Reclamă

Meghan Markle și Prințul Harry au vorbit cu beneficiarii Responsible Technology Youth Power Fund. Ce mesaj le-au transmis

Meghan Markle și Prințul Harry au vorbit cu beneficiarii Responsible Technology Youth Power Fund. Ce mesaj le-au transmis tinerilor alături de care încearcă să facă lumea digitală un loc mai bun.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 4 august 2023, 7:26

Într-un nou videoclip lansat recent, Ducele și Ducesa de Sussex i-au surprins pe câțiva beneficiari ai primelor granturi din Responsible Technology Youth Power Fund cu apeluri telefonice. Prințul Harry, în vârstă de 38 de ani, și Meghan, în vârstă de 41 de ani, au zâmbit când i-au sunat pe unii dintre destinatari dintr-o grădină luminoasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle și Prințul Harry au vorbit cu beneficiarii Responsible Technology Youth Power Fund

„M-au felicitat. Ei au spus că sunt cu adevărat mândri de munca pe care o desfășurăm aici la Cyber Collective”, a spus Tazin Khan Norelius, fondatorul și CEO al Cyber Collective, în exclusivitate pentru People.

De asemenea, Meghan i-a cerut lui Tazin să-i transmită un mesaj tatălui ei, care a fost inspirația din spatele organizației.

„Ea a spus: . Ceea ce a fost foarte drăguț. Impulsul pentru care am înființat această organizație, unul dintre motive a fost pentru că conturile tatălui meu au fost sparte. Când am putut să împărtășesc acea poveste, cred că asta a rezonat cu ei și m-au felicitat. Când i-am spus tatălui meu, era atât de încântat de asta.”

Sam Hiner, directorul executiv al Fondului de Educație al Alianței Tinerilor, a spus tot pentru People despre apelul său telefonic cu Prințul Harry și Meghan: „Ceea ce am apreciat este că uneori mi se pare că nu suntem la fel de recunoscuți pentru susținerea pe care o avem ca tineri. Am apreciat foarte mult că au văzut importanța muncii pe care o făceam. Au vorbit despre importanța ca tinerii să se implice în procesul democratic”.

Reclamă

„E foarte important pentru democrația noastră ca tinerii să fie angajați. Dacă următoarea noastră generație nu se implică, atunci vom avea probleme serioase pe măsură ce începem să trecem în poziții de conducere ca generație”, a adăugat el.

Meghan Markle și Prințul Harry vorbesc la telefon și râd
Ducele și Ducesa de Sussex i-au surprins pe câțiva beneficiari ai primelor granturi din Responsible Technology Youth Power Fund / Profimedia Images

Ce a mărturisit Ducele de Sussex despre copiii săi

Reclamă

În videoclip, Ducele de Sussex i-a mulțumit lui Sneha Revanur de la Encode Justice. El a spus că a ajutat să facă lumea un loc mai bun. A făcut referire la copiii săi, Prințul Archie, 4 ani, și Prințesa Lilibet, 2 ani.

„Îți mulțumesc că faci tot ce faci. În special copiii noștri sunt incredibil de recunoscători”, a spus Prințul Harry.

„Nu știu încă, dar o vor face!”, a adăugat Meghan râzând.

Fundația Archewell a Prințului Harry și a lui Meghan este membru fondator al Responsible Technology Youth Power Fund. E o inițiativă filantropică dedicată sprijinirii tinerilor și organizațiilor conduse de generații care modelează viitorul mișcării tehnologice responsabile la începutul acestui an.

Fondul a strâns 2 milioane de dolari pentru a fi distribuite prin granturi către 501(c)3 organizații de caritate publice eligibile, făcând ecosistemul tehnologic de astăzi un loc mai incluziv și mai echitabil, potrivit paginii despre RT Youth Power Fund.

Cererile pentru acordarea granturilor s-au deschis în martie, s-au închis în aprilie. Cele 26 de organizații premiate în grupa inaugurală au fost notificate în mai. Fondurile au fost plătite pe 1 iunie, perioada de grant fiind programată să dureze până la sfârșitul lunii mai 2024. Organizațiile caritabile au fost acordate între 25.000 și 200.000 USD, în funcție de stadiul organizației și de nevoile acesteia.

Care este scopul pricipal al Fundației Archewell

În februarie, Archewell și-a anunțat participarea la Youth Power Fund „ca parte a angajamentului continuu al fundației față de viitorul tehnologiei și impactul acesteia asupra societății”.

A face din lumea digitală un loc mai bun este un obiectiv cheie al activității publice a Fundației Archewell. Ducele și Ducesa de Sussex au lansat-o în 2020, la scurt timp după ce s-au retras din Familia Regală. Organizația este numită după cuvântul grecesc care înseamnă „sursă de acțiune”, care a stat și la baza numelui Prințului Archie.

„La Fundația Archewell, scopul nostru principal este, pur și simplu, să facem bine. Întâlnim momentul prezentându-ne, luând măsuri și utilizând reflectoarele noastre de neegalat pentru a ridica și uni comunitățile, atât locale, cât și globale, online și offline”, scrie pe site-ul Archewell.

„În tot ceea ce facem există convingerea fundamentală că bunăstarea noastră colectivă și sănătatea mintală sunt primordiale. Cei trei piloni principali de focalizare ai noștri sunt construirea unei lumi mai bune online, restabilirea încrederii în informații și, mai presus de toate, ridicarea comunităților.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×