Reclamă

Victoria Beckham s-a relaxat cu David pe iahtul lor de 5 milioane de lire sterline. Presa tabloidă scrie că prietenia lor cu Prințul Harry și Meghan Markle s-a sfârșit

Victoria Beckham s-a relaxat cu David pe iahtul lor de 5 milioane de lire sterline. Presa tabloidă scrie că prietenia lor cu Prințul Harry și Meghan Markle s-a sfârșit. În ciuda titlurilor din presă, cei doi păreau foarte relaxați în Miami.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 1 august 2023, 8:17

Creatorul de modă, în vârstă de 49 de ani, și-a etalat fizicul zvelt în timp ce purta un sutien și niște pantaloni scurți negri înainte de a se întinde la soare. Victoria si-a protejat ochii în spatele unor ochelari de soare închiși la culoare. Ea a traversat puntea navei înainte de a se odihni lângă partenerul ei, David, în vârstă de 48 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victoria Beckham s-a relaxat cu David pe iahtul lor

Fostul fotbalist s-a îmbrăcat într-o ținută casual, optând pentru un tricou portocaliu și pantaloni scurți gri. Acesta a purtat o șapcă de baseball alb-negru de la designerul japonez Hiroshi Fujiwara. Ieșirea lor vine după ce a reieșit că Meghan Markle ar fi lăsat deoparte prietenia cu cuplul. Totul s-a întâmplat în urma unei suspiciuni că ar fi putut da detalii despre viața lor presei.

Cu toate acestea, David și Victoria s-au bucurat de o pauză și s-au relaxat sub soarele tropical. David a fost văzut sosind cu un buggy de golf înainte de a se îmbarca în super iahtul său împreună cu soția.

Fosta membră a trupei Spice Girl a putut fi văzută sprijinindu-și capul pe picioarele lui David. Fostul fotbalist s-a schimbat mai târziu într-un tricou alb, în timp ce Victoria s-a bronzat în continuare.

Excursia lor cu barca are loc în timp ce soții Beckham par să fi fost „Markled”. E un cuvântul folosit de criticii lui Meghan pentru a descrie modul în care ea pare să fie capabilă să treacă rapid peste prietenia sa cu oameni care îi erau alături de foarte mult timp.

Reclamă
Victoria Beckham stă întinsă pe soțul ei în timp ce se bronzează
Victoria Beckham s-a relaxat cu David pe iahtul lor de 5 milioane de lire sterline / Profimedia Images

David și Victoria Beckham au fost invitați la nunta Ducilor de Sussex în 2018

David și Victoria Beckham au fost invitați la nunta ei cu Prințul Harry la Windsor în 2018. Cu toate acestea, prietenia lor pare să fi murit. Meghan și Harry nu au fost invitați la nunta fiului soților Beckham, Brooklyn, cu Nicola Peltz, în aprilie anul trecut.

Reclamă

Nici unul dintre Ducii de Sussex nu s-a aflat la unul dintre cele mai mari evenimente ale familiei Beckham. Nu au fost prezenți nici recent, când Lionel Messi și-a făcut debutul pentru echipa de fotbal Inter Miami a lui David. Cel mai cunoscut „Markled” a fost tatăl lui Meghan, Thomas, în vârstă de 79 de ani. El a fost dat deoparte după ce a vândut fotografii paparazzilor cu el pregătindu-se pentru nunta fiicei sale.

Acum, Meghan vorbește foarte rar cu cea mai bună prietenă din copilărie, Ninaki Priddy. Se pare că s-au certat din cauza comportamentului acordat de Meghan primului ei soț, Trevor Engelson.

Chiar și stilista Jessica Mulroney, „cea mai bună prietenă pentru totdeauna” a lui Meghan, ai cărei copii au fost paj și domnișoară de onoare la nunta familiei Sussex, s-ar putea să fie dată deoparte. De când Mulroney s-a implicat într-o dispută de rasism cu un influencer în 2020, ea nu a mai fost fotografiată în public cu Ducesa.

În cazul familiei Beckham, a existat o suspiciune că cuplul ar fi putut scăpa de povești despre familia Sussex. E o acuzație care susține The Mail on Sunday l-a lăsat pe David „absolut furios”.

O sursă apropiată familiei Beckham a spus: „David și Victoria au mers la nunta lui Meghan și Harry. I-au susținut foarte mult când Meghan a sosit în Marea Britanie”.

Cuplul Beckham s-a cunoscut cu Ducii de Sussex pentru că Izzy May, directorul de comunicații al lui David Beckham, era prieten cu Markus Anderson, directorul al clubului social privat Soho House, care a ajutat la aranjarea întâlnirilor secrete ale lui Meghan cu Harry.

Dar acuzațiile recente au rupt prietenia cu Beckham. Sursa a adăugat: „Orice compensare acum este atât de puțin probabilă”. Meghan pur și simplu a trecut mai departe.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×