Reclamă

Prințesa de Wales a purtat pantofii preferați ai lui Meghan Markle. Kate Middleton a participat la redeschiderea National Portrait Gallery

Prințesa de Wales a purtat pantofii preferați ai lui Meghan Markle. Kate Middleton a participat la redeschiderea National Portrait Gallery și nu a scăpat de ochii criticilor.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 21 iunie 2023, 13:07 / Actualizat: 27 iunie 2023, 9:58

Kate, în vârstă de 41 de ani, a optat pentru o rochie midi albă Self Portrait de 450 de lire sterline. Aceasta era compusă dintr-o fustă plisată și o jachetă din tweed. Clădirea National Portrait Gallery a fost închisă timp de trei ani pentru un program amplu de renovare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa de Wales a purtat pantofii preferați ai lui Meghan Markle

Soția Prințului William a optat pentru cercei simpli cu perle. Și-a purtat părul lăsat liber pe spare, dar coafat elegant. De asemenea, a purtat pantofii ei negri Aquazzura de 645 de lire sterline, care sunt preferați de Ducesa de Sussex.

Tocurile negre Bow Tie Pump 105, care au o fundă cochetă la spate, au fost adesea purtate de Meghan în perioada ei în calitate de membru regal. Ea a optat pentru pantofi pentru primul ei eveniment regal solo, precum și pentru alte ocazii.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kate Middleton într-o ținută albă, cu fustă plisată
Prințesa de Wales a purtat pantofii preferați ai lui Meghan Markle / Profimedia Images
Reclamă

Obsesia lui Meghan pentru Aquazzura a început cu mult înainte de a-și întâlni prințul. Aquazzura, fondată în 2012, dar nu era un nume cunoscut atunci când Meghan a început să poarte pantofii.

Pentru ședința foto de logodnă, ea a purtat tocuri Matilde din piele intoarsă de 490 de lire sterline și Aquazzura albe pentru recepția de seară de la nunta ei.

Meghan Markle, la brațul Prințului Harry, într-o ținută verde, cu un buchet de flori albe în mână
Aquazzura, fondată în 2012, dar nu era un nume cunoscut atunci când Meghan a început să poarte pantofii / Profimedia Images
Reclamă

Nu este prima dată când Kate optează pentru acești pantofi. I-a mai folosit și la prânzul guvernatorilor generali și prim-miniștrilor la Palatul Buckingham, în luna mai.

Meghan a purtat pentru prima dată pantofii pentru recepția Queen’s Young Leaders în iunie 2018, la scurt timp după nunta ei. Între timp, ea a mai folosit pantofii și pentru Centenarul Serviciului de Armistițiu de la Westminster Abbey, pe 11 noiembrie 2018.

Ducesa a optat pentru tocuri de mai multe ori în timpul turneului său regal din Australia și Noua Zeelandă. În total, ea a fost pozată în pantofii cu toc de 9 ori în perioada petrecută în familia regală.

Care este povestea brand-ului de pantofi Aquazzura

Fondatorul brandului, Edgardo, este foarte apreciat printre vedete. Născut în Columbia și crescut în Miami și Londra, a studiat la London College of Fashion. La 23 de ani a lucrat pentru Roberto Cavalli.

Doi ani mai târziu, a înființat Aquazzura. Sediul său se află în Florența iar marca este cunoscută pentru modele îndrăznețe și metale.

Aquazzura înseamnă „apă albastră” în italiană și pe fiecare talpă se află logo-ul ananas auriu al companiei. Vândut în magazine, prețurile variază de la 370 de lire sterline la 1.500 de lire sterline.

Edgardo locuiește într-un palat din secolul al XV-lea împreună cu partenerul, Ricardo D’Almeida Figueiredo, 46 de ani, care are o agenție de PR.

„Când am început brandul, era totul despre Italia și Riviera”, spune Edgardo. „Acolo, vezi ananas de piatră în afara vilelor. Ananasul este un simbol al ospitalității. Atunci am descoperit că în culturile asiatice ananasul auriu este un simbol al norocului.”

Ce a vizitat Kate Middleton la National Portrait Gallery

Kate Middleton a discutat despre artă cu Sir Paul McCartney înainte de deschiderea unei expoziții Beatles la National Portrait Gallery.

Prințesa s-a întâlnit cu fostul cântăreț al trupei Beatles și cu soția sa Nancy. Kate a vizitat galeria pentru a o redeschide oficial în urma unui proiect de restaurare de trei ani.

Explicând mai multe despre expoziția sa, McCartney a spus că se concentrează pe o perioadă foarte specifică, 1963 până în 1964. „Când nici măcar nu te-ai născut”, a spus el, zâmbind, către Kate.

După ce a întâlnit artistul și arhitectul, Kate a vizitat Centrul de învățare Mildred și Simon Palley, care și-a dublat capacitatea de învățare ca parte a proiectului.

La sosire, Prințesa a stat cu copiii de vârstă mică care luau parte la un atelier multisenzorial inspirat din lumea Beatrix Potter în Centrul de învățare Mildred și Simon Palley al galeriei.

Programul Galeriei sub 5 ani, care a fost dezvoltat în colaborare cu London Borough of Westminster, lucrează cu centrele de familie și creșele de stat din zonă pentru a încuraja învățarea creativă.

În altă parte, Kate a avut ocazia să se uite la unele dintre noile achiziții ale Galeriei, cum ar fi Portretul lui Mai al lui Joshua Reynolds.

Ea a văzut, de asemenea, Yevonde: Life and Colour, o nouă expoziție care explorează viața și cariera lui Yevonde, pionierul fotograf londonez care a ajutat la utilizarea fotografiei color în anii 1930.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×