Reclamă

JLo și-a arătat chipul natural într-un videoclip. Artista a dezvăluit că nu a apelat niciodată la Botox

JLo și-a arătat chipul natural într-un videoclip. Artista a dezvăluit că nu a apelat niciodată la Botox. Nu este un secret faptul că superstarul Jennifer Lopez, în vârstă de 51 de ani, arată aproape impecabil tot timpul. Iar un nou videoclip postat de cântăreață dezvăluie cât de incredibilă este pielea ei.

Publicat: 11 februarie 2023, 7:17

Potrivit DailyMail.com, J.Lo a dezvăluit în timpul unui apel pe Zoom că "nu am avut niciodată Botox până în ziua de azi. Nu sunt acea gen de persoană. Nu am nimic împotriva oamenilor să facă asta. Este doar o chestiune personală. Sunt mai mult spre abordarea naturală a îngrijirii pielii și vreau ca produsele mele să funcționeze".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

JLo și-a arătat chipul natural într-un videoclip

Ea a mai spus în 2020 tot pentru sursa menționată mai sus: „Vreau acidul hialuronic acolo. Vreau lucrurile care vor ajuta, pentru că nu vreau să fiu nevoită să merg la ace la un moment dat. Nu spun că într-o zi nu o voi face, dar nu am făcut-o încă”.

Distribuind videoclipul care arăta pielea ei fără machiaj, clară și naturală, J.Lo a scris pe Twitter: „Acest moment este un vis devenit realitate pentru mine. Sunt atât de încântată să împărtășesc în sfârșit produsele mele #JLOBEAUTY cu voi toți. Fiecare joacă un rol cheie în felul în care îmi păstrez pielea și arăt tânără”.

Vedeta și-a dezvăluit întreaga linie JLo Beauty, care include opt produse, inclusiv ser, demachiant și un supliment alimentar.

Reclamă

Acestea nu sunt imagini recente cu vedeta, dar se pare că acesta este secretul frumuseții ei. Milioane de femei din întreaga lume se întreabă cum arată atât de bine la 53 de ani. Artista este deschisă în privința secretelor ei de înfrumusețare. Nu se sfiește să le arate fanilor tot ceea ce face pentru a se menține în formă.

Rutina de îngrijire a faimoasei artiste

Rutina de îngrijire a lui Jennifer Lopez are doar trei pași, dar pe cât este de simplă, pe atât este de eficientă. Se pare că artista respectă cu strictețe programul pe care și l-a conceput pentru îngrijire, iar rezultatele se văd cu ochiul liber. Un lucru de care artista ține cont indiferent de situație este protecția solară, pe care nu o omite niciodată din rutina pentru un ten perfect.

Reclamă

Primul pas în rutina ei este curățarea feței de impurități și mizeria acumulată peste zi. Aceasta folosește un clenser blând cu pielea. După ce a eliminat machiajul și orice fel de resturi de impurități, artista folosește un prosop din bumbac pentru a curâța în profunzime.

Următorul pas este aplicarea unui ser din gama sa de produse, iar mai apoi folosește pe ten o cremă hidratantă care are și rol de SPF.

Cu toate acestea, pe lângă produsele pe care le folosește, JLo duce un stil de viață echilibrat. Vedeta își dedică o parte din timp pentru a face antrenamentele zilnice.

Aveam 20 de ani când mă vedeam cu acest băiat. El mergea deseori la un medic dermatolog, în timp ce eu aveam altul. Dermatologul meu a fost cel care mi-a oferit un cleanser minunat și o cremă de protecție solară. Mi-a spus atunci că dacă voi respecta această rutină simplă, tenul meu va arăta grozav. Însă crema cu protecție solară a fost cea care a făcut diferența.

– Jennifer Lopez

JLo a spus de fiecare dată că au fost oameni care i-au recomandat să apeleze la intervențiile estetice, dar le-a refuzat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×