Reclamă

Jennifer Lopez a pozat în lenjerie intimă. Cum arată diva în filmul Shotgun Wedding

Jennifer Lopez s-a pozat în lenjerie intimă. Imaginile cu diva fac parte din cel mai recent proiect filmul Shotgun Wedding. Actrița apare în ipostaze sexy în fața camerelor de filma. Soția lui Ben Affleck radiază de frumusețe la 53 de ani.

Publicat: 3 februarie 2023, 12:04

Vârsta este doar un număr pentru Jennifer Lopez. Aceasta a găsit secretul tinereții și pare că se simte mai bine ca niciodată. Silueta de invidiat o ajută pe divă de fiecare dată. Orele petrecute în sala de forță dau roade, iar acest lucru poate fi observat cu ochiul liber.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a pozat în lenjerie intimă

Jennifer Lopez a avut o apariție senzațională în cele mai recente imagini din filmul Shotgun Wedding. Producătorii au lansat mai multe fotografii în care diva apare în lenjerie intimă. Formele de invidiat ale partenerei lui Ben Affleck pot fi admirate de către toți cei din jur. Noul film, Shotgun Wedding, reunește unele dintre cele mai mari vedete de la Hollywood.

Vezi mai multe imagini cu Jennifer Lopez în Galeria Foto!

Jennifer Lopez într-un tricou alb și lenjerie intimă într-o scenă din Shotgun Wedding
Jennifer Lopez a avut mai multe apariții sexy în filmul Shotgun Wedding / Profimedia Images

JLo a jucat alături de Jennifer Coolidge într-o comedie romantică de acțiune. Filmul a pus-o pe actrița de 53 de ani în ipostaze sexy. În imagini Jennifer își lasă la vedere posteriorul în timp ce încearcă să ajungă la un obiect din dulap.

Reclamă

Fizicul impresionant o pune pe JLo într-o ipostază atrăgătoare pentru cei mai mulți bărbați. Diva nu s-a sfiit să-și expună fizicul de care doar Ben Affleck se poate bucura. Premiera filmului a avut loc pe data de 27 ianuarie, scrie publicația CNN.

Jennifer este deja cunoscută pentru numeroasele roluri de mireasă pe care le-a jucat de-a lungul timpului în filmele de comedie. Vedeta pare că se bucură din plin de această ipostază.

Diva nu a refuzat rolul din filmul Shotgun Wedding, în ciuda programului încărcat pe care l-a avut. În timpul filmărilor fotografii au surprins-o pe JLo pe platourile de filmare. Actrița internațională le-a oferit fanilor săi o interpretare de excepție.

Reclamă

Ce spune Jennifer Lopez despre viața ei profesională

Jennifer Lopez s-a dedicat întotdeauna proiectelor sale, acesta este și cazul celui mai recent film în care joacă. Când vine vorba de munca sa Jennifer este foarte dedicată. Diva petrece multe ore în sala de repetiții. Recent a fost fotografiată în Los Angeles în drumul său spre o sală de dans.

Atunci când nu petrece timp cu familia, Jennifer repetă din greu pentru spectacolele sale. Cântăreața este foarte împlinită cu viața pe care o are.

Ea și Ben Affleck au reușit să găsească un echilibru în programele aglomerate pe care le au. Copiiii celor doi par să se înțeleagă și ei tot mai bine. Jennifer i-a dorit foarte mult ca adolescenții săi să se înțeleagă cu cei ai lui Ben.

Diva a oferit recent și câteva informații despre viața sa alături de Ben Affleck. S-a aflat faptul că aceasta a scos la vânzare Bel Air Mansion, proprietatea pe care a deținut-o până în prezent. Casa impresionantă se vinde cu 42.5 milioane de dolari.

Proprietatea divei e alcătuită din nouă dormitoare, douăsprezece băi și are o dimensiune de peste 14.000 de metri pătrați. Însă diva pare pregătită să renunțe la proprietatea sa. Aceasta își dorește o viață nou alături de Ben Affleck.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×