Reclamă

Pamela Anderson a fost fotografiată nemachiată. Cum a fost surprinsă vedeta în vârstă de 55 de ani pe stradă în Malibu

Pamela Anderson a fost fotografiată nemachiată. Vedeta a optat pentru o ținută complet albă. Ținuta a fost accesorizată cu o pereche de saboți și un coș din răchită pe post de poșetă.

Publicat: 27 august 2022, 7:31

Actrița în vârstă de 55 de ani a purtat un tricou alb asortat cu o pereche de pantaloni largi din in. Pamela a fost surprinsă cumpărând o cafea pentru începutul unei zile bune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pamela Anderson a fost fotografiată nemachiată

Părul ei lung, blond platinat, a fost lăsat liber pe spate. Frumusețea născută în Canada a afișat un look complet natural sub o pereche de ochelari de soare supradimensionați, cu rame albe, scrie DailyMail.com.

Ea și-a purtat lucrurile într-o geantă adorabilă sub forma unui coș de răchită și nu a purtat absolut deloc bijuterii. În picioare, Pamela a purtat o pereche de încălțări la modă care provin din colaborarea Crocs cu Balenciaga.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Pamela Anderson, într-o ținută albă, cu un coș de răchită în mână
Actrița în vârstă de 55 de ani a purtat un tricou alb asortat cu o pereche de pantaloni largi din in / Profimedia Images
Reclamă

Anderson, care a devenit faimoasă după ce a fost descoperită în tribune la un meci de baseball la sfârșitul anilor 80, s-a regăsit în prima zi în acest an.

Actrița în vârstă de 54 de ani are deja mai multe proiecte în desfășurare de care se ocupă personal. Pe lângă musicalul în care joacă, Anderson urmează să lanseze un documentar despre viața sa.

Cei doi băieți ai vedetei îi sunt alături și îi promovează proiectele pe conturile lor din mediul online.

Reclamă

Ce spune Pamela despre serialul Pam & Tommy

La începutul acestui an, trecutul ei a fost readus la viață prin serialul Hulu Pam & Tommy, în care actrița Lily James a portretizat-o pe Pamela. Producția s-a concentrat pe sex-master-ul ei și al fostul soț, Tommy Lee, care a fost difuzat în anii 90.

Acesta a evidențiat tratamentul dezechilibrat pe care actrița l-a primit din partea presei după ce caseta i-a fost furată de un angajat nemulțumit. Mai târziu, și-a reînviat cariera de actriță, când a pășit în rolul Roxie Hart în musicalul de pe Broadway Chicago.

Apariția ei în serialul de succes a început în aprilie și, vorbind despre oportunitatea, a spus că personajul a fost unul pentru care „a repetat toată viața” să îl interpreteze. Actrița a descris acest rol drept unul de vis, pe care și-l dorea de ceva timp.

Explicând personajul, Anderson a declarat: „Cred că faima pentru Roxie este libertatea”, a spus ea într-un interviu recent.

„Nu este vorba doar de a fi faimos, este de a avea libertate și de a avea atenție într-un mod iubitor, astfel încât să mă pot raporta la multe lucruri din serial”.

Ea a continuat: „Este un întuneric”, a spus ea. „Există și un întuneric în mass-media și viața reală. Este o piesă foarte interesantă și este iconică. Durează pentru totdeauna pentru că este o poveste grozavă. Și întotdeauna există ceva sub tot farmecul care o face și mai plină de farmec”.

Pamela a fost căsătorită cu bateristul Motley Crue în perioada 1995-1998 și au doi fii împreună. Pe Brandon Thomas Lee, în vârstă de 26 de ani și pe Dylan Jagger Lee, de 24 de ani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×