Reclamă

Ben Affleck a făcut dezvăluiri despre perioada în care a filmat „Justice League”. Actorul recunoaște că a fost „nefericit” și a băut „prea mult”

Ben Affleck a făcut dezvăluiri despre perioada în care a filmat „Justice League”. Actorul recunoaște că a fost „nefericit” și a băut „prea mult”. Se știe că actualul soț al lui Jennifer Lopez a avut probleme cu consumul de alcool. Cu toate acestea, se pare că a reușit să scape de această dependență.

Publicat: 17 martie 2023, 13:52

Într-un interviu pentru Hollywood Reporter, publicat recent, Affleck a spus că lucrul la filmul cu supereroi din 2017 i-a lăsat un "gust monstruos" în gură. L-a determinat să renunțe la propriile planuri de a regiza un film cu Batman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ben Affleck a făcut dezvăluiri despre perioada în care a filmat „Justice League”

„Justice League” m-a făcut să spun „Am plecat. Nu vreau să mai fac nimic din toate astea. Nu sunt potrivit. A fost cea mai proastă experiență pe care am văzut-o vreodată într-un film plin de câteva experiențe de gen. Mi-a frânt inima”, a declarat Affleck.

Producția a fost afectată de dramă încă de la început. E plină de rescrieri și reînregistrări cu Joss Whedon, după ce regizorul original al filmului, Zack Snyder, s-a retras după moartea fiicei sale.

„A fost despre Whedon care a venit și a spus: „Te voi salva. Vom face 60 de zile de filmări și voi scrie o chestie în jurul a ceea ce ai. Am secretul”. Și nu era secretul. A fost greu”, a spus Affleck.

„Și am început să beau prea mult. Eram înapoi la hotel din Londra. Ori făceam asta, ori săream pe fereastră. Și m-am gândit doar că aceasta nu este viața pe care mi-o doresc. Copiii mei nu sunt aici. Sunt nefericit.”

Reclamă

Actorul, care îi are pe Violet, de 17 ani, Samuel, de 11 ani și Seraphina, de 14 ani, cu fosta soție Jennifer Garner, a adăugat că rolul lui Batman „nu a fost satisfăcător”. El spune că a petrecut mult timp „transpirat și epuizat”. După lansarea filmului, fanii DC au cerut să se lanseze și versiunea lui Snyder a aceluiași film.

Affleck a spus că a făcut o zi de filmări cu Snyder înainte ca faimoasa versiune „Snyder Cut” să fie lansată în 2021.

„M-am dus și am făcut-o. Și acum Zack Snyder’s Justice League este cel mai bine cotat filmul meu pe IMDb”, a spus el, adăugând: „Nu am avut niciodată unul care să treacă de la nadir la apogeu. Retroactiv, este un hit. Dintr-o dată am fost felicitat pentru bomba în care mă aflu”.

Reclamă

Și, în ciuda faptului că nu a mai apărut în filme cu supereroi, Affleck a avut rol cameo în „The Flash”.

„Pentru cele cinci minute în care sunt în film, este cu adevărat grozav”, a spus Affleck.

Ce spune Ben Affleck despre dependența de alcool

În ceea ce privește dependența de alcool, Affleck, în vârstă de 50 de ani, si-a dat seama în 2018, după ce Garner, care s-a despărțit de el în 2015 după 10 ani de căsătorie, l-a implorat să caute tratament.

Acum se descrie pe sine drept „băiatul de afiș pentru alcoolism și recuperare”. Publicul său i-a cerut sfaturi în legătură cu această dependență.

Starul de cinema a spus că prioritatea lui este mai puțin pe filmele de mare succes din destinații îndepărtate. Acum se concentrează mai mult pe viața de familie din Los Angeles. Affleck a mai spus că a refuzat oportunitățile de a regiza filme în alte țări pentru a sta alături de copiii săi.

„Acești ani sunt prea importanți. Dacă că am lăsat să-mi fie dor de ei, voi regreta pentru tot restul vieții”, a spus Affleck.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×