Reclamă

Ce sacrificii e nevoit Ben Affleck să facă pentru ca Jennifer Lopez să fie fericită. Căsnicia lor a fost pusă de multe ori la îndoială

Căsnicia celor doi a fost pusă de multe ori la îndoială. După câteva săptămâni complicate, cuplul arată mai bine în aparițiile publice. Cu toate acestea, mulți s-au întrebat ce sacrificii e nevoit Ben Affleck să facă pentru ca Jennifer Lopez să fie fericită.

Publicat: 4 martie 2023, 7:18

Viața de cuplu a lui Ben Affleck și a lui Jennifer Lopez s-a schimbat semnificativ de când au început să se întâlnească. Se pare că învață să-și rezolve problemele pe măsură ce timpul trece. Deși se pare că există unele probleme în spate, există întotdeauna sacrificii de făcut. Ben este dedicat fericirii ei, indiferent de ce e nevoit să facă.

Ce sacrificii e nevoit Ben Affleck să facă pentru ca Jennifer Lopez să fie fericită

Ben Affleck este dispus să facă orice pentru a o face pe JLo fericită. Cuplul cunoscut sub numele de Bennifer a avut apariții publice constante, dar părea că ceva se întâmplă între cei doi. S-a dovedit că actorul a fost nevoit să cumpere un conac în care să locuiască cu toți copiii lor.

Conacul este evaluat la aproximativ 35 de milioane și are o amprentă uriașă. Se pare că Jennifer Lopez trebuie să plece în turneu. Ben Affleck va trebui să se sacrifice pentru cuplu și să facă toate pregătirile pentru mutare, scrie marca.com.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Jennifer Lopez într-un hanorac de Crăciun în timp ce îl îmbrățișează pe Ben Affleck
Cei doi au arătat din nou cât de fericiți sunt în cuplu, când au fost văzuți împreună la cafea în Santa Monica / Profimedia Images
Reclamă

Ben Affleck va face singur toate cele necesare pentru mutare. Acum Affleck va trebui să se ocupe de tot ce ține de mutarea cu cei cinci copii ai lui și ai ei. Actorul este dispus să facă tot ce este necesar pentru ca ei să aibă o relație bună cu soția sa. Când toată mutarea se va face în noul lor conac, acest lucru îi va permite lui Lopez să fie mai calmă și să lase în urmă toate problemele dintre ei.

Potrivit unor surse apropiate lui Jennifer Lopez, cântăreața a lăsat tot ce ține de mutare în mâinile lui Ben Affleck pentru că se află în plină pregătire a unui nou turneu mondial în care va demonstra încă o dată de ce este numită Diva din Bronx.

Pe de altă parte, Ben Affleck e mai discret de câțiva ani. Este mai dedicat vieții sale private pentru că actorul a trecut printr-o serie de conflicte din cauza dependențelor pe care le-a avut.

Reclamă

Relația dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez a evoluat mult

Deși s-a spus că există probleme de comunicare între ei și că nu se mai înțeleg, se pare că cei doi învață să-și gestioneze tensiunile. Recent, ei și-au făcut și tatuaje de Ziua Îndrăgostiților.

Au dorit să marcheze sărbătoarea fiind prima dată când au celebrat Valentine’s Day în calitate de soț și soție. „Angajamentul este sexy”, a scris Jennifer Lopez într-un hashtag alături de fotografiile distribuite de Ziua Îndrăgostiților pe Instagram.

Desenul permanent este un semn al infinitului care pare să aibă numele „Jennifer” și „Ben” scrise cu litere cursive. O săgeată trece prin mijlocul simbolului. Lopez a ales să-și facă tatuajul deasupra cutiei toracice, scrie People.

Lopez a postat și o imagine cu tatuajul lui Affleck. Acesta are două săgeți care se încrucișează. Litera „J” este văzută deasupra săgeților încrucișate, în timp ce litera „B” este dedesubt.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×