Reclamă

Regele Charles și Regina Camilla au purtat măști la Balul Animalelor. Evenimentul impresionant s-a ținut la Lancaster House

Regele Charles și Regina Camilla au purtat măști la Balul Animalelor. Evenimentul impresionat s-a ținut la Lanchester House. Monarhul Marii Britanii s-a bucurat să fie însoțit de soția sa. Cei doi au ales să poarte ținute asortate. 

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 30 iunie 2023, 12:29

Regele Charles a fost invitat la Balul Animalelor de la Lancaster House. Evenimentul a marcat cea de-a 20-a aniversare a organizației caritabile Elephant Family. Regele și soția sa s-au pozat în fața unor elefanți în mărime naturală confecționați din lemn.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles și Regina Camilla au purtat măști la Balul Animalelor

Regele Charles și Regina Camilla au avut o apariție impresionantă la balul mascat. Cei doi monarhi au ales să-și asorteze ținutele. Aceștia au optat pentru nuanțe de albastru. Regele a ales un costum elegant, în timp ce soția sa a purtat o pereche de pantaloni largi și o tunică.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regele Charles și Regina Camilla într-o fotografie portret la Balul Animalelor
Regele Charles și Regina Camilla au participat împreună la evenimentul caritabil / Profimedia Images

Camilla și-a asortat ținuta cu o pereche de cercei cu diamante, un colier de aur și câteva brățări de același set. Cerceii reginei s-au ridicat la suma de 46.900 de lire sterline. Regele Charles și soția sa au ales să poarte și măști albe. Cei doi au fost surprinși vorbind cu invitații prezenți la eveniment. Regele trece printr-o perioadă mai agitată.

Reclamă

După moartea Reginei Elisabeta, acesta a promit că va eficientiza rolurile din Familia regală Britanică și va ridica o parte din povara care se află pe umerii contribuabililor britanici.

Regele ar fi fost nevoit să facă rezerve pentru a putea plăti cheltuielile mari care s-au strâns un urma ultimelor evenimente organizate, scrie DailyMail.

Moartea Reginei, renovarea Palatului Buckingham, organizarea încoronării și Parada Trooping the Colour au adăugat cheltuieli pe lista Familie Regale. Regele și Regina Camilla se văd nevoiți să acopere rapid cheltuielile Familiei Regale. De altfel, se crede că monarhul britanic ar fi apelat deja la un fond special de rezervă.

Reclamă

Regele Charles a ținut un discurs emoționant

Activitatea monarhului este tot mai mare. Soția sa este alături de Rege și încearcă să fie prezentă la cât mai multe activități ce țin de îndatoririle regale.

Majestatea Sa, Regele Charles, a fost întâmpinat de Ruth Ganesh la evenimentul caritabil. Ruth este co-fondatorul Elephant Family. Totodată, Regele a fost văzut purtând conversații cu Richard Hawkes, directorul executiv al British Asian Trust.

Grădina de la Lanchester House a fost decorată special pentru evenimentul de caritate. Regele și Regina s-au bucurat să se întâlnească cu membrii comunității tribale Adivasi din Munții Nilgiri, India. Comunitatea a primit premiul Mark Shand al Elephant Family.

Premiul a fost înmânat de Regina Camila. Regele și Regina s-au întâlnit, de asemenea, cu producătorul indian de documentare premiat cu Oscar, Kartinki Gonsalves. În timpul decernării premiilor de la Balul Animalelor, Regele și Regina s-au bucurat de muzica cântată în surdină de Orchestra Filarmonicii din Oxford.

Regele i-a îndemnat pe oameni să acorde mai multă atenție comunităților indigene. Acesta a povestit și despre proiectele pe care a încercat să le înceapă cu scopul de a atrage oamenilor atenția cu privire la nevoile acestor comunități. 

„Este esențial să apelăm la cunoștințele și înțelepciunea indigenă ca singură modalitate de a restabili echilibrul și armonia de care este atât de mare nevoie în această lume. Depinde de noi toți să acordăm atenție acelei cunoștințe înainte de a fi prea târziu”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×