Reclamă

Jennifer Lopez a dezvăluit secretul unui stil de viață sănătos. Ce face artista pentru a arăta incredibil la 53 de ani

Jennifer Lopez a dezvăluit secretul unui stil de viață sănătos. Artista internațională arată incredibil la 53 de ani. Aceasta reușește să impresioneze cu fiecare nouă apariție. JLo este foarte atentă la alimentele pe care le consumă, dar și la activitățile fizice.

Publicat: 7 aprilie 2023, 6:57

Jennifer este mai strălucitoare pe zi ce trece. Vedeta pare că a descoperit secretul tinereții veșnice. Timpul nu și-a lăsat amprenta asupra vedetei. Aceasta a învățat cum să aibă grijă de chipul și trupul său. Artista internațională își dorește să-și inspire publicul larg să aibă mai multă grijă la aspectul fizic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a dezvăluit secretul unui stil de viață sănătos

Soția lui Ben Affleck a fost sinceră cu publicul său. Vedeta a oferit un interviu sincer pentru publicația People. Actrița din Shotgun Wedding a discutat despre modul în care a reușit de-a lungul timpului să mențină un stil de viață sănătos. Aceasta spune că are o rutină strictă pe care o respectă și de la care încearcă să nu se abată.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

”Pentru mine, un stil de viață sănătos se bazează mult pe a avea grijă de tine. Acesta este motivul pentru care merg la sală deseori. Încerc să fiu prezentă, să rămân consecventă și să am grijă de mine. Pun la fel de mult accent și pe rutina de îngrijire a pielii.”

Reclamă

”Totul pornște de la lcururile mici. Ai nevoie de suficient somn, să bei multă apă și să te concentrezi asupra meditației. Este foarte important să ai grijă de corpul, mintea și sufletul tău”.

”Dacă lucrezi la lucrurile fundamentale, atunci vei avea rezultate extraordinare. Atunci când mă simt prea obosită încerc să mă uit unde anume am greșit, ce am neglijat? Trebuie mereu să verifici nevoile de bază pentru a face tot sistemul să funcționeze. Este dificil să fii atent la toate aceste aspecte, mai ales când ai un program încărcat. Totuși, nu cred că trebuie să te neglijezi.”

Jennifer Lopez a reușit să găsească un echilibru în viața sa. Actrița a muncit din greu pentru a ajunge la acest rezultat.

Reclamă

Vedeta latino și-a dedicat cea mai mare parte a timpului pentru a-și pune viața la punct. Aceasta este la fel de dedicată pe plan profesional. Înaintarea în vârstă nu a oprit-o o clipă din a fi cea mai bună versiune a sa.

Cum a reușit Jennifer Lopez să găsească un echilibru în viață

Jennifer Lopez se poate lăuda cu o viață privată minunată aceasta trăiește o poveste de dragoste desprinsă din filme și are o familie minunată.

Însă pentru toate aceste lucruri a fost nevoită să muncească din greu. Jennifer Lopez spune că viața nu a fost întotdeauna ușoară pentru ea. Vedeta spune că a început să lucreze la stilul său de viață atunci când avea în jur de 20 de ani.

Vedeta latino a experimentat un atac de panică din cauza epuizării, iar acel moment a devenit catalizatorul deciziei sale de a-și schimba complet viața.

”A fost un moment din viața mea în care obișnuiam să dorm trei sau cinci ore pe noapte. Eram pe platourile de filmare, apoi mergeam la studio, iar seara făceam repetiții în sala de dans. Mă apropiam de vârsta de 30 de ani și credeam că sunt invincibilă.”

”Până într-o zi când am simțit cum tot stresul mă copleșește. M-am simit înghețată. Nu puteam să văd clar, iar reacția fizică a organismului meu m-a speriat foarte tare. În timp am aflat că am trecut printr-un atac de panică din cauza epuizării.”

Lopez spune că de atunci nu și-a mai neglijat starea de sănătate. Diva a devenit mult mai organizată și a început să pună bariere în viața sa profesională. Aceasta a realizat consecințele negative ale faptului că nu a avut grijă de sănătatea sa.

JLo spune că și-a dorit să adopte un stil de viață sănătos pentru a putea avea parte de momente frumoase alături de familia sa. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×