Reclamă

Prințul Harry și Meghan Markle se țin de mână, râd și glumesc în Santa Barbara. Primele imagini cu ei de când au predat cheile Frogmore Cottage

Prințul Harry și Meghan Markle se țin de mână, râd și glumesc în Santa Barbara. Ducele și Ducesa de Sussex au fost numai un zâmbet în timpul primei lor ieșiri publice. Evacuarea lor din Frogmore Cottage a fost făcută recent.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 5 iulie 2023, 8:37

Harry și Meghan au fost văzuți ținându-se de mână, zâmbind și râzând. Ei au fost fotografiați în timp ce părăseau o clădire de birouri din Santa Barbara, California. Nu se știe ce afacere vizează cei doi în complexul care găzduiește mai multe firme. Printre acestea se numără un studio de karate, un salon de coafură și un studio de pilates.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Harry și Meghan Markle se țin de mână, râd și glumesc

Este pentru prima dată când cuplul, care era însoțit de un bărbat neidentificat, despre care se presupune că este membru al echipei lor de securitate, este văzut de când a eliberat oficial cabana la cererea Regelui Charles al III-lea.

Căsuța, care a fost renovată de cuplu și este o proprietate Crown Estate, a fost ultimul lor punct în Marea Britanie.

Regele i-a dat afară din Frogmore. Ducii de Sussex au folosit doar timp de șase luni locuința. Cu toate aceste probleme în jurul lor, Meghan și Harry păreau să fie bine dispuși. Ei au fost văzuți când părăseau clădirea de birouri și mergeau spre mașina lor.

Ducesa a îmbrăcat pantaloni scurți din pânză maro, o cămașă albă cu nasturi, sandale cu talpă joasă, ochelari de soare mari de culoare închisă și pălărie fedora.

Reclamă
Meghan Markle, pe stradă, într-o ținută lejeră
Ei au fost fotografiați în timp ce părăseau o clădire de birouri din Santa Barbara, California / Profimedia Images

Harry a ieșit în pantaloni albaștri, un tricou polo, șapcă de baseball și ochelari de soare.

Palatul Buckingham a confirmat cu doar o zi înainte de ieșirea cuplului în Santa Barbara că au eliberat în sfârșit Frogmore. Ducii de Sussex au fost rugați să mute orice bunuri rămase din cabana cu cinci dormitoare. Proprietatea e aproape de Castelul Windsor, în ianuarie..

Reclamă

Plecarea lor vine în timp ce unii dintre cei mai importanți experți constituționali ai Marii Britanii își pun îndoieli cu privire la rapoartele potrivit cărora evacuarea lui Harry va confirma, de asemenea, retrogradarea acestuia din funcția de consilier de stat.

Oricum, Harry nu ar acționa de fapt în acest rol. El nu își mai asumă îndatoriri publice ca membru activ al Familiei Regale.

Ducii de Sussex au pierdut multe contracte anul acesta

Evacuarea vine și în momentul în care Spotify a optat luna trecută să nu mai facă o a doua serie a podcastului de 13 episoade Archetypes al lui Meghan. Acesta era numărul unu în clasamentul serviciului de streaming când a debutat.

Spotify și compania de producție audio Archewell Audio, au lansat o declarație comună în care spun că „au convenit reciproc să se despartă și sunt mândri de seria pe care am făcut-o împreună”.

Dar Bill Simmons, șeful departamentului de inovare și monetizare în podcast la Spotify, i-a condamnat pe cei doi într-un episod din propriul său podcast, spunând: „Trebuie să mă îmbăt într-o noapte și să spun povestea de pe Zoom pe care am avut-o cu Harry. Am încercat să-l ajut cu o idee de podcast. Este una dintre cele mai bune povești ale mele”.

După eliminarea de către Spotify a Archetypes și parteneriatul său de 18 milioane de lire sterline cu cuplul, Netflix a spus, de asemenea, că este puțin probabil să-și reînnoiască acordul cu Ducii de Sussex. Acesta expiră în 2025.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×