Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck au filmat un videoclip de familie. Soții s-au distrat alături de copiii lor

Jennifer Lopez și Ben Affleck au filmat un videoclip de familie. Cei doi soți s-au distrat alături de copiii lor. Paparazzi l-au surprins pe Affleck în timp ce regiza momentul. Acesta și-a asumat inclusiv rolul de cameraman pentru familia sa.

Publicat: 18 februarie 2023, 6:34

Jennifer Lopez și Ben Affleck par mai fericiți ca niciodată alături de copiii lor. De data aceasta fotografii i-au surprins- într-o activitate de familie. Seraphina, fiica lui Ben Affleck, i s-a alăturat Emmei, fiica lui Jennifer Lopez, pentru a filma un clip împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez și Ben Affleck au filmat un videoclip de familie

JLo și soțul său și-au dorit foarte mult ca familiile lor să se înțeleagă. Amândoi au copii din fostele căsătorii, iar grija față de adolescenții lor a fost mereu pe primul loc. Copiii celor doi soți au avut o relație bună încă de la început.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jennifer Lopez alături de Emme și Seraphina în timp ce sunt filmate de Ben Affleck
JLo și soțul său și-au dorit foarte mult ca familiile lor să se înțeleagă / Profimedia Images

De data aceasta, paparazzi i-au surprins familia artistei în timp ce se distra împreună. Seraphina și Emme au filmat un clip împreună cu tatăl lor.

Reclamă

Cele două adolescente au fost surprinse în timp ce se aflau într-un parc de skating. Ben Affleck a fost implicat în totalitate în momentul celor două adolescente. În timp ce Jennifer Lopez le-a ajutat să-și sincronizeze mișcările, Ben s-a ocupat de filmarea videoclipului.

Imaginile nu au ajuns încă în mediul online, iar mulți sunt de părere că videoclipul a fost filmat dar pentru familia artistei.

Întreaga familie s-a bucurat de momentul pe care l-au petrecut în familie. Jennifer a fost încântată peste măsură să-și vadă fiica fericită alături de sora sa vitregă. Emma și Seraphina au 14 ani și par să se înțeleagă foarte bine una cu cealaltă.

Reclamă

Copiii lui Ben Affleck stau, în cea mai mare parte a timpului, alături de mama lor, Jennifer Garner.

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au găsit o nouă locuință

Jennifer Lopez și Ben affleck și-au dorit foarte mult să aibă o locuință împreună. Cei doi îndrăgostiți s-au aflat în lungi căutări în ultimii doi ani.

Recent, JLo a anunțat faptl că și-a scos fosta reședință la vânzare. După aproape doi ani de căutări, Jennifer și Ben au găsit un conac de aproape 35 de milioane de dolari în Los Angeles. Cuplul este încântat peste măsură de noua locuință. Casa ar avea un număr de șapte dormitoare și 13 băi.

Conacul este situat în zona Pacific Palisades din Los Angeles, un cartier exclusivist din oraș, scrie publicația DailyMail.com. Noua reședință include inclusiv săli de proiecții, sala de fitness, piscină și nu numai. Jennifer își dorește o casă cât mai mare pentru familia sa.

Cântăreața a decis că acesta este momentul potrivit pentru a face pasul alături de Ben Affleck. Diva și-a vândut fosta reședință cu peste 40 de milioane de dolari.

Reședința Bel Air Mansion se întindea pe o suprafață de peste 14.000 de metri pătrați. În ciuda dimensiunii impresionante, Jennifer și-a dorit o locuință nouă care să-i aparțină atât ei, cât și soțului său.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×