Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au făcut tatuaje de Ziua Îndrăgostiților. E prima dată când sărbătoresc în calitate de soț și soție

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au făcut tatuaje de Ziua Îndrăgostiților. E prima dată când sunt împreună în calitate de soț și soție în această zi de sărbătoare. „Angajamentul este sexy”, a scris Jennifer Lopez într-un hashtag alături de fotografiile distribuite de Ziua Îndrăgostiților pe Instagram.

Publicat: 15 februarie 2023, 11:31

Recent, Lopez, de 53 de ani, a dezvăluit că ea și Affleck, 50 de ani, au marcat prima dată Ziua Îndrăgostiților în calitate de soț și soție, făcându-și tatuaje complementare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au făcut tatuaje de Ziua Îndrăgostiților

Un set de fotografii distribuit de Lopez o prezintă pe actrița Shotgun Wedding arătându-și noul tatuaj. Desenul permanent este un semn al infinitului care pare să aibă numele „Jennifer” și „Ben” scrise cu litere cursive. O săgeată trece prin mijlocul simbolului. Lopez a ales să-și facă tatujaul deasupra cutiei toracice, scrie People.

Lopez a postat și o imagine cu tatuajul lui Affleck. Acesta are două săgeți care se încrucișează. Litera „J” este văzută deasupra săgeților încrucișate, în timp ce litera „B” este dedesubt.

Lopez a adăugat și câteva fotografii din timpul pe care îl petrec împreună.

A postat inclusiv una în care ea și Affleck par să recreeze o scenă iconică din videoclipul ei din 2002 „Jenny from the Block”. În acea poză, Affleck este văzut cu mâna pe celebrul posterior al soției sale, în timp ce ea zâmbește.

Reclamă

„Angajament ♾️ La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților, iubirea mea 🤍”, a subtitrat Lopez fotografiile. Ea a spus că va da mai multe detalii în viitorul apropiat în buletinul ei On the J Lo.

Ea a adăugat hashtag-urile: „#CommitmentIsSexy #ThisIsUsThen #ThisIsUsNow #ThisIsMeNow”.

Reclamă

JLo și Ben Affleck s-au căsătorit în anul 2022

Lopez și Affleck au mers pe culoarul de la Little White Chapel din Las Vegas chiar înainte de miezul nopții pe 16 iulie. S-a întâmplat la câteva luni după ce și-au dezvăluit logodna. Affleck a cerut-o în căsătorie pe artistă în luna aprilie.

Luna trecută, Lopez a mărturisit că ea și Affleck aproape că au mers pe alt drum.

„Plănuiam să ne căsătorim în august în Savannah. Familia urma să fie acolo, toată lumea avea să fie acolo. A fost atât de stresant”, a spus Lopez la Jimmy Kimmel Live! în timp ce promova noul ei film Shotgun Wedding.

„Cu o lună înainte și nu știu dacă voi știți asta, dar acum 20 de ani trebuia să ne căsătorim”, a glumit ea despre prima ei logodnă cu actorul în 2002.

„Am auzit asta, am citit asta”, a glumit Kimmel despre despărțirea cuplului cu doar câteva zile înainte de nunta lor din septembrie 2003.

„Totul s-a destramat atunci și de data aceasta, am avut un mic stres post-traumatic și am spus: „Se întâmplă asta?”, a mai spus Lopez.

„Am fost atât de fericiți și, desigur, se întâmpla, dar am simțit că nunta a fost atât de stresantă și într-o zi Ben a spus: F—, hai să mergem la Vegas și să ne căsătorim în seara asta”.

„Am spus: Este o nebunie, ce facem?”, a adăugat Lopez, care a continuat să dezvăluie că Affleck s-a ocupat de tot și a asigurat-o că „va pune totul la punct”.

„A fost cea mai bună zi din viața noastră”, a răspuns Lopez despre nunta ei din iulie cu Ben.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×