Reclamă

Kylie Jenner a avut o apariție strălucitoare la Paris Fashion Week 2023. Vedeta a uimit cu perechea de pantofi pe care a ales-o

Kylie Jenner a avut o apariție strălucitoare la Paris Fashion Week 2023. Vedeta internațională a uimit cu o pereche de pantofi pe care a ales-o pentru seara cea mare. Sora lui Kim Kardashian a optat pentru un look asemănător cu cel al Cenușăresei.

Publicat: 23 ianuarie 2023, 10:40

Kylie a părut desprinsă din basme în cadrul celei mai recente apariții. Vedeta a fost surprinsă de paparazzi în Paris. Acesta este invitată să participe la mai multe prezentări de modă din cadrul Paris Fashion Week.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylie Jenner a avut o apariție strălucitoare la Paris Fashion Week 2023

Jenner pare că a trecut complet peste despărțirea de fostul partener. Acesta a fost surprinsă în timp ce se bucura de un eveniment de fashion. Dva internațională a mers singură. Surorile sale nu s-au aflat de această dată în compania sa.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kylie Jenner într-o rochie albastră la Săptămâna Modei de la Paris 2023
Kylie Jenner a ales o rochie albastră / Profimedia Images

Pentru prezentarea de modă la care a fost invitată să asiste, Kylie a ales o ținută elegantă, desprinsă din basme. Fanii au comparat-o pe vedetă cu Cenușăreasa. Acest lucru s-a datorat unui detaliu pe care puțini l-au putut observa în ținuta sa.

Reclamă

Kylie a optat pentru o rochie albastră la care a asortat o pereche de pantofi cu paiete. Pantofii divei au fost piesa de rezistență a ținutei pe care a ales-o. Modelul a fost tot timpul ajutat să d eun bodyguard. Pantofii săi argintii au reușit să-i impresioneze pe cei prezenți.

Conform publicației Daily Mail, Jenner a postat mai multe fotografii în lenjerie intimă înainte de a se îmbrăca în ținuta aleasă pentru Săptămâna Modei de la Paris 2023.

Accesoriile au lipsit din această ținută. Femeia de afaceri a optat pentru o poșetă foarte mică, dar a preferat să nu adauge și alte accesorii ținutei sale extravagante.

Reclamă

Kylie Jenner a postat primele imagini cu fiul său

Kylie Jenner a postat primele imagini cu fiul său. Acestea au apărut cu doar o zi înainte ca diva să participe la Paris Fashion Week. Băiețelul pe care îl are alături de Travis Scott are și un nume special. Inițial, diva a anunțat pe rețelele sociale că pe fiul său ar urma să-l cheme Wolf.

Între timp aceasta s-a răzgândit și a ales un nume complet diferit față de prima idee pe care a avut-o. Kylie Jenner a adus pe lume al doilea copil în luna februarie a anului 2022. Diva l-a ținut ascuns pe micuț până acum.

Primele imagini cu chipul băiețelului au fost postate pe internet chiar de către mama sa. Vedeta a dezvăluit că numele fiului său este Aire Webster. Diva a ales să-i schimbe numele și a făcut acest anunț public.

”Numele fiului nostru nu mai este acum Wolf. Am simțit că acest nume nu i se potrivește și am ales altceva.”

La aproape un an de la nașterea fiului său Jenner le-a dezvăluit fanilor săi ce nume poartă acesta. Conform publicației Mirror, numele fiului său are o conotație sensibilă în limba arabă. Vedeta a anunțat recent și despărțirea de Travis Scott.

Cei doi au rupt relația după ce s-a aflat faptul că Travis și-ar fi înșelat partener. Povestea lor de dragoste s-a încheiat cu o despărțire dureroasă. Cei doi au împreună doi copii, pe micuța Stormi și pe micuțul Aire Webster.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×