Reclamă

Blake Lively a născut. Actrița și Ryan Reynolds au devenit părinți pentru a patra oară

Blake Lively a născut. Actrița internațională a devenit mamă pentru a patra oară. Ea și soțul său, Ryan Reynolds, au împreună o familie superbă.

Publicat: 13 februarie 2023, 10:43

Actrița și soțul său nu au dezvăluit sexul copilului. Cei doi mai au împreună trei copii minunați. Betty are deja 3 anișori, Inez a împlinit șase anișori, iar James are 8 ani. Frățiorii sunt pregătiți să-și primească noul membru al familiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Blake Lively a născut

Blake Lively este mai fericită ca niciodată. Publicația internațională People a confirmat vestea că diva a devenit mămică. Familia actorului Ryan Reynolds s-a mărit. Vestea minunată a fost făcută publică chiar de actriță.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Deși nu au distribuit încă o fotografie cu bebelușul, ea și soțul său au lăsat de înțeles că sunt părinți fericiți. În timpul spectacolului de la Super Bowl, Lively a distribuit o imagine în care a arătat că nu mai are burtica de gravidă.

Reclamă

Alături de imagine aceasta a lăsat și un mesaj prin care le-a transmis fanilor săi că a fost ”ocupată” în ultima vreme. Alături de Blake și ryan a apărut în fotografie și mama actorului, Tammy.

Ulterior Blake a distribuit mai multe imagini cu preparatele pe care le-a pregătit pentru a se bucura de spectacolul de la Super Bowl. Mulți admiratori ai divei au remarcat faptul că diva a rămas fără burtică. Lively pare mai fericită ca niciodată alături de întreaga sa familie. Vedeta internațională este acum mămica a patru copii minunați.

Ea și actorul din Deadpool se bucură să aibă o familie numeroasă, spun prietenii apropiați ai acestora. În trecut cei doi au povestit despre cum arată o zi din viața lor de familie.

Reclamă

Spectacolul Super Bowl a venit cu multe premiere. În timpul concertului, Rihanna a anunțat că așteaptă cel de-al doilea copil. Diva nu a mai putut ține secretul doar pentru ea și și-a dorit să împărtășească vestea cea mare cu toți cei prezenți.

Ce spune Blake Lively despre viața de mămică

Blake Lively este o mămică implicată. Actrița internațională are deja experiență. După nașterea celor patru copii, diva cu greu mai poate fi surprinsă. În trecut aceasta a povestit despre rolul de mamă și cât de mult s-a schimbat viața sa după venirea primului copil. Cât privește sarcina cu cel de-al patrulea, Lyvely s-a arătata a fi încântată peste măsură.

”Sunt nerăbdătoare să fiu mamă pentru a patra oară. Familia noastră va fi completă și împlinită. Trebuie să fim așa. Dacă nu ne-am dori acest copil, după al patrulea nu ai mai rezista. Însă noi suntem foarte încântați”.

Lively se bucură și de sprijinul soțului său. Ryan îi este mereu alături. Acesta este un tată implicat și devotat în creșterea copiilor săi.

”Bărbatul acesta nu încetează să mă surprindă. Este atât de implicat în tot ceea ce face. Cariera, dar și familia sunt o prioritate pentru el. Știu că eu și copiii noștri suntem casa și familia sa. Chiar dacă vine obosit de la filmări, mereu își găsește timp să se joace cu cei mici”.

Lively și Ryan sunt acum părinți fericiți. Cei doi au anunțat că așteaptă cel de-al patrulea copil în luna septembrie a anului 2022. Acum se bucură împreună de venirea pe lume a micuțului lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×