Reclamă

Jennifer Lopez a pozat nud pentru o colecție de pantofi. Imagini rare cu artista în vârstă de 53 de ani

Jennifer Lopez a pozat nud pentru o colecție de pantofi. Vedeta internațională le-a oferit fanilor un pictorial spectaculos. Aceasta a renunțat la inhibiții și și-a pus silueta perfectă în fața camerelor de fotografiat. JLo este ocupată în această perioadă cu promovarea propriei sale colecții de pantofi.

Publicat: 23 martie 2023, 6:18

JLo arată incredibil la 53 de ani. Soția lui Ben Affleck nu se sfiește să-și arate formele superbe public. Aceasta a renunțat complet la haine în cadrul celei mai recente sesiuni foto. Fanii s-au arătat a fi extrem de încântați de fotografiile pe care diva le-a postat în mediul online.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a pozat nud pentru o colecție de pantofi

Interpreta melodiei On the Floor a făcut furori în mediul online. Jennifer a ales să aducă în lumina reflectoarelor o campanie aparte pentru linia sa de pantofi.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Vedeta și-a pus în valoare tocurile cu ajutorul trupului său. JLo a pozat nud, iar imaginile au ajuns virale în mediul online. Vedeta latino a optat pentru o ședință foto în studio. Aceasta a arătat incredibil în fotografiile pe care le-a distribuit.

Reclamă

Specialiștii în beauty i-au oferit divei un look plin de glamour. Cu două codițe lungi, Jennifer a pozat alături de o pereche de sandale cu toc. Diva și-a acoperit posteriorul voluminos doar cu ajutorul părului lung, relatează PageSix.

Sexy și sigură pe sine, Jennifer a continuat să pozeze în timp ce stătea pe jos și își ținea în mâini pantofii preferați. Admiratorii artistei au reacționat imediat în secțiunea de comentarii de pe contul vedetei. Cei mai mulți au felicitat-o pentru curajul și frumusețea sa.

Admiratorii spun că diva înaintează în vârstă, dar pare mai frumoasă pe zi ce trece. Soția lui Ben Affleck este foarte atentă la imaginea sa și se îngrijește de fiecare dată să aibă o apariție spectaculoasă.

Reclamă

Acest lucru a vrut să-l ofere și femeilor din lumea întreagă atunci când și-a lansat colecția de pantofi. Diva a ales 16 modele care să le facă pe femei să se simtă sexy și puternice.

Jennifer Lopez a fost la un pas de un accident vestimentar

Jennifer Lopez a fost recent la un pas de un accident vestimentar. Aceasta a organizat o petrecere specială pentru a promova lansarea colecției sale de pantofi. La petrecere au fost invitate nume mari din industria de modeling.

Soția lui Justin Bieber s-a aflat și ea printre invitații de onoare ai vedetei. În ciuda faptului că a fost un eveniment de suflet pentru JLo, de la acesta a lipsit Ben Affleck. Soțul artistei internaționale nu a putut să o susțină pe aceasta la petrecere.

Însă Jennifer nu a dus lipsă de atenție. Atunci când a coborât din mașină a fost ajutată de mai mulți bărbați să se deplaseze. Diva a optat pentru o rochie cu o crăpătură amplă pe picior. Ținuta a fost cea care i-a cauzat probleme și a pus-o pe JLo în fața unui accident vestimentar.

Diva latino a purtat în picioare și o pereche de pantofi stiletto. Bărbații i-au fost mereu alături să o ajute să ajungă în siguranță la eveniment. Imaginea divei a făcut înconjurul internetului.

Pentru petrecerea pe care a organizat-o Jennifer Lopez a avut parte de o schimbare de look. Aceasta știe cum să-și facă o intrare spectaculoasă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×