Reclamă

Pamela Anderson s-a pozat în costum de baie la 55 de ani. Trupul modelului e fără cusur

Pamela Anderson s-a pozat în costum de baie la 55 de ani. Vedeta internațională a făcut furori în mediul online. Diva a colaborat un un brand care realizează costume de baie. Pamela urmează să-și lanseze propria linie. Aceasta a vrut să-și promoveze costumele cu ajutorul unui shooting sexy.

Publicat: 8 mai 2023, 6:00

Pamela Anderson pare că a găsit secretul tinereții veșnice. Semnele timpului nu ți-au lăsat amprenta asupra chipului Pamelei. Nici fizicul său nu se lasă mai prejos. Vedeta arată incredibil în costum de baie. Se pare că vedeta din Baywatch știe cum să pozeze astfel încât imaginile realizate să fie în avantajul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pamela Anderson s-a pozat în costum de baie la 55 de ani

Pamela Anderson și-a surprins din nou publicul din lumea întreagă. Blondina le-a arătat fanilor că poate să pozeze în costum de baie chiar și la 55 de ani. Pamela a ales să poarte două costume galbene. În prima parte a ședinței foto aceasta a părut într-un bikini minuscul din două piese.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Pamela Anderson într-un costum de baie galben în timp ce stă pe burtă într-o piscină cu flori
Pamela Anderson arată incredibil în costum de baie la vârsta de 55 de ani / Profimedia Images

Pamela a pozat într-o piscină, iar mai apoi întinsă pe nisipul fierbinte de pe plajă. Blonda din Baywatch i-a lăsat pe cei prezenți fără cuvinte. Fizicul Pamelei este incredibil chiar și la 55 de ani. Altă personalitate care continuă să impresioneze cu formele sale este Jennifer Lopez.

Reclamă

Lopez a povestit recent despre stilul său de viață și despre modul în care reușește să-și păstreze fizicul de invidiat. Pamela a avut parte de un shooting senzual.

Actrița s-a lăsat pozată din toate unghiurile și s-a bucurat de atenția primită. În fața camerelor de fotografiat, Pamela Anderson este o profesionistă.

Vedeta știe cum să pozeze astfel încât să iasă cât mai bine în imagini. Imaginile cu diva în costum de baie au fost distribuite și pe conturile sale de social media. Ședința foto a avut loc pe o plajă din Malibu, după cum relatează publicația DailyMail.

Reclamă

Pamela Anderson a purtat costumul roșu de baie din serialul Baywatch

Pamela Anderson le-a făcut fanilor săi o surpriză de proporții. Vedeta s-a pozat în costumul său de baie roșu din serialul Baywatch.

Vedeta a recreat câteva dintre pozele care au făcut-o celebră. Diva a fost încântată să poarte piesa iconică. Imaginile cu diva în costumul de baie roșu apar la aproape 30 de ani de când a fost făcut primul shooting foto pentru serialul Baywatch.

”Am vrut să facem istorie cu această colecție de costume de baie. Sunt câteva costume de baie din două piese, dar și piese iconice. Am îmbinat toate lucrurile care îmi plac. Este un vis care a devenit realitate. Este vorba întotdeauna de timp”.

”Am fost foarte încântată să împărtășesc această veste cu voi. N știu deloc să țină un secret. Timpul a trecut încet, dar astăzi, după un an lung, pot să vă arăt toate ideile mele. Am încercat să sun o poveste unică și autentică”.

Pamela și-a exprimat gândurile sincere cu privire la colecția sa de costume de baie. Imaginile cu diva în costumul de baie roșu au ajuns să facă rapid înconjurul internetului.

Fanii li-aua rtat și ei entuziasmul în secțiunea de comentarii, acolo unde au felicitat-o pe Pamela pentru imaginea sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×