Reclamă

Victoria Beckham a ieșit la cumpărături cu fiica ei. Cum arată Harper la 11 ani și cu cine seamănă

Victoria Beckham a ieșit la cumpărături cu fiica ei. Cele două au petrecut timp de calitate împreună și s-au distrat de minune una cu cealaltă, așa cum se vede în cele mai recente imagini cu duo-ul mamă-fiică.

Publicat: 4 februarie 2023, 7:00

Victoria Beckham are 48 de ani, dar silueta ei este una incredibilă. Soția lui David Beckham a optat pentru o ținută relaxată la sesiunea de cumpărături. Aceasta a optat pentru o pereche de jeanși albastru deschis, un tricou lejer și o pereche de ochelari de soare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victoria Beckham a ieșit la cumpărături cu fiica ei

Victoria și-a lăsat părul liber pe spate. Mama și fiica s-au relaxat la o sesiune de cumpărături în Bal Harbour, Miami. Cele două s-au aflat în Miami pentru a celebra nunta lui Marc Anthony cu frumoasa Nadia Ferreira. Potrivit DailyMail, Victoria este cea care a făcut rochiile domnișoarelor de onoare ale Nadiei.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Harper Beckham vorbește la telefon, într-un hanorac gri, la cumpărături în Miami
Victoria Beckham a ieșit la cumpărături cu fiica ei / Profimedia Images

Harper a adoptat și ea stilul relaxat al mamei ei. Fiica lui David și a Victoriei a optat pentru un hanorac deschis la culoare, larg, și și-a lăsat părul liber pe spate. Harper este frumoasă și a moștenit tot ce e mai frumos de la părinții ei.

Reclamă

Tânăra seamănă foarte mult cu tatăl ei și se transformă într-o adevărată domnișoară. Nadia Ferreira este cea care a anunțat pe contul de Instagram că este onorată de faptul că Victoria a ajutat-o cu rochiile domnișoarelor de onoare.

Ce mesaje și-au trimis Victoria și Nadia

Pe contul de Instagram, Victoria a pus și ea câteva poze de la marele eveniment. Soția fostului fotbalist a publicat o poză a tinerilor căsătoriți, cu soțul ei David alături.

Reclamă

Ea a scris: „Felicitări, domnule și doamna Muniz!!! Vă iubim atât de mult pe amândoi și a fost o onoare să fiu parte din ziua voastră specială și să vă sărbătorim dragostea!! Sărutări.”

Atunci Nadia a comentat: „Ce noapte magică!! Într-adevăr, atât de onorată că ai fost o parte atât de importantă ♥️✨ și totuși ai făcut o treabă extraordinară cu rochiile pentru domnișoarele de onoare. Din nou atât de onorată. Si noi te iubim!!”

David Beckham a fost unul dintre cavalerii de onoare. El a arătat elegant într-un costum negru când a ajuns la Muzeul de Artă Perez împreună cu fiul său cel mic, Cruz, în vârstă de 17 ani.
Cruz a fost văzut mai târziu simțindu-se foarte bine cu invitații la recepția de nuntă.

Mireasa a arătat spectaculos într-o rochie superbă din dantelă albă de la Galia Lahav. La nuntă nu au participat fosta soție a lui Marc Jennifer Lopez, noul ei soț Ben Affleck și nici gemenii de 14 ani ai fostului cuplu, Emme și Max.

Alți invitați prezenți au fost cântărețul columbian Maluma, în vârstă de 29 de ani. Acesta a purtat un costum închis la culoare și ochelari de soare transparenți. Harper și-a făcut o poză cu artistul. Mama sa a avut grijă să publice și această fotografie la Instagram Stories.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×