Reclamă

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au făcut tatuaje de Ziua Îndrăgostiților. E prima dată când sărbătoresc în calitate de soț și soție

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au făcut tatuaje de Ziua Îndrăgostiților. E prima dată când sunt împreună în calitate de soț și soție în această zi de sărbătoare. „Angajamentul este sexy”, a scris Jennifer Lopez într-un hashtag alături de fotografiile distribuite de Ziua Îndrăgostiților pe Instagram.

Publicat: 15 februarie 2023, 11:31

Recent, Lopez, de 53 de ani, a dezvăluit că ea și Affleck, 50 de ani, au marcat prima dată Ziua Îndrăgostiților în calitate de soț și soție, făcându-și tatuaje complementare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au făcut tatuaje de Ziua Îndrăgostiților

Un set de fotografii distribuit de Lopez o prezintă pe actrița Shotgun Wedding arătându-și noul tatuaj. Desenul permanent este un semn al infinitului care pare să aibă numele „Jennifer” și „Ben” scrise cu litere cursive. O săgeată trece prin mijlocul simbolului. Lopez a ales să-și facă tatujaul deasupra cutiei toracice, scrie People.

Lopez a postat și o imagine cu tatuajul lui Affleck. Acesta are două săgeți care se încrucișează. Litera „J” este văzută deasupra săgeților încrucișate, în timp ce litera „B” este dedesubt.

Lopez a adăugat și câteva fotografii din timpul pe care îl petrec împreună.

A postat inclusiv una în care ea și Affleck par să recreeze o scenă iconică din videoclipul ei din 2002 „Jenny from the Block”. În acea poză, Affleck este văzut cu mâna pe celebrul posterior al soției sale, în timp ce ea zâmbește.

Reclamă

„Angajament ♾️ La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților, iubirea mea 🤍”, a subtitrat Lopez fotografiile. Ea a spus că va da mai multe detalii în viitorul apropiat în buletinul ei On the J Lo.

Ea a adăugat hashtag-urile: „#CommitmentIsSexy #ThisIsUsThen #ThisIsUsNow #ThisIsMeNow”.

Reclamă

JLo și Ben Affleck s-au căsătorit în anul 2022

Lopez și Affleck au mers pe culoarul de la Little White Chapel din Las Vegas chiar înainte de miezul nopții pe 16 iulie. S-a întâmplat la câteva luni după ce și-au dezvăluit logodna. Affleck a cerut-o în căsătorie pe artistă în luna aprilie.

Luna trecută, Lopez a mărturisit că ea și Affleck aproape că au mers pe alt drum.

„Plănuiam să ne căsătorim în august în Savannah. Familia urma să fie acolo, toată lumea avea să fie acolo. A fost atât de stresant”, a spus Lopez la Jimmy Kimmel Live! în timp ce promova noul ei film Shotgun Wedding.

„Cu o lună înainte și nu știu dacă voi știți asta, dar acum 20 de ani trebuia să ne căsătorim”, a glumit ea despre prima ei logodnă cu actorul în 2002.

„Am auzit asta, am citit asta”, a glumit Kimmel despre despărțirea cuplului cu doar câteva zile înainte de nunta lor din septembrie 2003.

„Totul s-a destramat atunci și de data aceasta, am avut un mic stres post-traumatic și am spus: „Se întâmplă asta?”, a mai spus Lopez.

„Am fost atât de fericiți și, desigur, se întâmpla, dar am simțit că nunta a fost atât de stresantă și într-o zi Ben a spus: F—, hai să mergem la Vegas și să ne căsătorim în seara asta”.

„Am spus: Este o nebunie, ce facem?”, a adăugat Lopez, care a continuat să dezvăluie că Affleck s-a ocupat de tot și a asigurat-o că „va pune totul la punct”.

„A fost cea mai bună zi din viața noastră”, a răspuns Lopez despre nunta ei din iulie cu Ben.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×