Reclamă

Ducii de Sussex s-au mutat din Frogmore Cottage. A fost dorința Regelui Charles să evacueze fosta lor locuință

Ducii de Sussex s-au mutat din Frogmore Cottage. Aceștia au eliberat locuința în care au stat pe parcursul șederii lor în Marea Britanie. A fost dorința Regelui Charles să evacueze fosta lor reședință. Prințul Harry și Meghan Markle și-au luat în mod oficial toate lucrurile pe care le aveau lăsate în Marea Britanie.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 29 iunie 2023, 11:55

Meghan Markle și Prințul Harry sunt pregătiți pentru o nouă etapă în viața lor. Ducele și Ducesa de Sussex au terminat demersurile privind eliberarea reședinței Frogmore Cottage. Eliberarea reședinței a avut loc la aproape trei luni după ce Regele Charles le-a cerut să evacueze proprietatea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ducii de Sussex s-au mutat din Frogmore Cottage

Un oficial al palatului a declarat pentru presa internațională că Harry și soția sa au părăsit moșia. În ciuda faptului că Ducii de Sussex s-au mutat în California din 2020, aceștia au păstrat Frogmore Cottage ca reședința lor oficială din Marea Britanie.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Meghan Markle într-o rochie aurie alături de Prințul Harry la New York
Meghan Markle a strălucit într-o rochie aurie la Gala din New York / Profimedia Images

Totuși, Regele le-a cerut acestora să evacueze reședința cu cinci dormitoare. Harry a stat la Frogmore Cottage atunci când a venit în luna aprilie în Marea Britanie.

Reclamă

Rapoartele oficiale de la palat arată că reședința Ducelui de Sussex este acum goală și pregătită pentru a fi preluată de o altă persoană. Regele Charles ar fi cerut evacuarea reședinței la doar o zi după ce Prințul Harry a lansat cartea sa de memorii, Spare.

Regele Charles a fost foarte atent la modul în care a prezentat această problemă, relatează Page Six. Harry a făcut mai multe acuzații față de Familia Regală în cartea pe care a lansat-o.

În timp ce tensiunile dintre Prințul Harry și tatăl său au crescut, presa a scris că Regele a găsit un nou proprietar pentru fosta reședință a Ducilor.

Reclamă

Proprietatea impresionantă i-a fost oferită Prințului Andrew, fratele Regelui Charles. Prințul Andrew obișnuia să stea într-o reședință luxoasă cu 30 de dormitoare.

Fratele Regelui se confruntă cu mai multe probleme de natură financiară, acesta fiind unul dintre motivele pentru care Regele i-a oferit o reședință mai mică și mai ușor de administrat.

Prințul Andrew se va muta în fosta reședință a Ducilor de Sussex

Sursele spun că Regele Charles plănuiește să folosească situația financiară a Prințului Andrew ca o modalitate de a-l alunga pe acesta din fosta sa proprietate. Prințul Andrew ar fi primit o moștenire impresionantă după moartea Reginei Elisabeta.

Prințul Andrew a mers recent în vizită la Frogmore Cottage. Acolo s-a întâlnit cu fiica sa, Prințesa Eugenie. Eugenie a venit însoțită de soțul ei, Jack Brooksbank. Apropiații Familiei Regale susțin că tensiunile dintre Rege și fratele său s-au diminuat.

De altfel, dacă Andrew se va muta definitiv în Frogmore Cottage, acesta ar putea să se elibereze de presiunea financiară pe care o resimte. Mai mult, sursele regale susțin că Regele ar intenționa să găsească noi proprietari pentru fosta reședință deținută de Prințul Andrew.

Regele ar vrea ca familia fiului său să se mute în fosta reședință a Prințului Andrew.

Totuși, presa internațională susține că Prințul și Prințesa de Wales nu intenționează să se mute în viitorul apropiat. Kate Middleton și Prințul William sunt fericiți cu viața pe care o au la Adelaide Cottage. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
2
O femeie frumoasă care stă pe o stâncă și ilustrează una dintre zodiile ghinioniste în luna martie 2024
Horoscop
Zodii ghinioniste în luna martie 2024. Trei nativi se confruntă cu probleme
Cele trei zodii ghinioniste în luna martie 2024 sunt reprezentate de Leu, Balanță și Vărsător. Astrele spun că planeta Pluto va avea o influență directă asupra acestor nativi. Este unul dintre motivele pentru care...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie și reprezintă zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024
Horoscop
Zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Află ce spun astrele în dragoste
Astrologii au dezvăluit zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Acest nativ este puternic, misterios și un adevărat cuceritor. Este vorba despre o femeie care știe cum să se pună în...
4
Mai mulți ghiocei albi care se află sub un șnur de mărțișor
Timp liber
Pe ce parte se poartă mărțișorul. Tradiții mai puțin cunoscute
Prima zi din luna martie are o însemnătate aparte. Este și momentul în care multe persoane primesc în dar un mărțișor. În timp ce în ultimii ani au devenit tot mai populare brățările de...
5
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
PARTENERI
×