Reclamă

Pamela Anderson a ieșit la cumpărărturi fără machiaj. Cum arată chipul actriței la 56 de ani

Pamela Anderson a ieșit la cumpărărturi fără machiaj. Actrița internațională a fost de nerecunoscut. Fanii și-au dat seama cu greau cine este în imaginile surprinse de paparazzi. Trecerea timpului și-a lăsat amprenta asupra vedetei de 56 de ani.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 11 iulie 2023, 12:35

Pamela Anderson este o femeie asumată. Aceasta a vorbit deschis de-a lungul timpului despre intervențiile estetice pe care și le-a făcut. În ciuda tratamentelor de înfrumusețare, timpul și-a lăsat o amprentă puternică asupra chipului său. Totuși, Pamela Anderson nu se teme să iasă pe stradă fără machiaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pamela Anderson a ieșit la cumpărărturi fără machiaj

Pamela Anderson a fost surprinsă de paparazzi pe străzile din Malibu. Actrița, n vârstă de 56 de ani, a ales o ținută all white și s-a camuflat din cap până-n picioare. Aceasta a optat pentru o ținut simplă, iar fanii au recunoscut-o cu greu pe străzile călduroase din Malibu.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Pamela Anderson, fără machiaj, în timp ce se plimbă pe străzile din Malibu
Pamela Anderson a ales o ținută all white / Profimedia Images

Diva și-a accesorizat ținuta simplă cu o pereche de ochelari de soare și o pereche de papuci. Părul a ales să-l prindă într-un coc dezordonat. Machiajul a lipsit complet de e chipul vedetei. De altfel, Pamela Anderson spune despre ea că este o femeie asumată.

Reclamă

Aceasta iese deseori în publi fără să-și aplice produse de înfrumusețare. Blondina încearcă să le inspire pe femeile din lumea întreagă să se iubească așa cum sunt. La 56 de ani, Pamela continuă să arate impecabil, însă trecerea timpului și-a făcută simțită prezența asupra chipului.

Paparazzi au surprins câteva riduri pe chipul blondinei. Aceasta a fost pozată inclusiv în timp ce își ducea singură cumpărăturile la mașina personală. S-a scris despre Pamela că ar vrea să-și vândă reședința din Malibu, însă diva a încercat să fie cât mai discretă cu privire la aspectele ce țin de viața sa personală.

Pe contul său de Instagram încearcă să posteze cât mai des, dar este foarte atentă atunci când alege să vorbească despre ceea ce se întâmplă în viața sa privată.

Reclamă

Pamela Anderson se simte puternică atunci când renunță la machiaj

Pamela Anderson este una dintre cele mai apreciate femei în industria modei și a actoriei. Vedeta de 56 de ani și-a făcut debutul în serialul Baywatch, iar de atunci s-a bucurat de o carieră plină de reușite. Diva a fost de-a lungul timpului un simbol pentru femeile din întreaga lume.

Aceasta a oferit recent un interviu în care a povestit mai multe despre cum se simt atunci când alege să iasă pe stradă fără să poarte machiaj.

„Mă simt foarte puternică în aceste momente.Simt că nimic nu mă mai poate pune la pământ. Ador să-mi observ pistruii. Îmi place să mă privesc în oglindă chiar și atunci când nu am părul făcut. Îmi place să-mi văd fața așa cum este.”

”Nu-mi plac aceste injecții cu botox, nu funcționează pentru mine. Vreau să las totul să se întâmple în mod natural. Aceasta este imaginea mea și o iubesc. Cred că naturalețea îți oferă o putere de nebănuit. Este foarte important să te accepți exact așa cum ești. Mă simt minunat”.

Fanii s-au bucurat să vadă și ei transparența divei internaționale. Aceștia au felicitat-o pe Pamela Anderson pentru alegerea făcută și i-au lăsat complimente în secțiunea de comentarii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×