Reclamă

Regele Charles și Regina Camilla au purtat măști la Balul Animalelor. Evenimentul impresionant s-a ținut la Lancaster House

Regele Charles și Regina Camilla au purtat măști la Balul Animalelor. Evenimentul impresionat s-a ținut la Lanchester House. Monarhul Marii Britanii s-a bucurat să fie însoțit de soția sa. Cei doi au ales să poarte ținute asortate. 

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 30 iunie 2023, 12:29 / Actualizat: 7 iunie 2024, 17:16

Regele Charles a fost invitat la Balul Animalelor de la Lancaster House. Evenimentul a marcat cea de-a 20-a aniversare a organizației caritabile Elephant Family. Regele și soția sa s-au pozat în fața unor elefanți în mărime naturală confecționați din lemn.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles și Regina Camilla au purtat măști la Balul Animalelor

Regele Charles și Regina Camilla au avut o apariție impresionantă la balul mascat. Cei doi monarhi au ales să-și asorteze ținutele. Aceștia au optat pentru nuanțe de albastru. Regele a ales un costum elegant, în timp ce soția sa a purtat o pereche de pantaloni largi și o tunică.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regele Charles și Regina Camilla într-o fotografie portret la Balul Animalelor
Regele Charles și Regina Camilla au participat împreună la evenimentul caritabil / Profimedia Images

Camilla și-a asortat ținuta cu o pereche de cercei cu diamante, un colier de aur și câteva brățări de același set. Cerceii reginei s-au ridicat la suma de 46.900 de lire sterline. Regele Charles și soția sa au ales să poarte și măști albe. Cei doi au fost surprinși vorbind cu invitații prezenți la eveniment. Regele trece printr-o perioadă mai agitată.

Reclamă

După moartea Reginei Elisabeta, acesta a promit că va eficientiza rolurile din Familia regală Britanică și va ridica o parte din povara care se află pe umerii contribuabililor britanici.

Regele ar fi fost nevoit să facă rezerve pentru a putea plăti cheltuielile mari care s-au strâns un urma ultimelor evenimente organizate, scrie DailyMail.

Moartea Reginei, renovarea Palatului Buckingham, organizarea încoronării și Parada Trooping the Colour au adăugat cheltuieli pe lista Familie Regale. Regele și Regina Camilla se văd nevoiți să acopere rapid cheltuielile Familiei Regale. De altfel, se crede că monarhul britanic ar fi apelat deja la un fond special de rezervă.

Reclamă

Regele Charles a ținut un discurs emoționant

Activitatea monarhului este tot mai mare. Soția sa este alături de Rege și încearcă să fie prezentă la cât mai multe activități ce țin de îndatoririle regale.

Majestatea Sa, Regele Charles, a fost întâmpinat de Ruth Ganesh la evenimentul caritabil. Ruth este co-fondatorul Elephant Family. Totodată, Regele a fost văzut purtând conversații cu Richard Hawkes, directorul executiv al British Asian Trust.

Grădina de la Lanchester House a fost decorată special pentru evenimentul de caritate. Regele și Regina s-au bucurat să se întâlnească cu membrii comunității tribale Adivasi din Munții Nilgiri, India. Comunitatea a primit premiul Mark Shand al Elephant Family.

Premiul a fost înmânat de Regina Camila. Regele și Regina s-au întâlnit, de asemenea, cu producătorul indian de documentare premiat cu Oscar, Kartinki Gonsalves. În timpul decernării premiilor de la Balul Animalelor, Regele și Regina s-au bucurat de muzica cântată în surdină de Orchestra Filarmonicii din Oxford.

Regele i-a îndemnat pe oameni să acorde mai multă atenție comunităților indigene. Acesta a povestit și despre proiectele pe care a încercat să le înceapă cu scopul de a atrage oamenilor atenția cu privire la nevoile acestor comunități. 

„Este esențial să apelăm la cunoștințele și înțelepciunea indigenă ca singură modalitate de a restabili echilibrul și armonia de care este atât de mare nevoie în această lume. Depinde de noi toți să acordăm atenție acelei cunoștințe înainte de a fi prea târziu”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
Un cuplu de îndrăgostiți care stau unul în brațele celuilalt și se privesc în ochi la apus
Horoscop
4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Nativii care iubesc cu sinceritate
Astrologii spun că există 4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Acești nativi iubesc cu sinceritate și nu își pun niciodată sentimentele pentru partener la îndoială. Ei sunt nativii care te vor face să...
PARTENERI
×