Reclamă

Marc Anthony și Nadia Ferreira urmează să devină părinți. Cei doi au dat marea veste la câteva săptămâni după ce s-au căsătorit

Marc Anthony și Nadia Ferreira urmează să devină părinți. Cei doi au dat marea veste la câteva săptămâni după ce s-au căsătorit. „Cel mai bun cadou de Valentine’s Ever!!!”, au scris Marc Anthony și Nadia Ferreira într-o postare comună pe Instagram.

Publicat: 15 februarie 2023, 10:45

Cuplul a dat marea veste de Ziua Îndrăgostiților. Ferreira este însărcinată cu primul lor copil. Fotografia dezvăluie burtica de gravidă a soției mai tinere a lui Anthony. În tot acest timp, artistul ține mâna pe abdomenul ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marc Anthony și Nadia Ferreira urmează să devină părinți

„Mulțumim doamne pentru această binecuvântare atât de mare în viețile noastre. ♥️”, a scris cuplul în limba spaniolă.

Anunțul vine la mai bine de două săptămâni după ce cântărețul și fosta Miss Paraguay, în vârstă de 23 de ani, s-au căsătorit în timpul unei ceremonii la Muzeul de Artă Pérez din Miami, pe 28 ianuarie, potrivit People.

Cei mai apropiați prieteni ai lor, inclusiv David și Victoria Beckham, Salma Hayek, Lin-Manuel Miranda și Luis Fonsi, au fost toți prezenți pentru nunta cu tematică romantică.

Reclamă

Starul mondial al muzicii și Ferreira au stârnit zvonuri despre relația lor de iubire în urma unei excursii în Mexic în 2022.

Ei și-au confirmat relația prin Instagram cu un selfie în luna martie a acelui an. „Que Dios les multiplique todo lo que ustedes nos desean”, a scris cântărețul „I Need to Know” în legenda postării. Această frază se traduce prin „Fie ca Dumnezeu să înmulțească tot ce ne dorești”.

Ulterior, ei și-au anunțat logodna în mai, la doar trei luni după ce au devenit oficial un cuplu pe Instagram.

Reclamă

Cântărețul în vârstă de 54 de ani are o familie numeroasă. El este tată pentru gemenii de 14 ani, Max și Emme, din căsătoria sa anterioară cu Jennifer Lopez. Anthony îi mai are pe Cristian Marcus, în vârstă de 22 de ani, și pe Ryan Adrian Muñiz, în vârstă de 19 ani, cu Dayanara Torres. El este de asemenea tată pentru Ariana, în vârstă de 28 de ani, și Chase, în vârstă de 27 de ani, din relația cu Debbie Rosado.

Cine e și cu ce se ocupă Nadia Ferreira

Nadia Ferreira a fost numită Miss Paraguay în anul 2021. La Miss Universe ea a fost cu doar un pas înapoi în urma lui Harnaaz Sandhu.

Pe lângă concursurile de Miss, Ferreira are o carieră de succes în modeling. Ea a atras atenția după ce a defilat pentru designerul Custo Barcelona la Săptămâna modei de la New York în 2018. De atunci, a lucrat pentru mai mulți designeri de top. Printre aceștia se numără Tommy Hilfiger și Balmain. A apărut în mai multe reviste de modă, inclusiv Elle, Harper’s Bazaar, Cosmopolitan.

Ferreira este de asemenea membru al Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare. Ca avocat al dezvoltării durabile, ea folosește platforma pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la grija față de țara sa.

Obiectivele de dezvoltare durabilă sunt unul dintre „Obiectivele globale” adoptate de Organizația Națiunilor Unite în 2015 ca „un apel universal la acțiune pentru a pune capăt sărăciei, a proteja planeta și a garanta că până în 2030 toți oamenii se bucură de pace și prosperitate”, conform site-ul oficial al organizației.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×