dintr britanici au o părere favorabilă despre soția Prințului Harry. La realizarea sondajului au participat peste 2.014 de persoane, relatează publicațiile internaționale.

Popularitatea Prințului Harry a înregistrat o scădere modestă de două procente la -36%, comparativ cu -34% în aprilie. Cu toate acestea, poziția Ducelui de Sussex a revenit oarecum în ianuarie, înainte de a-și lansa cartea de memorii.

Ratingul de popularitate al Ducelui de Sussex a scăzut la -44% în prima lună a anului 2023, după lansarea cărții Spare. Prințesa Anne este preferată poporului britanic în acest moment.

Reclamă

Prințesa are un procent de peste 60% în ceea ce privește popularitatea printre britanici. Regele Charles deține un procent de doar 48%.

Prințul Harry și Meghan Markle își schimbă numele de familie

Ducele și Ducesa de Sussex sunt deciși să se îndepărteze cât mai mult de Familia Regală Britanică. De altfel, Harry nu a fost prezent la parada Trooping the Colour, ținută în cinstea tatălui său. Presa internațională susține că Ducii vor acum să-și schimbe numele de familie. Aceștia sunt deciși să renunțe la numele de „Mountbatten-Windsor”.

Apropiații celor doi Duci susțin că aceștia își doresc să se reinventeze, iar această mișcare face parte dintr-un proiect amplu de dezvoltare al unui nou brand personal.Mulți au considerat această decizie drastică o „lovitură” față de Familia Regală Britanică.

Cuplul regal ar vrea să renunțe la actualul nume de familia și să adopte unul nou. Ducii și-ar dori ca numele lor de familie să fie Spencer, numele de fată al Prințesei Diana.

Subiectul a fost preluat de presa internațională după ce s-a scris că popularitatea Ducesei de Sussex a scăzut drastic în ultimii ani. Se pare că popularitatea Ducesei a scăzut în urma incidentului din New York.

S-a scris atunci că Prințul Harry și Meghan Markle au fost implicați într-o urmărire de două ore cu mașina pe străzile din New York. Cele mai recente evenimente din viața celor doi soți au dus la o nouă decizie, considerată de mulți ca o lovitură asupra Casei Regale. Rămâne de văzut dacă Meghan și Harry vor alege să adopte un nou nume de familie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×