Reclamă

Jennifer Lopez a pozat în lenjerie intimă. Cum arată diva în filmul Shotgun Wedding

Jennifer Lopez s-a pozat în lenjerie intimă. Imaginile cu diva fac parte din cel mai recent proiect filmul Shotgun Wedding. Actrița apare în ipostaze sexy în fața camerelor de filma. Soția lui Ben Affleck radiază de frumusețe la 53 de ani.

Publicat: 3 februarie 2023, 12:04

Vârsta este doar un număr pentru Jennifer Lopez. Aceasta a găsit secretul tinereții și pare că se simte mai bine ca niciodată. Silueta de invidiat o ajută pe divă de fiecare dată. Orele petrecute în sala de forță dau roade, iar acest lucru poate fi observat cu ochiul liber.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a pozat în lenjerie intimă

Jennifer Lopez a avut o apariție senzațională în cele mai recente imagini din filmul Shotgun Wedding. Producătorii au lansat mai multe fotografii în care diva apare în lenjerie intimă. Formele de invidiat ale partenerei lui Ben Affleck pot fi admirate de către toți cei din jur. Noul film, Shotgun Wedding, reunește unele dintre cele mai mari vedete de la Hollywood.

Vezi mai multe imagini cu Jennifer Lopez în Galeria Foto!

Jennifer Lopez într-un tricou alb și lenjerie intimă într-o scenă din Shotgun Wedding
Jennifer Lopez a avut mai multe apariții sexy în filmul Shotgun Wedding / Profimedia Images

JLo a jucat alături de Jennifer Coolidge într-o comedie romantică de acțiune. Filmul a pus-o pe actrița de 53 de ani în ipostaze sexy. În imagini Jennifer își lasă la vedere posteriorul în timp ce încearcă să ajungă la un obiect din dulap.

Reclamă

Fizicul impresionant o pune pe JLo într-o ipostază atrăgătoare pentru cei mai mulți bărbați. Diva nu s-a sfiit să-și expună fizicul de care doar Ben Affleck se poate bucura. Premiera filmului a avut loc pe data de 27 ianuarie, scrie publicația CNN.

Jennifer este deja cunoscută pentru numeroasele roluri de mireasă pe care le-a jucat de-a lungul timpului în filmele de comedie. Vedeta pare că se bucură din plin de această ipostază.

Diva nu a refuzat rolul din filmul Shotgun Wedding, în ciuda programului încărcat pe care l-a avut. În timpul filmărilor fotografii au surprins-o pe JLo pe platourile de filmare. Actrița internațională le-a oferit fanilor săi o interpretare de excepție.

Reclamă

Ce spune Jennifer Lopez despre viața ei profesională

Jennifer Lopez s-a dedicat întotdeauna proiectelor sale, acesta este și cazul celui mai recent film în care joacă. Când vine vorba de munca sa Jennifer este foarte dedicată. Diva petrece multe ore în sala de repetiții. Recent a fost fotografiată în Los Angeles în drumul său spre o sală de dans.

Atunci când nu petrece timp cu familia, Jennifer repetă din greu pentru spectacolele sale. Cântăreața este foarte împlinită cu viața pe care o are.

Ea și Ben Affleck au reușit să găsească un echilibru în programele aglomerate pe care le au. Copiiii celor doi par să se înțeleagă și ei tot mai bine. Jennifer i-a dorit foarte mult ca adolescenții săi să se înțeleagă cu cei ai lui Ben.

Diva a oferit recent și câteva informații despre viața sa alături de Ben Affleck. S-a aflat faptul că aceasta a scos la vânzare Bel Air Mansion, proprietatea pe care a deținut-o până în prezent. Casa impresionantă se vinde cu 42.5 milioane de dolari.

Proprietatea divei e alcătuită din nouă dormitoare, douăsprezece băi și are o dimensiune de peste 14.000 de metri pătrați. Însă diva pare pregătită să renunțe la proprietatea sa. Aceasta își dorește o viață nou alături de Ben Affleck.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×