Reclamă

Casa Lisei Marie Presley și-a găsit un cumpărător la doar câteva zile după ce a fost scoasă la vânzare. Prețul proprietății a fost de 4,6 milioane de dolari

Casa Lisei Marie Presley și-a găsit un cumpărător la doar câteva zile după ce a fost scoasă la vânzare. Prețul proprietății a fost de 4,6 milioane de dolari. Casa în stil francez Chateau a regretatei vedete a fost scoasă la vânzare la 7 luni după moartea ei.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 3 august 2023, 8:45

Casa Lisei Marie Presley, unde a locuit până a murit în ianuarie, și-a găsit un cumpărător, scrie People. Locuința din Calabasas, California, care a fost listată recent pentru 4,6 milioane de dolari împreună cu Nikki Friedman și Robb Friedman de la Keller Williams, este acum în escrow.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Casa Lisei Marie Presley și-a găsit un cumpărător

Proprietatea a ajuns pe piață la aproape șapte luni după moartea Lisei Presley. Vedeta a decedat la vârsta de 54 de ani, din cauza unei ocluzii intestinale.

Casa în stil francez Chateau are șase dormitoare și șapte băi. Este situată în apropierea celui mai înalt punct al Mont Calabasas Estates. Aceasta e o comunitate frecventată de celebrități, cu pază, conform anunțului. Oferind o suprafață de 7.440 de metri pătrați, proprietatea se mândrește cu o priveliște superbă.

Locul recent renovat oferă mai multe spații de divertisment. Conține un home theater, o bucătărie și o cameră bonus cu bar și șemineu. Împreună cu o piscină, curtea din spate include o cadă cu hidromasaj și grătar.

Dormitorul principal al casei are dressinguri mari și o cameră de yoga. La completarea facilităților generoase intră și un garaj pentru trei mașini. Acesta are și un ascensor automat ce poate ține o a patra mașină.

Reclamă
Lisa Marie Presley, la Globurile de Aur 2023, într-o rochie neagră cu accesorii aurii
Lisa Marie Presley a participat la Globurile de Aur 2023 / Profimedia Images

Riley Keough și Priscilla Presley au ajuns la un acord asupra moștenirii

Vestea că locuința a fost scoasă la vânzare vine la câteva luni după ce fiica Lisei Marie, Riley Keough, și mama ei, Priscilla Presley, au ajuns la un acord cu privire la moștenirea ei.

Reclamă

Keough, în vârstă de 34 de ani, a solicitat instanței să aprobe acordul de soluționare în documente depuse în Los Angeles.

Riley Keough, care e singurul administrator al proprietății mamei sale, dar și pentru moștenirea surorilor ei gemene Harper și Finley Lockwood, în vârstă de 14 ani, va proteja și va investi banii „într-o manieră consecventă potrivită nevoilor beneficiarilor, potrivit avocatului actriței Justin Gold.

Între timp, Priscilla va fi administrator al moștenirii fiului ei, fratelui vitreg al Lisei Marie, Navarone Garibaldi. I se va acorda 1/9 din Trust, se arată în documente. Restul va fi împărțit între Riley, Finley și Harper. Priscilla va primi, de asemenea, o sumă forfetară de la Trust, care nu a fost dezvăluită.

Consilierul juridic pentru Priscilla și Keough a ajuns la un acord cu privire la moștenirea Lisei Marie. Priscilla a spus la acea vreme că „Familia Presley este mai puternică ca niciodată”.

Trustul, care include îndrăgita proprietate Graceland a lui Elvis Presley și un pachet de 15% din Elvis Presley Enterprises (EPE), o include pe Priscilla și pe fostul manager de afaceri al Lisei Marie, Barry Siegel, drept factori decizionali.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×