Reclamă

Prințesa Diana și iubitul ei, Dodi Al Fayed: povestea unei relații mature. Cum s-au cunoscut cei doi

Prințesa Diana și iubitul ei, Dodi Al Fayed, au trăit împreună o frumoasă poveste de dragoste. Deși nu a fost una de lungă durată, mulți sunt de părere că relația dintre ei a fost una matură. Cei doi s-au întâlnit prima dată în anul 1986 la un joc de polo din Windsor.

Publicat: 1 iulie 2022, 7:04

Prințesa Diana era căsătorită cu Prințul Charles atunci când l-a întâlnit pe cel care avea să-i devină iubit mult mai târziu. Lady Di a fost invitată de tatăl lui Dodi în anul 1997 pe iahtul familiei. Acesta și-a dorit ca Prințesa Diana să petreacă mai mult timp cu Dodi pe iahtul familiei în sudul Franței. Acela a fost momentul când cei doi s-au cunoscut mai bine și au început să dezvolte sentimente unul pentru celălalt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Diana și iubitul ei, Dodi Al Fayed

Prințesa Diana a dus o viață cu multe suișuri și coborâșuri. Lucrurile nu au fost niciodată ușoare pentru aceasta când a venit vorba de bărbații din viața sa. După căsătoria cu Prințul Charles, relațiile Prințesei Diana au intrat rapid în atenția presei.

Vezi mai multe imagini cu Prințesa Diana în Galeria Foto!

Prințesa Diana și iubitul ei, Dodi Al Fayed, alături de Prințul William la un meci de polo
Prințesa Diana și Dodi s-au întâlnit prima dată în anul 1986 la un joc de polo din Windsor / Profimedia Images

În anul 1997 aceasta a avut ocazia să petreacă mai mult timp cu Dodi. Bărbatul a reușit să-i cucerească rapid inima. La momentul întâlnirii dintre cei doi se crede că Lady Di avea deja o relație de lungă durată cu chirurgul Hasnat Khan.

Reclamă

Acesta a declarat într-un interviu din trecut că Diana s-a despărțit de el la scurt timp după ce l-a întâlnit pe Dodi. Lady Di a negat întotdeauna aceste declarații și nu a recunoscut niciodată că Dodi ar fi stat la baza decizie sale de a se despărți de Hasant.

În luna august anului 1997 fotografii reușeau să surprindă primul sărut dintre Diana și Dodi pe iahtul acestuia.

Perechea de îndrăgostiți a ajuns rapid pe primele pagini ale tabloidelor din întreaga lume. La scurt timp după ce și-au terminat excursia, cei doi au zburat împreună la Paris, acolo unde au murit împreună într-un accident tragic de mașină.

Reclamă

Cine era Dodi Al Fayed și cum s-a stins din viață

Prințesa Diana și iubitul ei, Dodi Al Fayed, nu au apucat să se bucure foarte mult de iubirea pe care și-o purtau unul celuilalt. Puțini știu cine era Dodi și cum a ajuns acesta să se stingă din viață alături de femeia pe care a prețuit-o.

Dodi s-a născut în Egipt în anul 1995. Părinții săi erau autoarea Samira Khashoggi și miliardarul Mohamed Al-Fayed. Acesta și-a petrecut majoritatea timpului între Egipt și Marea Britanie, acolo unde tatăl său își desfășura afacerile. La vârsta de 15 ani acesta s-a mutat în Londra alături de părinții săi. Dodi a dorit să aibă o carieră în industria filmului, fiind pasionat de crearea acestora.

Se spune că acesta era unul dintre cei mai râvniți bărbați și că ar fia vut relații cu vedete precum Julia Roberts și Winona Ryder. Ce care a reușit să-l fascineze pe Dodi a fost însăși Prințesa Diana. După ce au petrecut clipe de poveste pe iahtul din sudul Franței aceștia s-au îndreptat către Paris.

Pe data de 31 august 1997 cei doi s-au stins din viață într-un accident de mașină. În autovehicul se aflau Prințesa Diana, Dodi, Henri Paul, șoferul Prințesei, și Trevor Rees-Jones, bodygoard-ul acestuia. Dodi și Henri s-au stins pe loc.

Prințesa Diana a fost dusă de urgență la spital unde s-a stins din viață la ora 4:53 a.m. Singurul care a supraviețuit accidentului a fost bodyguardul Prințesei, Trevor Rees-Jones. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii se vor simți preferați de astre în perioada următoare. Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024 vine cu previziuni neașteptate. Există o zodie care are noroc atât la bani, cât și în...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie mov și stă pe unpat de flori de liliac
Horoscop
Zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Nativul care are de luat decizii importante
Astrologii au dezvăluit care este zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Acest nativ va avea de luat multe decizii importante și va fi pus în situații dificile. Se anunță...
3
Liza Minnelli, dusă acasă în scaun cu rotile
Divertisment
Primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni
Au apărut primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni. Liza a fost surprinsă într-o ieșire publică rară...
4
Hartă astrală cu toate zodiile
Horoscop
Ce spun elementele semnului zodiacal despre tine. Personalitatea în funcție de zodie
Dacă te întrebi de ce simți și te manifești într-un anumit mod, e bine să știi că elementele semnului zodiacal în care te-ai născut au o influență certă. Află ce spun elementele semnului zodiacal...
5
O femeie frumoasă care stă în fața lunii și poartă o umbrelă galbenă pe umăr pentru a ilustra zodia nefericită a lunii aprilie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024 se va confrunta cu multe probleme. Acesta nativ va avea de luat decizii importante, iar viața s-ar putea să-l surprindă în perioada ce urmează. Este o lună plină...
PARTENERI
×