Reclamă

Ben Affleck a făcut dezvăluiri despre perioada în care a filmat „Justice League”. Actorul recunoaște că a fost „nefericit” și a băut „prea mult”

Ben Affleck a făcut dezvăluiri despre perioada în care a filmat „Justice League”. Actorul recunoaște că a fost „nefericit” și a băut „prea mult”. Se știe că actualul soț al lui Jennifer Lopez a avut probleme cu consumul de alcool. Cu toate acestea, se pare că a reușit să scape de această dependență.

Publicat: 17 martie 2023, 13:52

Într-un interviu pentru Hollywood Reporter, publicat recent, Affleck a spus că lucrul la filmul cu supereroi din 2017 i-a lăsat un "gust monstruos" în gură. L-a determinat să renunțe la propriile planuri de a regiza un film cu Batman.

Ben Affleck a făcut dezvăluiri despre perioada în care a filmat „Justice League”

„Justice League” m-a făcut să spun „Am plecat. Nu vreau să mai fac nimic din toate astea. Nu sunt potrivit. A fost cea mai proastă experiență pe care am văzut-o vreodată într-un film plin de câteva experiențe de gen. Mi-a frânt inima”, a declarat Affleck.

Producția a fost afectată de dramă încă de la început. E plină de rescrieri și reînregistrări cu Joss Whedon, după ce regizorul original al filmului, Zack Snyder, s-a retras după moartea fiicei sale.

„A fost despre Whedon care a venit și a spus: „Te voi salva. Vom face 60 de zile de filmări și voi scrie o chestie în jurul a ceea ce ai. Am secretul”. Și nu era secretul. A fost greu”, a spus Affleck.

„Și am început să beau prea mult. Eram înapoi la hotel din Londra. Ori făceam asta, ori săream pe fereastră. Și m-am gândit doar că aceasta nu este viața pe care mi-o doresc. Copiii mei nu sunt aici. Sunt nefericit.”

Reclamă

Actorul, care îi are pe Violet, de 17 ani, Samuel, de 11 ani și Seraphina, de 14 ani, cu fosta soție Jennifer Garner, a adăugat că rolul lui Batman „nu a fost satisfăcător”. El spune că a petrecut mult timp „transpirat și epuizat”. După lansarea filmului, fanii DC au cerut să se lanseze și versiunea lui Snyder a aceluiași film.

Affleck a spus că a făcut o zi de filmări cu Snyder înainte ca faimoasa versiune „Snyder Cut” să fie lansată în 2021.

„M-am dus și am făcut-o. Și acum Zack Snyder’s Justice League este cel mai bine cotat filmul meu pe IMDb”, a spus el, adăugând: „Nu am avut niciodată unul care să treacă de la nadir la apogeu. Retroactiv, este un hit. Dintr-o dată am fost felicitat pentru bomba în care mă aflu”.

Reclamă

Și, în ciuda faptului că nu a mai apărut în filme cu supereroi, Affleck a avut rol cameo în „The Flash”.

„Pentru cele cinci minute în care sunt în film, este cu adevărat grozav”, a spus Affleck.

Ce spune Ben Affleck despre dependența de alcool

În ceea ce privește dependența de alcool, Affleck, în vârstă de 50 de ani, si-a dat seama în 2018, după ce Garner, care s-a despărțit de el în 2015 după 10 ani de căsătorie, l-a implorat să caute tratament.

Acum se descrie pe sine drept „băiatul de afiș pentru alcoolism și recuperare”. Publicul său i-a cerut sfaturi în legătură cu această dependență.

Starul de cinema a spus că prioritatea lui este mai puțin pe filmele de mare succes din destinații îndepărtate. Acum se concentrează mai mult pe viața de familie din Los Angeles. Affleck a mai spus că a refuzat oportunitățile de a regiza filme în alte țări pentru a sta alături de copiii săi.

„Acești ani sunt prea importanți. Dacă că am lăsat să-mi fie dor de ei, voi regreta pentru tot restul vieții”, a spus Affleck.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×