Reclamă

Regele Charles și Regina Camilla au purtat măști la Balul Animalelor. Evenimentul impresionant s-a ținut la Lancaster House

Regele Charles și Regina Camilla au purtat măști la Balul Animalelor. Evenimentul impresionat s-a ținut la Lanchester House. Monarhul Marii Britanii s-a bucurat să fie însoțit de soția sa. Cei doi au ales să poarte ținute asortate. 

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 30 iunie 2023, 12:29

Regele Charles a fost invitat la Balul Animalelor de la Lancaster House. Evenimentul a marcat cea de-a 20-a aniversare a organizației caritabile Elephant Family. Regele și soția sa s-au pozat în fața unor elefanți în mărime naturală confecționați din lemn.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles și Regina Camilla au purtat măști la Balul Animalelor

Regele Charles și Regina Camilla au avut o apariție impresionantă la balul mascat. Cei doi monarhi au ales să-și asorteze ținutele. Aceștia au optat pentru nuanțe de albastru. Regele a ales un costum elegant, în timp ce soția sa a purtat o pereche de pantaloni largi și o tunică.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regele Charles și Regina Camilla într-o fotografie portret la Balul Animalelor
Regele Charles și Regina Camilla au participat împreună la evenimentul caritabil / Profimedia Images

Camilla și-a asortat ținuta cu o pereche de cercei cu diamante, un colier de aur și câteva brățări de același set. Cerceii reginei s-au ridicat la suma de 46.900 de lire sterline. Regele Charles și soția sa au ales să poarte și măști albe. Cei doi au fost surprinși vorbind cu invitații prezenți la eveniment. Regele trece printr-o perioadă mai agitată.

Reclamă

După moartea Reginei Elisabeta, acesta a promit că va eficientiza rolurile din Familia regală Britanică și va ridica o parte din povara care se află pe umerii contribuabililor britanici.

Regele ar fi fost nevoit să facă rezerve pentru a putea plăti cheltuielile mari care s-au strâns un urma ultimelor evenimente organizate, scrie DailyMail.

Moartea Reginei, renovarea Palatului Buckingham, organizarea încoronării și Parada Trooping the Colour au adăugat cheltuieli pe lista Familie Regale. Regele și Regina Camilla se văd nevoiți să acopere rapid cheltuielile Familiei Regale. De altfel, se crede că monarhul britanic ar fi apelat deja la un fond special de rezervă.

Reclamă

Regele Charles a ținut un discurs emoționant

Activitatea monarhului este tot mai mare. Soția sa este alături de Rege și încearcă să fie prezentă la cât mai multe activități ce țin de îndatoririle regale.

Majestatea Sa, Regele Charles, a fost întâmpinat de Ruth Ganesh la evenimentul caritabil. Ruth este co-fondatorul Elephant Family. Totodată, Regele a fost văzut purtând conversații cu Richard Hawkes, directorul executiv al British Asian Trust.

Grădina de la Lanchester House a fost decorată special pentru evenimentul de caritate. Regele și Regina s-au bucurat să se întâlnească cu membrii comunității tribale Adivasi din Munții Nilgiri, India. Comunitatea a primit premiul Mark Shand al Elephant Family.

Premiul a fost înmânat de Regina Camila. Regele și Regina s-au întâlnit, de asemenea, cu producătorul indian de documentare premiat cu Oscar, Kartinki Gonsalves. În timpul decernării premiilor de la Balul Animalelor, Regele și Regina s-au bucurat de muzica cântată în surdină de Orchestra Filarmonicii din Oxford.

Regele i-a îndemnat pe oameni să acorde mai multă atenție comunităților indigene. Acesta a povestit și despre proiectele pe care a încercat să le înceapă cu scopul de a atrage oamenilor atenția cu privire la nevoile acestor comunități. 

„Este esențial să apelăm la cunoștințele și înțelepciunea indigenă ca singură modalitate de a restabili echilibrul și armonia de care este atât de mare nevoie în această lume. Depinde de noi toți să acordăm atenție acelei cunoștințe înainte de a fi prea târziu”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rocie albastră de zână și reprezintă una dintre zodiile cu personalități complexe
Horoscop
Zodii cu o personalitate complexă. Nativii lângă care nu poți să te plictisești
Există unele zodii cu o personalitate complexă. Acești nativi sunt creativi, energici și misterioși. Rareori se întâmplă să te plictisești lângă o astfel de persoană. Dacă ai norocul să o întâlnești, atunci vei fi...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie pentru a ilustra una dintre acele zodii care se enervează cu ușurință
Horoscop
Zodii care se enervează cu ușurință. Nativii care au de suferit din cauza temperamentului lor
Există unele zodii care se enervează cu ușurință. Acești nativi au de suferit uneori din cauza temperamentului lor. Zodiile de foc sunt predispuse la momente în care își pot pierde stăpânirea de sine. Aceste...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă întinsă pe o stâncă în timp ce valurile mării trec pe lângă ea
Horoscop
4 zodii care se gândesc mereu la fostul partener. Nativii care nu reușesc să treacă peste o despărțire
Cele patru zodii care se gândesc mereu la fostul partener se confruntă cu multe probleme. Acești nativi nu reușesc să treacă peste o despărțire și au de făcut mult schimbări pentru a putea merge...
4
îndrăgostiți care stau îmbrățișați pe plajă la mare și zâmbesc
Horoscop
4 zodii care cred în iubirea reciprocă. Află ce spun astrele
Dacă ești de părere că astrologia îți poate influența relația de iubire, atunci ai venit în locul potrivit. Află care sunt acele 4 zodii care cred în iubirea reciprocă și vezi ce spun astrele....
5
Prințul William, la costum, la o petrecere în grădină
Divertisment
Prințul William a organizat prima sa petrecere în grădină din 2024. Cine a înlocuit-o pe Kate Middleton la eveniment
Prințul William a organizat prima sa petrecere în grădină din 2024. Fiul cel mare al Regelui Charles a înfruntat ploaia torenţială la Palatul Buckingham și a glumit că este „vreme bună pentru înot”. William...
PARTENERI
×