Reclamă

Cine sunt copiii lui Justin și Sophie Trudeau: „Odinioară, cel mai important lucru pentru mine era să am copii, mai degrabă decât să fiu tată”

Din cauza poziției pe care tatălui său Pierre o ocupa, Justin Trudeau a fost expus politicii de la o vârstă fragedă. Al 23-lea prim-ministru canadian este, de asemenea, tatăl a trei copii. Cine sunt copiii lui Justin și Sophie Trudeau.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 3 august 2023, 10:41

Din căsătoria cu Sophie Grégoire, Justin Trudeau are trei copii. Fostul cuplu are doi fii pe nume Xavier și Hadrien, precum și o fiică pe nume Ella-Grace.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine sunt copiii lui Justin și Sophie Trudeau

Pe 18 octombrie 2007, Justin și Sophie și-au întâmpinat primul fiu, Xavier. Xavier se întâmplă să împartă ziua de naștere cu răposatul său bunic, Pierre Trudeau.

Pe 5 februarie 2009, Sophie a adus pe lume cel de-al doilea copil al ei și al lui Justin, o fiică pe nume Ella-Grace. Pe 28 februarie 2014, cuplul și-a întâmpinat al treilea copil, un băiat pe nume Hadrian.

Justin Trudeau își ține fiul cel mic în brațe
Justin Trudeau este cel mai mare copil dintre cei trei fii ai lui Pierre Trudeau și Margaret Sinclair / Getty Images

„Când a fost vorba de paternitate, îmi amintesc evoluția gândirii mele de tânăr”, și-a amintit liderul Partidului Liberal în timp ce discuta despre rolul de tată.

Reclamă

El a spus în Tessa Lloyd’s Forty Fathers: „Odinioară, cel mai important lucru pentru mine era să am copii, mai degrabă decât să fiu tată. Dar la sfârșitul perioadei de 20 de ani și la începutul celei de 30 de ani, am evoluat pentru a fi persoana potrivită pentru rolul de tată.
Nu a fost vorba doar despre a fi tată, ci despre a fi un tată bun”.

„Pentru mine, a fi un tată bun înseamnă să modelez lumea din jurul copiilor mei în orice fel pot.”

Justin a adăugat: „Le sunt dator să încerc să fac acest loc în care locuiesc mai bine, mai sigur și mai just. Această credință de bază, știu sigur, am moștenit-o de la părinții mei. În aceste zile, când vin acasă de la serviciu, copiii mei, Xavier, Ella-Grace și Hadrien, au mereu trucuri noi să-mi arate. Lucruri pe care le-au învățat la școală sau cu prietenii lor”.

Reclamă

„Mi-e dor de lucruri, fără îndoială. Nu sunt tot timpul alături de ei, dar mă întreb în mod constant. Lucrurile pe care le fac la serviciu fac o diferență reală și semnificativă?”

Cine sunt părinții lui Justin, Pierre și Margaret

Justin este cel mai mare copil dintre cei trei fii ai lui Pierre Trudeau și Margaret Sinclair. Pierre și Margaret s-au căsătorit pe 4 martie 1971 și au divorțat pe 2 aprilie 1984.

Pierre a fost al 15-lea prim-ministru al Canadei. El a murit pe 28 septembrie 2000.

Cauza morții politicianului în vârstă de 80 de ani a fost atribuită complicațiilor de sănătate cauzate de cancerul de prostată și boala Parkinson.

Născută pe 10 septembrie 1948, Margaret Sinclar este o activistă din Vancouver.

Câți frați are Justin Trudeau

În total, Trudeau are trei frați mai mici și două surori, tot mai mici. Din căsătoria părinților săi, prim ministrul canadian are doi frați, pe Alexandre și Michel. Din relația ulterioară a tatălui său cu Deborah Coyne, el are o soră pe nume Sarah.

De la a doua căsătorie a mamei sale cu Fried Kemper, Trudeau are un frate mai mic pe nume Kyle și o soră Alicia.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×