Reclamă

Cine sunt copiii lui Justin și Sophie Trudeau: „Odinioară, cel mai important lucru pentru mine era să am copii, mai degrabă decât să fiu tată”

Din cauza poziției pe care tatălui său Pierre o ocupa, Justin Trudeau a fost expus politicii de la o vârstă fragedă. Al 23-lea prim-ministru canadian este, de asemenea, tatăl a trei copii. Cine sunt copiii lui Justin și Sophie Trudeau.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 3 august 2023, 10:41

Din căsătoria cu Sophie Grégoire, Justin Trudeau are trei copii. Fostul cuplu are doi fii pe nume Xavier și Hadrien, precum și o fiică pe nume Ella-Grace.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine sunt copiii lui Justin și Sophie Trudeau

Pe 18 octombrie 2007, Justin și Sophie și-au întâmpinat primul fiu, Xavier. Xavier se întâmplă să împartă ziua de naștere cu răposatul său bunic, Pierre Trudeau.

Pe 5 februarie 2009, Sophie a adus pe lume cel de-al doilea copil al ei și al lui Justin, o fiică pe nume Ella-Grace. Pe 28 februarie 2014, cuplul și-a întâmpinat al treilea copil, un băiat pe nume Hadrian.

Justin Trudeau își ține fiul cel mic în brațe
Justin Trudeau este cel mai mare copil dintre cei trei fii ai lui Pierre Trudeau și Margaret Sinclair / Getty Images

„Când a fost vorba de paternitate, îmi amintesc evoluția gândirii mele de tânăr”, și-a amintit liderul Partidului Liberal în timp ce discuta despre rolul de tată.

Reclamă

El a spus în Tessa Lloyd’s Forty Fathers: „Odinioară, cel mai important lucru pentru mine era să am copii, mai degrabă decât să fiu tată. Dar la sfârșitul perioadei de 20 de ani și la începutul celei de 30 de ani, am evoluat pentru a fi persoana potrivită pentru rolul de tată.
Nu a fost vorba doar despre a fi tată, ci despre a fi un tată bun”.

„Pentru mine, a fi un tată bun înseamnă să modelez lumea din jurul copiilor mei în orice fel pot.”

Justin a adăugat: „Le sunt dator să încerc să fac acest loc în care locuiesc mai bine, mai sigur și mai just. Această credință de bază, știu sigur, am moștenit-o de la părinții mei. În aceste zile, când vin acasă de la serviciu, copiii mei, Xavier, Ella-Grace și Hadrien, au mereu trucuri noi să-mi arate. Lucruri pe care le-au învățat la școală sau cu prietenii lor”.

Reclamă

„Mi-e dor de lucruri, fără îndoială. Nu sunt tot timpul alături de ei, dar mă întreb în mod constant. Lucrurile pe care le fac la serviciu fac o diferență reală și semnificativă?”

Cine sunt părinții lui Justin, Pierre și Margaret

Justin este cel mai mare copil dintre cei trei fii ai lui Pierre Trudeau și Margaret Sinclair. Pierre și Margaret s-au căsătorit pe 4 martie 1971 și au divorțat pe 2 aprilie 1984.

Pierre a fost al 15-lea prim-ministru al Canadei. El a murit pe 28 septembrie 2000.

Cauza morții politicianului în vârstă de 80 de ani a fost atribuită complicațiilor de sănătate cauzate de cancerul de prostată și boala Parkinson.

Născută pe 10 septembrie 1948, Margaret Sinclar este o activistă din Vancouver.

Câți frați are Justin Trudeau

În total, Trudeau are trei frați mai mici și două surori, tot mai mici. Din căsătoria părinților săi, prim ministrul canadian are doi frați, pe Alexandre și Michel. Din relația ulterioară a tatălui său cu Deborah Coyne, el are o soră pe nume Sarah.

De la a doua căsătorie a mamei sale cu Fried Kemper, Trudeau are un frate mai mic pe nume Kyle și o soră Alicia.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
2
Trei săculeți cu monede din aur
Horoscop
Zodii predestinate să obțină o mare bogăție în timpul vieții lor, potrivit astrologilor
Pe tărâmul câștigurilor monetare, unele semne zodiacale au un avantaj astrologic, scrie yourtango.com. În funcție de aspectele din harta astrală, unele lucruri se pot întâmpla mai ușor decât altele în viața unui om. Ai...
3
fotografie romantică cu doi îndrăgostiți la apus de soare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru săptămâna aceasta. Relațiile se intensifică pentru fiecare zodie
În timp ce nativii trăiesc clipa, astrele le-au pregătit momente intense pentru fiecare zi în parte. Citește despre horoscopul dragostei pentru săptămâna aceasta și vezi care este șansa ta. Este foarte important ca fiecare...
4
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 iulie – 14 iulie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Urmează o perioadă plină de gesturi romantice pentru nativii din zodiac. Citește horoscopul săptămânii 8 iulie – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Iubirea plutește în aer și asta pentru că...
5
tineri surprinși pe un fundal deschis la culoare îmbrăcați în haine casual
Horoscop
5 zodii care au parte de schimbări drastice în relații, zilele următoare. Ce spun astrele
Perioada verii aduce cu sine și introspecții. Conexiunile divine nu sunt acum mult mai ușor de urmărit. Află care sunt acele 5 zodii care au parte de schimbări drastice în relații și vezi dacă...
PARTENERI
×