Reclamă

Prima apariție publică a lui Meghan Markle după încheierea contractului cu un serviciu de streaming. Soția Prințului Harry era nemachiată și gânditoare

Prima apariție publică a lui Meghan Markle după încheierea contractului cu un serviciu de streaming ține primele pagini ale tabloidelor. Ducesa de Sussex a fost fotografiată gânditoare în a doua zi după încheierea contractului ei de 20 de milioane de dolari.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 20 iunie 2023, 7:58

Meghan Markle, în vârstă de 41 de ani, a fost văzută lângă casa ei din Montecito, aparent într-o conversație intensă. Și-a scos apoi căștile, dar a continuat să-și verifice telefonul în timp ce mergea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima apariție publică a lui Meghan Markle după încheierea contractului cu Spotify

Îmbrăcată lejer în blugi negri skinny, balerini și un pulover cu dungi, ea a purtat o geantă Fendi Peekaboo ISeeU de 5.400 de dolari.

Soțul ei și cei doi copii ai lor, Archie, de patru ani și Lilibet de doi anii, nu au fost văzuți împreună cu ea, scrie DailyMail.

Decizia de a nu se lansa a doua serie a podcastului de 13 episoade Archetypes, care era numărul unu în clasamentul Spotify când a debutat, a fost văzută de unii ca o recunoaștere a eșecului.

Spotify și compania de producție audio din Sussexes, Archewell Audio, au lansat o declarație comună în care spun că „au convenit reciproc să se despartă și sunt mândri de seria pe care am făcut-o împreună”.

Reclamă
Meghan Markle, îmbrăcată în negru, fotografiată în timp ce se urca într-o mașină
Meghan ar putea începe în curând să-și readucă la viață blogul de sănătate și stil de viață The Tig / Profimedia Images

Care sunt declarațiile unui reprezentant al Spotify

Dar Bill Simmons, șeful Podcast Inovation and Monetization la Spotify, i-a condamnat pe cei doi soți recent într-un episod din propriul său podcast.

Reclamă

„Escroci. Acesta este podcastul pe care ar fi trebuit să-l lansăm cu ei”, a spus el.

„Trebuie să mă îmbăt într-o noapte și să spun povestea despre o întâlnire pe care am avut-o cu Harry. Încercam să-l ajut cu o idee de podcast. Este una dintre cele mai bune povești ale mele.”

Simmons, un scriitor sportiv, a fondat site-ul web de sport și cultură pop și rețeaua de podcast The Ringer și l-a vândut către Spotify în 2020 pentru 200 de milioane de dolari.

Apoi s-a alăturat Spotify și a fost mult timp critic la adresa cuplului. În ianuarie anul trecut, l-a criticat pe Prințul Harry. Acesta a spus că este „rușinos” să fii afiliat la aceeași companie cu el.

„M-am săturat de tipul ăsta. Ce aduce el la masă? Pur și simplu se plânge și continuă să acorde interviuri. Cui îi pasă? Cui îi pasă de viața ta? Nici măcar nu ai fost fiul preferat. Locuiești în Montecito și vinzi doar documentare și podcasturi. Nimănui nu-i pasă de ce ai de spus despre nimic. Doar dacă vorbești despre familia regală și te plângi de ei”.

Spotify a concediat recent personalul și a redus numărul vedetelor în favoarea accentuării economiei creatorilor.

Ducii de Sussex au încercat să facă bani prin mai multe metode

Pierderea contractului Spotify va da o lovitură finanțelor Ducilor de Sussex.

Proprietatea lor întinsă în stil toscan din Montecito, cumpărată în iunie 2020 pentru 14,7 milioane de dolari, are o ipotecă semnificativă, scrie presa tabloidă.

Doar impozitele anuale pe proprietate costă 144.427 USD și există personal și întreținere pe deasupra.

Însă agenția de talente care a semnat recent cu Meghan, WME, a declarat pentru Wall Street Journal că încă speră să găsească noi puncte de vânzare pentru munca ei.

Perechea regală a strâns milioane de când s-a mutat în California. Memoriile Prințului Harry, Spare, au făcut parte dintr-o afacere de 20 de milioane de dolari.

„Echipa din spatele Archetypes rămâne mândră de podcastul pe care l-au creat la Spotify”, a spus un purtător de cuvânt al celor doi soți.

„Meghan continuă să dezvolte mai mult conținut pentru publicul Archetypes pe o altă platformă”.

Ce proiect are Meghan Markle în plan

Există, de asemenea, sugestii că Meghan ar putea începe în curând să-și readucă la viață blogul de sănătate și stil de viață The Tig. Ducesa de Sussex vrea să rivalizeze cu site-ul Goop al lui Gwyneth Paltrow. Acesta dibn urmă se pare că valorează 250 de milioane de dolari.

De când au părăsit oficial Familia Regală și s-au mutat în California în 2020, Ducele și Ducesa au încercat căi diferite pentru a aduce venituri familiei.

Printre acestea se numără cartea de memorii a Prințului Harry, Spare. Ea a făcut parte dintr-un contract de 20 de milioane de dolari cu Penguin Books.

De asemenea, cuplul a făcut echipă cu Netflix pentru a produce seria documentară numită Harry și Meghan. Gigantul de streaming i-a plătit cu 100 de milioane de dolari pentru seria de șase episoade.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×